• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

manisa grandmedical Tayfun Özçakırda Tüp bebek ve aşılama tedavisi görenler...

üzgünüm kızlar bu ay ki umut ışığı benden değil...rabbim sizlerden yana güldürsün yüzümüzü..her nerde varsa bekleyen sabırlar diliyorum hepsine güzel allahım bi gün hepimize nasip etsin inşallah

üzgünüm kızlar bu ay ki umut ışığı benden değil...rabbim sizlerden yana güldürsün yüzümüzü..her nerde varsa bekleyen sabırlar diliyorum hepsine güzel allahım bi gün hepimize nasip etsin inşallah

cok üzüldüm canım ya snden umutlanmıştım bn hayırlısı böyleymiş de cok sabır diliyorum seni cok iyi anlıyorum canım ya bnde yıkılmıştım resmen cok umutluydum düşün benim 6 yaşında oğlum vr bn gayet cok sağlıydım eşimin sayısı herşeyide güzeldi bi marfoloji sorunumuz vardı doktor garanti veriyodu tüp bebek yaptırdık düşün ama olmadı.yüce rabibim bigün zamanımız geldiğinde vericek sen yeterki isyan etme dualarım sizinle.....

cnm geçmiş olsun,çok üzüldüm inşallah kendiliğinden gelir bebeğinde sevindirir seni...biz sağlıklı olalımda gerisi için mücadele etmek kolay:)

cnm geçmiş olsun,çok üzüldüm inşallah kendiliğinden gelir bebeğinde sevindirir seni...biz sağlıklı olalımda gerisi için mücadele etmek kolay:)

ya kızlar sze bişy sormak istiyorum kendiliğinden demişsin sizde marfoloji sorunumu vardı acaba sorunlarınız neydi bizdede sadece marfoloji sorunuzmuz var %3 doktor bana yasakladı normal yolla hamile kalmamamn gerekio dedi biz şimdi korunuyoruz anca aşılamayla yada tüple hamile kalıcaksın dedi kalırsam düşük yapatrmışım yada sağlıksız bebek olurmuş bn hamile kalabiliyodum anca 6 ay filanda kalıyorum siz korunuyomsunuz normal yollada deniyomusnuz

bende tayfun beyin hastasıyım bu ay başladım yumurta tembelliği var bende 2.5 yıldır olmuyo 2 aylık evliyken düşük yaptım o günden beri adetim düzensiz tayfun bey AŞILAMA yapalım ddi çok memnun ayrıldım ama zor bi yola girdim korkuyorum açıkçası
:30:

kızlar merhaba,benim tüp bebek malesef martın sonuna kaldı,iş durumundan dolayı şehirdışına çıkıcam malesef haftaya...kısmet bu ay kesin kararlıydık ama herşeyi uyduramıyoruz malesef aynı anda ,geç olsunda güç olmasın inşallah:)

arkadaslar bende tup bebek hastasıyım bende ılk ızmıre gıdıcektım ama sureklı ızmıre gımek yorcaktı benı tayfun beyın ıyı bır doktor oldunu duydum ona gıttım.memnunumda dıkkat ettım burda olumsuz yazmıs cogu ben her gıttımde bırcok hasta gordum konustum tup bebek asılama bu doktor ısını bılmıyoda bunlar nasıl hamıle kaldı ayrıca kabul edelım hamıle olanda bızım gıbı ıntennetten arastırım bu sıte dıkkatını cekmez.ben 25 yasındayım asılama hıc denemedim esımde sorun sayısı dusuk asılama da sansım cok dusuktu dırek tup ıstedım suan yumurtalama ılaclarındayım 8 12 kaldı yaklasık.hormonlarım herseyım cok guzel bu ısın sansı yuzde 50 ne kadar ıyı durumda olursanız olsun bence ben bıle umıtlenmıyorum cok doktor cok olumlu konussada allah ısterse olur.sımdı olmuyo dıye doktor karalamanın ne anlamı var ısını bılıyo kı o kadar kısınınde tutmus. ben tup bebek ıcın sehır sehır gezenı anlamıyorum ha gıdıyo mesala burda tutmamıs baska hastenede tutuyo onun ya 2de ya 3de tutacakmıs nasıp hersey allahtan hastane bır vesil olumlu dusunun ılk once doktorunuza guvenın bılmıyorum bana gore boyle :1:

