- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 39
- Konu Sahibi perceneige
üzgünüm kızlar bu ay ki umut ışığı benden değil...rabbim sizlerden yana güldürsün yüzümüzü..her nerde varsa bekleyen sabırlar diliyorum hepsine güzel allahım bi gün hepimize nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzgünüm kızlar bu ay ki umut ışığı benden değil...rabbim sizlerden yana güldürsün yüzümüzü..her nerde varsa bekleyen sabırlar diliyorum hepsine güzel allahım bi gün hepimize nasip etsin inşallah
cnm geçmiş olsun,çok üzüldüm inşallah kendiliğinden gelir bebeğinde sevindirir seni...biz sağlıklı olalımda gerisi için mücadele etmek kolay:)
bende tayfun beyin hastasıyım bu ay başladım yumurta tembelliği var bende 2.5 yıldır olmuyo 2 aylık evliyken düşük yaptım o günden beri adetim düzensiz tayfun bey aşılama yapalım ddi çok memnun ayrıldım ama zor bi yola girdim korkuyorum açıkçası
![]()
kızlar ben bu cumartesi kontrol için gideceğim tayfun bey'e bakalım hayırlısı ,kısmetse olur diyeceğiz artık .tayfun bey de tedavi olup hamile kalan duydunuzmu buarada siz ?veya muayene falan gittiğinizde görüp konuştuğunuz birileri oldumu? Ben hiç duymadım malesef ama mutlaka vardır herhalde diye düşünüyorum?
kızlar merhaba,benim tüp bebek malesef martın sonuna kaldı,iş durumundan dolayı şehirdışına çıkıcam malesef haftaya...kısmet bu ay kesin kararlıydık ama herşeyi uyduramıyoruz malesef aynı anda ,geç olsunda güç olmasın inşallah:)
önceki mesajımda aşılamanla ilgili duygularımı yazdım ama bide özel olarak belirtmek istedim:)hayırlı bebişli olsun inşallah..zor bi yol değil bu hiç üzme kendini;şöyle düşün rabbim derdine derman bulman için bir yol çizmiş önüne ve sen bu yolda ilk adımlarını atıyorsun ve inşallah kısacık olacak yolun hemen kavuşacaksın bebeğine..dermansız bırakmasın mevlam,şükür halimize ki derdimize çare arayabiliyoruz..bende tayfun beyin hastasıyım bu ay başladım yumurta tembelliği var bende 2.5 yıldır olmuyo 2 aylık evliyken düşük yaptım o günden beri adetim düzensiz tayfun bey AŞILAMA yapalım ddi çok memnun ayrıldım ama zor bi yola girdim korkuyorum açıkçası
![]()
ve son olarak da kızlar gelelim bana...
konuyu açtı aşılamadan negatif sonucu aldı kayboldu ortalıktan diye düşünmüşsünüzdür kesin:)ee öyle de oldu tabii azıcık..affınıza sığınırım biraz zorladı beni bu süreç..
şimdilerde daha iyiyim..tedaviye ara verdim,tayfun beyle son görüşmemde bu ay laparoskopi ve histersekopi yapılması konusunda anlaşmıştık ama ben bi ay da asıcam dersleri:)))kaçağım yani anlayacağınız:)
dinlenmem gerektiğine karar verdik eşimle hem ruhen hem bedenen,yıpranıyorum,yıpranıyoruz..sadece kendi açımızdan bakmamak lazım eşlerimiz içinde zor bi durum..kocam beni özlemiş:)sürekli aynı şeyi konusan sürekli aynı şeyi düşünen bi kadın oldum maalesef..bi ay daha annelik hayallerimi yan cebime koyup(gömlek cebime ama kalbe yakın olana:) eş olma kimliğime yogunlaşmak istiyorum..
1,5 yıllık evliyim ve tedavim başlayalı 10 ay oldu bide öncesinde 5 aylık bi dönem var her ay aynı hüsranın yaşandığı...şöyle bi bakıyorum da evliliğimin en güzel dönemleri hep beklentiyle geçmiş,gün hesabı yaparak,ovülasyon takip ederek,çaresizce bat bekleyerek,ufacık bi kasık agrısında daha adet günü gelmeden bu ayda mı olmadı diye kendimi harap ederek...
şimdi önümde beliren bi yol biraz daha sakin kalarak ve mümkün oldukça ruhen kendimi ve eşimi yormadan bu yolda devam etmeyi planlıyorum...
allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah..
