manikkedi yardım istiyor

tekrardan tesekkurler kizlar.sayenizde her seferinde doktoru aramaktan kurtuluyorum:) bugun alcim cikti- masallah nazar olmasi ilk gun olmasina ragmeen super gorunuyor. tutututu. ancask plaster-kurumus kan ve 7 gun kapali kaldigindan cilt hava almamis ve kotu durumdaydi. islak mendille tonikle falan temizledim ama hala boyle izler var. dedigim gibi kurumus kan vs. yuzumu jelle yikadim ama hala gecmedi. dr birsey demedi 2-3 gune gecer isallah. sizin ki nasi olmustu. purussuzmuydu burnunuz alci ciktiktan sonra. en azindan yikadiktana sonra duzeldimi.ayni seyleri yasayan varsa ve cevplarsa sevinirim. bir de BEN BU NIVEA VISAGE BURUN BANTLARINDAN KULLANMAK ISTIYORUM. jelle yikamama ragmen arinmamis gibi geliyor bastiramadigimdan; aranizda kullanan var mi; bir zarari olur mu . bu arada dr bana bant koruyucu;bandaj vs takmadi. ben tercih etmiyorum;kendi halinde duzelmesi daha iyi dedi. bir de sigara-ah sigara. bugun ictim 2tane. hic keyif yok ama yine de istiyorum. beni en ccok endiselendiren sisliklerin yavas inmesi. sigara icip sislikleride normal hizla inen arkadaslarin gazina gelmek istiyorum:) cunku icememek beni cok stres ediyor. simdiden tesekkurler x bu arada en kisa zamanda eski ve yeni resmimi yukliycem. belki size de referans olur x

tekrardan tesekkurler kizlar.sayenizde her seferinde doktoru aramaktan kurtuluyorum:) bugun alcim cikti- masallah nazar olmasi ilk gun olmasina ragmeen super gorunuyor. tutututu. ancask plaster-kurumus kan ve 7 gun kapali kaldigindan cilt hava almamis ve kotu durumdaydi. islak mendille tonikle falan temizledim ama hala boyle izler var. dedigim gibi kurumus kan vs. yuzumu jelle yikadim ama hala gecmedi. dr birsey demedi 2-3 gune gecer isallah. sizin ki nasi olmustu. purussuzmuydu burnunuz alci ciktiktan sonra. en azindan yikadiktana sonra duzeldimi.ayni seyleri yasayan varsa ve cevplarsa sevinirim. bir de BEN BU NIVEA VISAGE BURUN BANTLARINDAN KULLANMAK ISTIYORUM. jelle yikamama ragmen arinmamis gibi geliyor bastiramadigimdan; aranizda kullanan var mi; bir zarari olur mu . bu arada dr bana bant koruyucu;bandaj vs takmadi. ben tercih etmiyorum;kendi halinde duzelmesi daha iyi dedi. bir de sigara-ah sigara. bugun ictim 2tane. hic keyif yok ama yine de istiyorum. beni en ccok endiselendiren sisliklerin yavas inmesi. sigara icip sislikleride normal hizla inen arkadaslarin gazina gelmek istiyorum:) cunku icememek beni cok stres ediyor. simdiden tesekkurler x bu arada en kisa zamanda eski ve yeni resmimi yukliycem. belki size de referans olur x

hayırlı ugurlu olsun canım a.s. benim burnum acıldıgında hemen bandajlandı ..2 hafta sonunda çıplak burnumu gördügümde bir sürü sivilce vardı burnumun üstünde siyah noktalar sivilceler olmuştu.. havasız kaldıgı icin.. o nivea bantlar icin erken olabilir halen hassasiyetini koruyordur cünki burnun.. ancak kullanan arkadas olmuşmudur o kadar erken bilmiyorum belki yardımcı olabilen biri cıkar..sigara konusuna gelince senin icin iyi bir örnek olmuycam biliyorum ama bende dayanamayıp hemen baslayanlardandım =)

edamisra. kotu ornek falan degil. biz bizi anlariz-seviyoruz sigarayi suc mu:)) seni sisliklikler sigara icmene ragmen rahat indi mi. ne kadar once ameliyat oldun. ben oncesinde burayiu bilmedigimden cok tanimiyorum bana yardimci olan arkadaslari:)

