Tatlı Tarifi Mangalda scack ikolatal Muz- Resimli

Paylaşım için teşekkürler arkadaşım..
Eğer tarifinde muzun tadında bir değişiklik olmuyorsa,fondü gibi oluyordur sanırım ve ben fondüyü çok sever,evde de yaparım..Tavsiye ederim.

Paylaşım için teşekkürler arkadaşım..
Eğer tarifinde muzun tadında bir değişiklik olmuyorsa,fondü gibi oluyordur sanırım ve ben fondüyü çok sever,evde de yaparım..Tavsiye ederim.

cukulatali fondüyü seviyosan emin olki bunada bayilicaksin yok hayir bence ve bana göre bi deyisiklik olmuyo canim tavsiye ederim opuyorumnanaktan

ayy benn çikolalaya bayılırımm zatennnnnnnnn onlarıda severimm eminimmm ohhh götürünn sizzz oralardaa...

hala denemedim malum hep kilolarla ugrastigimdankaydirigubbakcemile3
ama dener denemez fikrimi yazarim yalniz bu cikolata nutellami yoksa tablet cikolatami tablet diye tahmin ettim ama emin olamadimfisfisfis

opuyorumnanaktancanin saolsun canim nezaman istersen ozaman deneopuyorumnanaktan
yerimsenibendogru tahmin etmissin tablet cikolata ama nutellayla deniyen arkadasimda var hatta yorumunuda eklemis saolsunyerimseniben
opuyorumnanaktantmm canim yapinca bekliyorum yorumunu:kedi:

Tuana içine çikolata giren herşey güzel oluyor galiba..Ben fondüyü hem tablet çikolatayla hem de nutella ile denedim.İkisi de çok güzel oluyor.Çikolata sevenlere kesinlikle tavsiye ederim..

çok değişik duruyor... ama muz ve çikolataya bayılırım eminim bu şekildeki halleride süper oluyordur... ellerine sağlıkk...

çok değişik duruyor... ama muz ve çikolataya bayılırım eminim bu şekildeki halleride süper oluyordur... ellerine sağlıkk...

opuyorumnanaktantskler canim benimopuyorumnanaktan
yerimsenibenemin ol harika bir ikiliyerimseniben
kaydirigubbakcemile5tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

incitanemtuana sanirim ikimizin damak tadi cok benziyor az önce makarnana bayildim simdi de buna. muz ve cikolata benim hayatta vazgecilmezlerim arasinda. ellerine saglik yeniden. eylül de ise baslicam senin tariflerin yüzünden keske biraz daha evde otursaymisim diyorum klava: :1hug:

:1hug::1hug::1hug:
canimsin ya kiyamam sana
damak zevklerimiz ayni demek
tariflerim sana hitab ettiyse ne mutlu bana inanki
olsun canim be
isede baslasan genelde pratik tarifler benimkiler
yavas yavas denersin
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yorumunuda beklerim denediklerinin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…