Manipülatörler

lipstickkk10

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
14
4
1
26
Arkadaşlar ikinci üyeyim Mune biliyor.
Bir ilişkim var fakat erkek arkadaşım biraz tuhaf. Bencil mi desek bilemedim ama. Böyle şeylerden pek anlamam ama narsist bile olabilir.
Mesela benden bir şey istiyorsa yapmamak gibi bir şansım yok. Çünkü hayır diyeceğimi hissettiği anda küsüyor Ya da kavga çıkartıyor. Fazla fedakarlık bekliyor. Mesela bir kere fedakarlık yapıyorum tamam. Kendimi zora sokarak iki kere yapıyorum yine tamam ama o iki kereye şükretmesine rağmen daha fazlasını istiyor. Ben ona derdimi anlattığım zaman anlayışla karşılamak kendini açıklamak yerine “yooo” “sen yanlış anlamışsın” “yapıyoruz ki” gibi manipüle etmeye çalışıyor. Hani sanki kendisi yapmadığını iddia ettiğim her şeyi yapıyor ama ben nankörlük ediyorum gibi.
İşin acısı ben de manipüle edildiğimin farkındayım ama beni de öyle alıştırmış ki beni kendisinden başka kimsenin çekmeyeceğine inanıp ona göre yaşamaya başladım bile. Böyle insanlarla nasıl baş ediyorsunuz? Ya da nasıl kurtuldunuz?

Son olayı anlatayım
Benden bir şey istedi ben de sene içindeki fedakarlıkların yeterli olduğunu düşündüğümü söyledim
Bir de baktım engellenmişim whatsapptan
Her kızdığında bunu yapıyor

Ayrılın ve bir daha yüzüne bakmayın.Ancak böyle iyi hissedersiniz kendinizi.
İşte ben de istiyorum ama düşünsenize o kızlarla gezecek gününü gün edecek ben yalnız kalacağım :( o kadar inandırdı ki benim çekilmeye değer biri olmadığıma

İşte ben de istiyorum ama düşünsenize o kızlarla gezecek gününü gün edecek ben yalnız kalacağım :KK43: o kadar inandırdı ki benim çekilmeye değer biri olmadığıma

Gezsin,gezdiği kızlar için üzülün o durumda,niye yalnızım diye kendinize üzülüyorsunuz ? Bu adamı çekmeye neden devam ediyorsunuz,dünyanın yarısı erkeklerden oluşuyor,gerçekten bu adamdan başka biriyle olamayacağınızı nasıl düşündünüz ?

Niye manipulatorlerle basetmek icin ruhumu ve zamanimi harcayayim ki? Hayatimdan cikaririm olur biter. Ha diyelim bu kisi atiyorum annen baban kardesin vs gibi hayatindan ha deyince cikaramayacagin biri olur anlarim da,erkek arkadas kim? Valla ben 33 yasimdan sonra bencillesmek mi dersiniz yoksa kendinin degerinin farkinda olmak mi, sevmedigim istemedigim,beni yoran enerjimi alan insanlardan uzak duruyorum. Ve bunu belli de ediyorum. Asla tahammulum yok.

