- 2 Temmuz 2019
- 14
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi lipstickkk10
Bir taraftan hem ayrılmak istiyorum ama ya ayrıldığım anda düzelirse benim göremediklerimi başkası görürseBence bir an önce ayrilin resmen sömürmüs sizin fedakarliginizi ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir taraftan hem ayrılmak istiyorum ama ya ayrıldığım anda düzelirse benim göremediklerimi başkası görürseBence bir an önce ayrilin resmen sömürmüs sizin fedakarliginizi ..
Bu zamana kadar düzelmemis bu saatten sonra düzelir mi sizce ..? Kendinizi kullandirtmayinBir taraftan hem ayrılmak istiyorum ama ya ayrıldığım anda düzelirse benim göremediklerimi başkası görürse
Bir taraftan hem ayrılmak istiyorum ama ya ayrıldığım anda düzelirse benim göremediklerimi başkası görürse
Cozum 3 kelime. İfadesi kolay uygulamasi her babayigidin harcı degil. Ayrilmak, sifir iletisim.Arkadaşlar ikinci üyeyim Mune biliyor.
Bir ilişkim var fakat erkek arkadaşım biraz tuhaf. Bencil mi desek bilemedim ama. Böyle şeylerden pek anlamam ama narsist bile olabilir.
Mesela benden bir şey istiyorsa yapmamak gibi bir şansım yok. Çünkü hayır diyeceğimi hissettiği anda küsüyor Ya da kavga çıkartıyor. Fazla fedakarlık bekliyor. Mesela bir kere fedakarlık yapıyorum tamam. Kendimi zora sokarak iki kere yapıyorum yine tamam ama o iki kereye şükretmesine rağmen daha fazlasını istiyor. Ben ona derdimi anlattığım zaman anlayışla karşılamak kendini açıklamak yerine “yooo” “sen yanlış anlamışsın” “yapıyoruz ki” gibi manipüle etmeye çalışıyor. Hani sanki kendisi yapmadığını iddia ettiğim her şeyi yapıyor ama ben nankörlük ediyorum gibi.
İşin acısı ben de manipüle edildiğimin farkındayım ama beni de öyle alıştırmış ki beni kendisinden başka kimsenin çekmeyeceğine inanıp ona göre yaşamaya başladım bile. Böyle insanlarla nasıl baş ediyorsunuz? Ya da nasıl kurtuldunuz?
Yahu bu nasıl bir mantık? Yalnız kalmak bu kadar feci bir şey mi ?İşte ben de istiyorum ama düşünsenize o kızlarla gezecek gününü gün edecek ben yalnız kalacağımo kadar inandırdı ki benim çekilmeye değer biri olmadığıma
Ayrılınca onun her yaptığının yanlış olduğunu, ne derse desin boş konuştuğunu ve isteklerinize asla değer vermediğini anlayacaksınız. Daha fazla ömrünüzden çalmadan ayrılın. Yazık bence.Sanki yaptığım her hareket yanlış gibi hissediyorum, ne dersem diyeyim boş konuşuyor gibi hissediyorum Ya da isteklerim söylenmeye değecek şeyler değil gibi.
İşte ben de istiyorum ama düşünsenize o kızlarla gezecek gününü gün edecek ben yalnız kalacağımo kadar inandırdı ki benim çekilmeye değer biri olmadığıma
Aslında benim kıskandığım kendisi değil. Hani mesela insanın yanında Sevgilisi olması çok güzel. Hem duygusal anlamda yalnız olmuyorsunuz duruma göre cinsellik de oluyor. İşte sanki ben ondan ayrılınca alnıma yazılacak gibi hissediyorum kimse beni istemeyecek beğenmeyecek ben bu duyguları asla yaşayamayacağım gibi. Kendimi böyle işe yaramaz biri gibi hissediyorum. Sanki yaptığım her hareket yanlış gibi hissediyorum, ne dersem diyeyim boş konuşuyor gibi hissediyorum Ya da isteklerim söylenmeye değecek şeyler değil gibi.
İşte ben de istiyorum ama düşünsenize o kızlarla gezecek gününü gün edecek ben yalnız kalacağımo kadar inandırdı ki benim çekilmeye değer biri olmadığıma
engellerse engellesin. sizi kullanmanın çok güzel yolunu bulmuş.Son olayı anlatayım
Benden bir şey istedi ben de sene içindeki fedakarlıkların yeterli olduğunu düşündüğümü söyledim
Bir de baktım engellenmişim whatsapptan
Her kızdığında bunu yapıyor
Son olayı anlatayım
Benden bir şey istedi ben de sene içindeki fedakarlıkların yeterli olduğunu düşündüğümü söyledim
Bir de baktım engellenmişim whatsapptan
Her kızdığında bunu yapıyor