tekrardan tesekkurler kizlar.sayenizde her seferinde doktoru aramaktan kurtuluyorum:) bugun alcim cikti- masallah nazar olmasi ilk gun olmasina ragmeen super gorunuyor. tutututu. ancask plaster-kurumus kan ve 7 gun kapali kaldigindan cilt hava almamis ve kotu durumdaydi. islak mendille tonikle falan temizledim ama hala boyle izler var. dedigim gibi kurumus kan vs. yuzumu jelle yikadim ama hala gecmedi. dr birsey demedi 2-3 gune gecer isallah. sizin ki nasi olmustu. purussuzmuydu burnunuz alci ciktiktan sonra. en azindan yikadiktana sonra duzeldimi.ayni seyleri yasayan varsa ve cevplarsa sevinirim. bir de BEN BU NIVEA VISAGE BURUN BANTLARINDAN KULLANMAK ISTIYORUM. jelle yikamama ragmen arinmamis gibi geliyor bastiramadigimdan; aranizda kullanan var mi; bir zarari olur mu . bu arada dr bana bant koruyucu;bandaj vs takmadi. ben tercih etmiyorum;kendi halinde duzelmesi daha iyi dedi. bir de sigara-ah sigara. bugun ictim 2tane. hic keyif yok ama yine de istiyorum. beni en ccok endiselendiren sisliklerin yavas inmesi. sigara icip sislikleride normal hizla inen arkadaslarin gazina gelmek istiyorum:) cunku icememek beni cok stres ediyor. simdiden tesekkurler x bu arada en kisa zamanda eski ve yeni resmimi yukliycem. belki size de referans olur x