Bir ilişkim var fakat erkek arkadaşım biraz tuhaf. Bencil mi desek bilemedim ama. Böyle şeylerden pek anlamam ama narsist bile olabilir.
Mesela benden bir şey istiyorsa yapmamak gibi bir şansım yok. Çünkü hayır diyeceğimi hissettiği anda küsüyor Ya da kavga çıkartıyor. Fazla fedakarlık bekliyor. Mesela bir kere fedakarlık yapıyorum tamam. Kendimi zora sokarak iki kere yapıyorum yine tamam ama o iki kereye şükretmesine rağmen daha fazlasını istiyor. Ben ona derdimi anlattığım zaman anlayışla karşılamak kendini açıklamak yerine “yooo” “sen yanlış anlamışsın” “yapıyoruz ki” gibi manipüle etmeye çalışıyor. Hani sanki kendisi yapmadığını iddia ettiğim her şeyi yapıyor ama ben nankörlük ediyorum gibi.
İşin acısı ben de manipüle edildiğimin farkındayım ama beni de öyle alıştırmış ki beni kendisinden başka kimsenin çekmeyeceğine inanıp ona göre yaşamaya başladım bile. Böyle insanlarla nasıl baş ediyorsunuz? Ya da nasıl kurtuldunuz?
Tam anlamıyla narsist. Tanıdığim da boyle biriyleydi. Diyorum neden birliktesin. Birakamiyorum beni sevdigini düşünuyorum. Herşeyi yaptı o adam biraz daha değer versin diye. Her kavga da kiz haksizdi. Adam hep hakli. Her sorun kız yüzünden çıkar. Kendi mukemmeldir. Ayrica bağirarak tavir alarak küserek gosteriyorlar tepkilerini. Asla mantikli iki insan gibi konuşamazsiniz. Yapmayın bunu kendinize. Asla mutlu olmazlar ne yaparsaniz yapin. Sizde olamazsınız. Ayrica tanidıgim bırakamadı bu çocuk adamı . Ama adam çok guzel bıraktı başkasini bulunca .

İşte ben de istiyorum ama düşünsenize o kızlarla gezecek gününü gün edecek ben yalnız kalacağım :KK43: o kadar inandırdı ki benim çekilmeye değer biri olmadığıma
Burdan bakınca kızlara acırım anca
Hem sanana senden sonra kimin başını yakarsa yaksın
Sen önce kendini kurtar :KK53:

İşte ben de istiyorum ama düşünsenize o kızlarla gezecek gününü gün edecek ben yalnız kalacağım :( o kadar inandırdı ki benim çekilmeye değer biri olmadığıma
Bunu da yapıyorlar. Sanki siz ondan ayrilirsaniz kimse size bakmaz , mutsuz olursunuz algisi yaratiyor. Öz güveninizi yerle bir ediyor. Ona bağimli olun diye.

Gezsin,gezdiği kızlar için üzülün o durumda,niye yalnızım diye kendinize üzülüyorsunuz ? Bu adamı çekmeye neden devam ediyorsunuz,dünyanın yarısı erkeklerden oluşuyor,gerçekten bu adamdan başka biriyle olamayacağınızı nasıl düşündünüz ?
Ama işte böyle tipler için sömürdükleri değil isteklerini yaptıramadılar kıymetli. İnanın çirkin de değilim güzelleşmek için her şeyi yapıyorum hani sen şunu yapmadın ondan böyleyim diyebileceği hiçbir şeyi yok

Bunu da yapıyorlar. Sanki siz ondan ayrilirsaniz kimse size bakmaz , mutsuz olursunuz algisi yaratiyor. Öz güveninizi yerle bir ediyor. Ona bağimli olun diye.
İşte olay tam olarak bu. Sanki çift kişilikli gibi geliyor. İyi olduğu bir dönem ben artık bıkmıştım soğuk davranıyordum yok sen ayrılmak istiyorsun ama başkasını bulamam diye gitmiyorsun biliyorum dedi :(

Nasılsa ilişki bitecek böyle daha fazla sürmez. Bu adamdan adam olmayacağı bariz ortada.Vazgeç ondan ama ayrılma. Süründür. Sana yaptıklarının 5 katını yap bakalım ne yapacak. Hem için rahatlar hemde inceldiği yerden kopmuş olur. Ama bunları yaparken sakın hemen yelkenleri suya indirme bildiğin çektir ona. Seni suçlamaya kalkarsa sende üste çık onu suçla. Benim tavsiyem böyle canım bu karaktersiz içinde hiç üzülme.

Bence bir an önce ayrilin resmen sömürmüs sizin fedakarliginizi ..

Back
X