haaa bu arada laparoskopi ve histereskopiden de bi tırsıyorum ki,weppaouuwwww:)))teyallammm yaa düşünmemek ne mümkün,ama yok sakin kalıcam sakin kalıcam sakin sakinn sakinnn sakinnn...zzZzZzZzZ -_-
bence iyi düşünmüssün canım daha yeni evli sayılırsın tadını cıkar anladığım kadarıylada güçlüsün bilinçlisin ))))olruna bırakırsan zaman cabuk gecer ve dileklerin hemen olur)))bn histeroskopi oldum laparoskopiyiğ bilmiyorum ama histersokopiden hiç korkma bi serum yiyceksin bi bayılıyosun bi ayılıyosun tmmmm iş bitmiştir))))hafif ağrın olur biraz popounu üstüne zorlanırsın otuurken yani korkmana gerek yok bnde cok korkmuştum gerci sanki ölüverckmişim gibi gelmişti))))ters bişy olur die ama rahat ol umarım dilekelrin kabul olur allahım size ikiz üçüz versin inaşlhhhhhhhh))))
canımallah razı olsun düşüncelerin tavsiyelerin desteğin için inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür bu yolda bugün ilaçlarımı kullanmaya başladım bakalım güzel haberler paylaşırım inşallahönceki mesajımda aşılamanla ilgili duygularımı yazdım ama bide özel olarak belirtmek istedim:)hayırlı bebişli olsun inşallah..zor bi yol değil bu hiç üzme kendini;şöyle düşün rabbim derdine derman bulman için bir yol çizmiş önüne ve sen bu yolda ilk adımlarını atıyorsun ve inşallah kısacık olacak yolun hemen kavuşacaksın bebeğine..dermansız bırakmasın mevlam,şükür halimize ki derdimize çare arayabiliyoruz..
iyi bir doktor tayfun bey,cok iyi motive ettiğini de ayrıca belirtmek isterim,ben hiç kendimi kötü hiseederek ayrılmadım odasından,aşılama da negatif sonuc aldıktan sonra gittiğim muayeneden gayet pozitif ayrıldım:)her soruna cevap vermeye çalışır aklına bişey takılırsa mutlaka sor vakit ayırıp anlatır...çok da güler yüzlüdür ve bence bu da çok önemli hasta doktor ilişkisinde..
umarım aşılaman iyi geçer ve sonuç olarak çok güzel haberler alırız senden..
allah yar ve yardımcın olsun..
:2: ha haa neden olmasın canım sık sık gidiyorum ben bugünde aşılama için ilk iğnem vuruldu o kadar çok insanla karşılaşıyorumki hepsini tanıyorum artıkhayırlı olsun canım orda karsılasıyoruzda belkı konusmusuzdur:2:
cok teşekkürler elifcim..bir tek kk kalmıştı ikiz dileği almadığım burdanda aldık iyi dilekleri hadi bakalım:)tedavi sürecine girdim gireli arkadaşlarımdan ailelerden hatta eşimden bile hep aynı şeyi duyuyorum ''ikiz olacak ikiz:)''olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da ikiz olsun tekiz olsun bizim olsun:)
valla işin bilinmezlik tarafı korkutuyor işte,ağrıdan sızıdan pek korkum yok,katlanılır elbet ama sonuclar yokmu sonuclar,yine bi sorunla karşılaşıveririm diye ödüm kopuyor..gerçi tayfun bey iyi olacagı kanısında bi terslik varsa bu opresyonlarla düzeltilebilir diyor inşallah öyle olur..
bende durumlar böyle sen neler yapıyorsun su aralar tedavin ne durumda?kusura bakma uzun bi zaman ara verince bazı ayrıntıları unutabiliyor insan hayat telaşı içinde..hikayeni az çok hatırlıyorum..en son bi aşılaman vardı sonrasında tüp bebek tedavisi daha uygun görülmüştü ama maalesef negatif sonuclanmıştı sanırım..şimdi ne durumdasın?[/QUOTE
canım demekki ikiizn olucak))))bnimde hep içimde ikiz hayeli var ama hayırlısı birini buldukta))))canım bn o olumsuz süreçten sonra ara verdim aşılama deneyelim dedi tayfun bey ozman ama eşim burda düşünmüyor izmirde bi arkadşamın tavsiyesi üzerine doktor önerdi belki oraya başlarız ama şuan ara verdik oğlumun sünnetini yaptırıcaz oğlum iyileşince hemen başlamayı düşünüyoruz inaşalh yaza doğru düşünüyorum hayırlııysla
merhaba arkadaşlar dün itibari ile iğnelerimi kullanmaya başladım fostimon 75 lik 2 doz bu iğneyi kullananı çok duymadım genelde gonalf duyuyorum herkesden bu iğneyi kullanan var mı dün adetimn 2.günüydü kanımı verdim aynı anda dahiliyeye gnderdiler rapor için 5 ekadar hastanedeydim sonuçlar normal çıktı tayfun bey her zamanki gbi yine çok kalabalıktıhatta geçen ay gittiğimde gördüğüm bi arkadaş vardı adı melekdi onu biliyorum sadece ya aşılama yada tüp dü sormadım çünkü dün hamile olduğunu öğrendi içerde nasıl çığlıklar attı eşiyle ağlayarak çıktı dışarı içim eridi oanda rabbim herkese nasip etsin banada
bugün ikici iğnemi vurdum kendim bu yaşına kadar iğne olmamış ödlek korkak ben nasıl cesaretlendim rabbim boşa çıkarmasın bu acıların karşılığını yarın gdip kan vericem
![]()