onu bence sakin simdi kullanma yaa 10 dakika falan sonra cildinde kuruyor ve cekerken hafif derini kaldirip indiriyor saniyelik..sen daha yeni ameliyat oldun benim fikrim bu cnm gecmis olsun

haklisin selayhus- zaten yarim yamalak iciyorum ama dedigim gibi tiryakiyim. o yuzden arkadas aradim kendime:) ya bir de benim morluklarim var hala. gunes kremi kullaniyorum 50 faktorlu ama yine de iz kalirmi diye cok korkuyorum. 7. gun hala gecememesi normal mi. bir de pembe ve mor. altt tarafi sararadi acildi ama pembelikler korkuttu beni x

Ben senın nıckını degıstırıyorum manıkkıedı pııl PANIKKEDI olsun :)
Benım cıldımde hıc ıc acıcı gorunmuyordu ama actıktan sonrada bı sure kımyasal bırsey kullanmayı dusunmuyorum zaten suanda derı cok hassasa durumda nolur nolmaz daha 7.cı gundesın tatlım bıraz bekle bakalım sıgara konusuna gelınce benım bı ogle yemegınden sonra ıcesım gelıyo cok ıstersem 1-2 fırt cekıyorum

haha- cok haklisin ozkecim; benim adim panikkedi olsun-cok begendim:) napiim ama pimpiriklendim artik. ama cok saol cevabin ve yeni nickin icin :))

Alcı varken bısey olması zor bence
Ben hala hapsurmamak ıcın ılac ıcıyorum bıtıncede bıdaha alcam cok hapsururum ben bısey olmuyomu ben bosunamı hapsurcam dıe korkuyorum

Ay ben de bahar alerjisi mi oldum ne, hapşur hapşur bir hal oldum, önceden kokmamaıştım ama bugün bir hapşurdum kıkırdağım yerinden oynadı sanki, hüsnü kuruntu mu ediyorum nedir kafamçokkarıştı

Bu arada fazla sigara içmemeye çalışın kızlar, bünyeden bünyeye değişir elbette ama bazı doktorlar, ameliyattan sonra 1 ay kadar sigara içmeyin kalıcı ödem olabilir falan diyorlar, ben o sebepten korktum içmedim yani. Gerçi bir sürü insan içmiş ama ben çekindim.
Cilt olayına gelince benim cildim de bandajsız çok fena gözüküyordu kıpkırmızı, zaten hassastır, bandaj çıkınca tonikle falan temizlerim herhalde, band falan pek iyi olmaz sanki.
Pudrayla kapatırım olmadı, makyaj yapabiliyor muyuz acaba?

laschesis- benim durumum cok yeni daha 8. gun ama dr artik senden hic birsey istemiyorum. normal hayatina donebilirsin dedi. ancak bana dr bandaj takmadi ve su an pudra vs sursem de hic duzgun durmuyor. bu arada tonik vs temizlensede o sivilceler vs zamanla gececege benziyor. silmek ve yikamak disinda bir mudahalede bulunamiyoruz. evet haklisin sigara konusunda benim de tek cekincem kalici odemler x

laschesis- benim durumum cok yeni daha 8. gun ama dr artik senden hic birsey istemiyorum. normal hayatina donebilirsin dedi. ancak bana dr bandaj takmadi ve su an pudra vs sursem de hic duzgun durmuyor. bu arada tonik vs temizlensede o sivilceler vs zamanla gececege benziyor. silmek ve yikamak disinda bir mudahalede bulunamiyoruz. evet haklisin sigara konusunda benim de tek cekincem kalici odemler x

O zaman bekleriz biz de geçmesini napalım. :)

Aa neymis o vitamin bizde kullanalim :)

becozyme-c forte diye bir vitamin...kızlar kalıcı ödem olursa bende olur çünkü dr um uyarmadığı için 3. gün içtim ama şişmeyen bir tenim var gözlerim bile dr un dediğine göre az şişmiş 3. gün inmeye başlamıştı ve 4. gün gözlerimde hiç şişim kalmamıştı...bence ödemler bünyeyle ilgili yaraların iyleşmesini belki sigara yavaşlatır ama ödemler kişinin bünyesiyle ilgili...

becozyme-c forte diye bir vitamin...kızlar kalıcı ödem olursa bende olur çünkü dr um uyarmadığı için 3. gün içtim ama şişmeyen bir tenim var gözlerim bile dr un dediğine göre az şişmiş 3. gün inmeye başlamıştı ve 4. gün gözlerimde hiç şişim kalmamıştı...bence ödemler bünyeyle ilgili yaraların iyleşmesini belki sigara yavaşlatır ama ödemler kişinin bünyesiyle ilgili...

