- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 39
- Konu Sahibi perceneige
kızlar aranızda manisada Tayfun beyle tedaviye başlayanlar varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aranızda manisada Tayfun beyle tedaviye başlayanlar varmı?
evet geçen yıla kadar malesef yoktu ama yeni açılan grandmedical hastanesinde tüp bebek bölümü var..
manisa merkezdeyim...bugün itibari ile regl başladı malesef yarın ön görüşme için tayfun bey'e gideceğiz eşimle bakalım hayırlısı artık...belki bizde doktor uygun görürse başlarız tedaviye:)siz nerde yaşıyorsunuz?
kızlar kendi kararınız ama merkez yeni açılmış....başarısından emin değilseniz izmir çok yakın size niye izmiri tercih etmiyosunuz....
ben balıkesirden izmire geldim kaç yıl boyunca.....
Merhaba,
Bende aynı konuyu çok araştırdım ama malesef hiç kimse çıkmadıbende şubat veya mart da yaptırmayı düşünüyorum...ilk tüp bebek denemesi olacak bizim...aşılama istemiyorum aynı ilaçları kullanıp %15 tutma olasılığı bana çok düşük geliyor? doktor ve hastane hakkında hiç bilgim yok malesef sadece yakın diye tercih sebebim olacak sanırım
![]()
mrb canım sana mj cevaplayamadım sistem iizn vermiyor.)))bizde 3.500 yaptırdık.ilaçlar 500 tuttu ama gelişinden aldık biz.200 yakın ara yerde masraflar oldu ilçlar vesayre.4ü gecti anlıycan.bn aşılama tedavisi görüyordum canım ohss oldum.aşırı uyarılmadan doktor tüp bebeğe geciş yaptırdı.toplan15-20günde bitiyor.zaman olarak.2 güne bir ultrasyon kan verdim.yumrutalar takip edildi.ama bnim aşırı uyarılmadan yumurta sayım fazla oldu.o yüzden doktor ya iptal dedi yada tüp dedi bizde devam ettik tüp bebeğe ama nasip olmadı.cok fazla bir zorluğu yok kan vermek 2 güne bir o skıcı birAZ)))sen merkezdenmisin sizde sorun neydi
Aslında haklısın ızmir yakın ve izmirdeki tüp bebek merkezleri daha tecrübeli ama tayfun beyden tüp bebek konusunda deneyimli bi doktor tabii iş doktor da kalmıyor tüp bebek servisi de embriyologlar da çok önemli..benim hiç aklımda yoktu manisa ızmire gidecektim ama izmirdeki merkez randevuyu bi ay sonraya verince eşim bi de tayfun beyle görüşelim dedi ben hep allahim şifa nerdeyse neresi vesile olacaksa beni oraya yonlendir dedim kısmetim bu taraf oldu;-) inşallah iyi olur...hepimiz için..
cevabın için çok teşekkür ederim:) bizde sorun yok ama bebekte yok:) bu ay yetişmedi şubatta yaptıracağız bizde inşallah...ama ön görüşmede okadar yoğunduki tayfun bey çok sağlıklı görüşemedik.ağrın ,sancın oldumu yumurta topladıktan sonra...sen aynı hastanedemi tekrar deneyeceksin aşılamayı buarada?
tesekkur ederim biraz sikintili gecti asilamam,sperm sayimiz normalinden cooookk fazla dusuk cikti o moralimizi bozdu zaten birde rahim agzinda sorun yasadik doktor giris yapamadigi icin birakmayi bile dusundu birakiyorum yoksa canin cok yanacak dedi ama son denemede nihayet gecis oldu,cok zor oldu ama oradan asilama olmadan ciksaydim benim icin dahada zor olurdu bunada sukur hemde bir degil binlerce kez,cok tesekur ederim insallah cabucak gecer zaman..merhaba...aşılaman nasıl geçti?hayırlısı olsun inşallah 12 gün su gibi akıp gitisn:)
tayfun bey herzman yoğun cok fazla olmadı 1 saat kadar hastanede dinedinm cıktım anztesi aldığın için bekletiyolar.aslında değiştirmek istiyorum ama manisada başka yok izmire gitmem lazım orayıda hiç araştırmadım.şuan cok kararsızım doktor konusunda aslında şuanlki kararsızlığım tedavi şeklimiz doğrumu die başka doktrada sormak lazım die düşünüyorum.çünkü ben normal yolla hamile kalabiliyorum.tayfıun bey yasakladı normal yola eşimin morfolojisi için aşılama ya da tüp dedi.bnde burdakilere baktım marfoloji bozukluğuyla ilgili normal yolla deniyolar kafam karıştı acıkcası.acaba para içinmi die düşünüyorum.birde bn aşılama tedavisi görürken 2 gün önce bişy yoktu güzel takip edemdi sanırım doktorum yumurtaların cok olduğu baştan beliydi devam ettridi iğneye son andada coğul gebelik rski vr dedi tüpe devam edelim dedi.bnde sorun yoktu zaten o biraz aklımı karıştırdı.bulabilirsem başka doktor deniycem.bulamazsam mecburen devam edicem
