cnmmmm burun içini temizlerken benceee canını acıtmışsındır ondan yanıyodur..fazla zorlamadan temizle burnunu..bideeee buurn içinde et nsl bşy anlamadımmmm ama bence kanlar kurumuuşturrr onlar sana et gibi geliyordur..yarınn alçın çıksın şöyle burnun tam anlamıyla temizle ozman bakk..bana şahsen içinde et olması imkansız giib geliyorrr..benim burun için çok düzgün öle et parçası falan yok hemde nsl olabilir anlam veremedim bence onlar kan parçalarııııdır..yogunlaşıp kuruyunca öyle görmüşsündür:)
cevaplar için çok saolun kızlar. çok rahatladım:) insan bilmeyince kedi kuyruğunu görmüş yara sanmış hesabı herşeyden panikliyor. Pink in dediği gibi ödem sanırım- böyle küçük pembe et. sende de varsa sıkıntı yok pink:) Ozke cim sende koparmışsın ucunu, ama çok tahrik ettiler beni, seni de sanırım:) Ve sevgili nem; burnum içi okyanus suyuyla temizlemediğim ve yumuşatmadığım için o kan kurumalarıyla dolu:) sanırım dr benim derimi de hafiften kazımış ödem olmuş. çok çok rahatladım yine de, iyi ki benden önce ameliyat olmuşsunuz, iyi ki burdasınız. Ve evet yarın alçı çıktıktan sonra umarım çok mutlu olup "dolce vita!" derim bende:)) Sevgiler, teşekkürler x
Bir de ozkecim alçın çıktıktan sonra hiç sigara içtin mi, bıraktın mı, ben çok özledim ya, yarın dayanamayıp yakıcam bir tane sanırım:))
Nem ben kapalı ameliyat oldum burun icinden kesikler açıla açıla ameliyat oldum o kesik yerleri daha sonra şişiyor valla onada doktorlar ödem diyorlar benim duydugum maalesef siskin parçalar benim burun içindede var sen kapalımı acikmi ameliyat oldun?
cnm benimki açıktıııı valla ama kapalıda öyle oluyor demek onu tam bilmiyorummm..ama yinede et parçaları kalmamalı bence oraları düzeltmesi lasım deilmi..et parçaları sonucta rahatsız eder insanı..
canım bende gırip gibiyim burnum akıyo sürek ve hapşuruyorum...oğlum burnuma çarptı hiç acımadı ama korkuyorum sizce şeklinde bi değişim olurmu çarşamba alçım çıkacak...
ya kızlar ben sigara içilmeyeceğini bilmiyodum 3. gün ilk sigaramı içtim dr. da sigara içme demedi az içtim ama sonuçta içtim...ameliyattan 2 gün önce içmedim oda anesteziden çabuk uyanabilmek için... şişlikleriniz artmasın diyemi sigara içmiyosunuz?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?