• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mani dönemi olabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
bundan tam 3 yıl önce, aynı zamanda birinden hoşlandığım (platonik) bir dönemde, kendimi çok iyi hissettiğim, devamlı güldüğüm, spor yaptığım çok enerjik hissettiğim, çok bol alışveriş yaptığım bi dönem olmuştu (doktorum bunları sonradan manik belirtiler olarak adlandırdı) ve bu dönemin ardından 15 gün süren ağlama ve değersizlik duyguları baskın geldi. geçen süre içinde 1 yıl terapi gördüm ve ilacı bırakalı baya oluyor. ikinci doktorun tanısı ise kronik depresyondu.
neyse.. tekrar spor yapıp zayıflamaya çalışıyorum (baya kilo verdim) ve uykuya doyamayan ben gene sabahın köründe kalkabiliyorum.. bendeki bu dengesizlik gene mani belirtisi mi diye bir düşünce aldı beni.. hatta bu baya sinirlerimi bozuyor.. tekrar öyle bir döneme giriyor olabilir miyim.. o dönemdeki gibi kendimi devamlı iyi hissetme ve devamlı gülme enerjik hissetme belirtileri bu kez yok. ve korkuyorum tekrar bir depresyon dönemine girer miyim diye!

Back