valla elifcim bu surec cok garip bir surec.insan herseyden suphe ediyor en ufak sey bile rahatsiz ediyor seni cok iyi anliyorum.bizimde morfoloji %1 cikti dha onceki spermiogramlarda yoktu hic boyle bisey doktor bi oncekilerde dikkate almamislardir dedi ama benim esim 2008 de varikosel ameliyati olmus burda ozel bi hastanede onlardami dikkate almamislardir,iste bu pek mantikli gelmiyor bana,bir de sana tup bebek demis bize asilama dedi olmazsa laparoskopi yapalim diye konustuk cunku benim tuplerimde de tam belli olmamakla birlikte tikaniklik olma ihtimali var..butun bunlara bakinca supheye dusuyor insan ama dun asilama da karsimda cok titiz cok anlayisli ne yaptigini cok iyi bilen bi doktor vardi birakabilirdi de yani ugrasmayabilirdi olmuyor der gecerdi odemeyide yapmistik hastanaye,ama cok ugrasti iki dakikalik islem icin sonunda gecis saglaninca benim kadar sevindi asilamada gercekten isinin ehli bi doktormus dedim anlayacagin oncesinde pek guvenmesemde,sonucta hepsi vesile be canim rabbimm sifa bulduracak ellerle karsilastirsin bem hic istemedim tayfun beye muayeneye bile gitmeyi ama oyle bi anda denk geldiki bi baktim hastanenin kapisindayim icimden allahim dedim bu kapiya kadar getirdiysen vardir bi hayrin sifami da bu kapidan ver fazla aratma dedim.hakimizda hayirlisi olsun insllah,hepimizin dolsun kucaklari allahin izniyle..tayfun bey herzman yoğun cok fazla olmadı 1 saat kadar hastanede dinedinm cıktım anztesi aldığın için bekletiyolar.aslında değiştirmek istiyorum ama manisada başka yok izmire gitmem lazım orayıda hiç araştırmadım.şuan cok kararsızım doktor konusunda aslında şuanlki kararsızlığım tedavi şeklimiz doğrumu die başka doktrada sormak lazım die düşünüyorum.çünkü ben normal yolla hamile kalabiliyorum.tayfıun bey yasakladı normal yola eşimin morfolojisi için aşılama ya da tüp dedi.bnde burdakilere baktım marfoloji bozukluğuyla ilgili normal yolla deniyolar kafam karıştı acıkcası.acaba para içinmi die düşünüyorum.birde bn aşılama tedavisi görürken 2 gün önce bişy yoktu güzel takip edemdi sanırım doktorum yumurtaların cok olduğu baştan beliydi devam ettridi iğneye son andada coğul gebelik rski vr dedi tüpe devam edelim dedi.bnde sorun yoktu zaten o biraz aklımı karıştırdı.bulabilirsem başka doktor deniycem.bulamazsam mecburen devam edicem
israel beyi bende duydum hatta tayfun beyden once oraya gitmeyi koymustum aklima adetimin ilk gunu aradim randevu almak icin hani ucuncu gunku tahlillere yetissin bi ay daha beklemeyelim diye ama degil bir iki gun bi ay sonrasina verdiler randevuyu,israel bey cok daha fazla yogun,ben ondan randevu alamayinca tayfun beye gittin zaten,ama gidip gelirim sorun olmaz randevu da bi ay sonraya da olsa olur dersen mutlaka gorus israel beyle.hic olumsuz bisey okumadim desem yeri tup bebekte ozellikle izmirde duayen gozuyle bakiliyor o kadar iyi bi doktormussiz anlatırken benimde ilk aklıma o geldi...yani sonuçta iğneerin dozunu kendisi ayarlıyor düşürebilirdi daha önce...benim bir arkadaşımda celal bayarda tayfun bey'e tüp bebek yaptırmıştı onada aynısını yapmış aşılama diye başlamış sonra tüp yapalım yumurtalar çok ve kaliteli demiş ama malesef onunda tutmadı tüp bebek.benim ilk denemem olacak oyüzden aslında iyi bir yer olsun istiyordum ama malesef iki günde bir izmire gidemem .iş yerinden yarım saat ayrılınca bile sorun oluyorki izmirde olsa git gel kesin 3 saat sürecek.ama senin olasılığın varsa bence kent hastanesinde israil bey var herkes çok iyi şeyler söylüyor kendisi hakkında.