- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.431
- 773
- Konu Sahibi incitanemtuana
-
ilk defaa duydumm şaşırdımmm
Paylaşım için teşekkürler arkadaşım..
Eğer tarifinde muzun tadında bir değişiklik olmuyorsa,fondü gibi oluyordur sanırım ve ben fondüyü çok sever,evde de yaparım..Tavsiye ederim.
ayy benn çikolalaya bayılırımm zatennnnnnnnn onlarıda severimm eminimmm ohhh götürünn sizzz oralardaa...
denedinmi tatlisim
hala denemedimmalum hep kilolarla ugrastigimdankaydirigubbakcemile3
ama dener denemez fikrimi yazarim yalniz bu cikolata nutellami yoksa tablet cikolatami tablet diye tahmin ettim ama emin olamadimfisfisfis
mmmmmmmmmmmmmmmmmhhhhhhh....bu tarif bencede mükemmel iykide koymussun abla....bende ordaydim ve bende yemistim....laelaelaelaelae
Tuana içine çikolata giren herşey güzel oluyor galiba..Ben fondüyü hem tablet çikolatayla hem de nutella ile denedim.İkisi de çok güzel oluyor.Çikolata sevenlere kesinlikle tavsiye ederim..
çok değişik duruyor... ama muz ve çikolataya bayılırım eminim bu şekildeki halleride süper oluyordur... ellerine sağlıkk...
çok pratık eminim tadıda guzeldir elinize sağlık
incitanemtuana sanirim ikimizin damak tadi cok benziyor az önce makarnana bayildim simdi de buna. muz ve cikolata benim hayatta vazgecilmezlerim arasinda. ellerine saglik yeniden. eylül de ise baslicam senin tariflerin yüzünden keske biraz daha evde otursaymisim diyorumklava: :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?