Odemler kisinin bunyesiyle alakaliysa yandım ben yara bile bende çok geç kapanıyor :( basa gelen çekiliyor valla şimdiden hepimize gecmis olsun bu burun ameliyatını çok rahat atlatanlarda var benim gibi zorlananlarda var burnumun icinde problemliydim nefes alamıyordum içten eğri kikirdak vardı burun kapakciklarim kesilerek genişletildi ve etlerim lazerle yakıldı nefes alabilmem için birde hep burun icinden kesiklerle şekil verildi sonum hayrolsunnn :)

Bünye kesinlikle çok önemli ama bence ameliyat sonrasında kendine iyi bakmakta önemli ameliyattan 2 gün önce kan aldırdığımda oluşan morlukla yüzümdeki morluk aynı zamanda geçti hemen hemen. buz uyguladım düzenli olarak morluklar ve ödem için krem kullandım çabuk geçti

Bünye kesinlikle çok önemli ama bence ameliyat sonrasında kendine iyi bakmakta önemli ameliyattan 2 gün önce kan aldırdığımda oluşan morlukla yüzümdeki morluk aynı zamanda geçti hemen hemen. buz uyguladım düzenli olarak morluklar ve ödem için krem kullandım çabuk geçti

Canım ödem burnunun icindemiydi benim burun ici hava durumu gibi parçalı bulutlu :) burun icinde parça parça sis derilerim var sendedemi öyleydi birde krem ne kullandın

manikkedicim bende tamamen gecmesi 2 haftayı buldu yüzümdeki morlukların sarılıkların falan .. şişlerim birinci haftanın sonunda yok oldu ..sigara burun ici yaraların iyilesimini yavaslatır sadece ödemlerde kalıcılık yapmaz tabi dr undan daha detaylı bilgi alabilirsin istersen..sende benim gibi tiryakisin anladıgım kadarıyla =)

manikkedicim bende tamamen gecmesi 2 haftayı buldu yüzümdeki morlukların sarılıkların falan .. şişlerim birinci haftanın sonunda yok oldu ..sigara burun ici yaraların iyilesimini yavaslatır sadece ödemlerde kalıcılık yapmaz tabi dr undan daha detaylı bilgi alabilirsin istersen..sende benim gibi tiryakisin anladıgım kadarıyla =)

O tiryakilerden biride benimm maalesefff :( atelim açılır açılmaz içtimm

kızlar ben bugün dr söyledim özgede yanımdaydı biz sigara içtik dedim dr da güldü...bence sigara bir önem taşımıyo...

sevgili edamisra; ozke; sewil ve pink- bencede sigara odemle ilgili degil.:) ve ben hem yara iyilesmesi hem de odemin bunyeyle ilgili oldugunu dusunuyorum. morluklar konusuna gelince pembe mor var hala; yavas geciyor. hatta insana kalicakmis gibi geliyor. isallah gecer. tekrardan hepinize cok cok tesekkur ediyorum. gercekten cok yardimci oldunuz bu surectehepimize geccmis olsun. allah daha buyuk ameliyatlar vermesin- ya da hep boyle keyfi ameliyatlar versin:) sevgiler x

sevgili edamisra; ozke; sewil ve pink- bencede sigara odemle ilgili degil.:) ve ben hem yara iyilesmesi hem de odemin bunyeyle ilgili oldugunu dusunuyorum. morluklar konusuna gelince pembe mor var hala; yavas geciyor. hatta insana kalicakmis gibi geliyor. isallah gecer. tekrardan hepinize cok cok tesekkur ediyorum. gercekten cok yardimci oldunuz bu surectehepimize geccmis olsun. allah daha buyuk ameliyatlar vermesin- ya da hep boyle keyfi ameliyatlar versin:) sevgiler x

sağol canım aminn ..
sanada cok gecmis olsun a.s.

Back
X