- Konu Sahibi perceneige
valla elifcim bu surec cok garip bir surec.insan herseyden suphe ediyor en ufak sey bile rahatsiz ediyor seni cok iyi anliyorum.bizimde morfoloji %1 cikti dha onceki spermiogramlarda yoktu hic boyle bisey doktor bi oncekilerde dikkate almamislardir dedi ama benim esim 2008 de varikosel ameliyati olmus burda ozel bi hastanede onlardami dikkate almamislardir,iste bu pek mantikli gelmiyor bana,bir de sana tup bebek demis bize asilama dedi olmazsa laparoskopi yapalim diye konustuk cunku benim tuplerimde de tam belli olmamakla birlikte tikaniklik olma ihtimali var..butun bunlara bakinca supheye dusuyor insan ama dun asilama da karsimda cok titiz cok anlayisli ne yaptigini cok iyi bilen bi doktor vardi birakabilirdi de yani ugrasmayabilirdi olmuyor der gecerdi odemeyide yapmistik hastanaye,ama cok ugrasti iki dakikalik islem icin sonunda gecis saglaninca benim kadar sevindi asilamada gercekten isinin ehli bi doktormus dedim anlayacagin oncesinde pek guvenmesemde,sonucta hepsi vesile be canim rabbimm sifa bulduracak ellerle karsilastirsin bem hic istemedim tayfun beye muayeneye bile gitmeyi ama oyle bi anda denk geldiki bi baktim hastanenin kapisindayim icimden allahim dedim bu kapiya kadar getirdiysen vardir bi hayrin sifami da bu kapidan ver fazla aratma dedim.hakimizda hayirlisi olsun insllah,hepimizin dolsun kucaklari allahin izniyle..
canım bizde düşüklerden sonra tekrar istediğimizde tayfun beyi secctik.eylül ayında başladık ona.ultrasyonda dedi bana rahimde perde var %70 dedi.histerskopi yada rahimfilmi dedi.histeraskopiyi önerdi.eşimde sorun cıktı içte.marfoloji.histerasokopi ameliyatı yaptı bana.sonuc hiçbirşey yok.belki iyi oldu ama yapması temiz cıktı bide cdyi bozmuşlar vermediler bize ona sinir oldum.şimdi başka biyere gitsem elimde bişy yok.sonra sadece spermde sorun vr aşılama dedi.herşey iyi gidiydu aşılamaya 2 gün kala yumurta cok tüp dedi.korkuttu bizi.apar topar tüp yaptırdık.inaşah hayurlısı olur senin içinde şubatta bnde tekrar aşılama düşünüyorum bakalım kısmet inşalah seni tutar allah gönlüne göre versin inaşalh