bende tayfun beyin hastasıyım bu ay başladım yumurta tembelliği var bende 2.5 yıldır olmuyo 2 aylık evliyken düşük yaptım o günden beri adetim düzensiz tayfun bey aşılama yapalım ddi çok memnun ayrıldım ama zor bi yola girdim korkuyorum açıkçası

hayırlı olsun canım orda karsılasıyoruzda belkı konusmusuzdur:2:

kızlar ben bu cumartesi kontrol için gideceğim tayfun bey'e bakalım hayırlısı ,kısmetse olur diyeceğiz artık .tayfun bey de tedavi olup hamile kalan duydunuzmu buarada siz ?veya muayene falan gittiğinizde görüp konuştuğunuz birileri oldumu? Ben hiç duymadım malesef ama mutlaka vardır herhalde diye düşünüyorum?

ben varım arkadasım hastasıyım ben cok memnunum tup bebek benım yakında bıtcek nasıpse bebegımın guzel haberını alıcam cok var canım orda tup olsun asılama olsun cok olumlu goruyorum daha hıc olumsuz denk gelmedım tabıkı vardır tutmayan her hastanede oldugu gıbı nasıp bence bu allah bılır merek ettıgın bırseyler olursa yardım ederım elımden geldıgı kadar orda bıle gorusebılız denk gelıyoruzdur

yeni arkadaşlar gelmiş,hoşgelmiş,seflar getirmiş inşallah bide peşi sıra bebiş haberleri getirirler bize...
aşılamaya başlayacak bi arkadaş var sanırım şimdiden hayırlı ugurlu bebişli olsun aşılaman..inşallah güzel haberlerini alırız.tayfun beyde tedavi görüp aşılamayla hamile kalan arkadaşlarım var.maalesef bizimki tutmadı,ama herşey allahtan napalım..zaten çok sıkıntılı bi aşılamaydı bizimki,tayfun bey çok ilgilendi sağolsun..aşılamadan sonrada hastane çok ilgiliydi kızlar şaşırdım açıkcası,aşılama sonucumu başka bi hastaneden almak durumunda kaldım,grandmedicale gidemedim,sonrasında tekrar muayeneye gitmek için adetimin ikinci gününü beklemeye karar verdim ama ertesi gün hemşire hanım aradı tahlil için gelmediniz merak ettik dedi durumu anlattım,olsun siz yinede yarın gelin muayeneye dedi,bu kadar ilgi beklemiyordum açıkcası çünkü çok yogun bi doktor ama çok sevindim,gittim orda benimle aynı gün ver benden bir iki gün sonra aşılama yaptıran arkadaşlar vardı,yanılmıyorsam 5 kişiydik ve benim dışımda herkes pozitif sonuç almıştı:))güzel bi şey bu..herşey kader kısmet takdiri ilahi ama bence doktor da labarotuvarda önemli bu sonuçlar da doktorun ve labaratuvarın iyi oldugunu gösterebilir diye düşünüyorum...

bi arkadaşımız da biraz veryansın etmiş sanki doktora haksızlık edildiği konusunda...yanıldıgını düşünüyorum ben;doktor hasta ilişkisinin kişisel oldugu kanısındayım ben,bi çok doktor değiştirdim,en yakın arkadaşımın yere göğe koyamadığı doktordan koşa koşa çıktım bi daha değil muayeneye gitmek adını bile anmak gelmedi içimden uzunca bi süre..ama bu doktorun kötü oldugu anlamına gelmiyorki,sadece benimle iletişimde çok hoş olmayan bi durum vardı,bu benden de kaynaklanıyor olabilir..bakın infertilite çok hassas bi konu insan değil doktorun dediklerine hemşirelerin etraftaki hastaların hatta dışarıdaki insanların bile ağzından çıkan kelimelere takılıp kalıyor maalesef,ve yine maalesef ki bi yerden sonra sabretmek çok zor geliyor insana,tahammülsüzleşiyoruz ister istemez..ufacık bir kelime ufacık bir mimik ufacık bir aksilik bile büyüyor insanın gözünde..yaşadığımız durum kolay bi durum değil...
ben tayfun beye bu konuda güveniyorum evet koordinasyon sorunu dışında çok sıkıntılı bi durum yok..ama bu demek değil ki tayfun beye giden her hasta illaki memnun kalacak,elbet pürüzler yaşayan insanlar olmuştur,olacaktır..mesela bir arkadaşımız histereskopi yaptırıyor ve olacak iş değil ama histereskopi sırasında cekilen cd yi veremiyorlar,şahsen benim başıma gelse bende üzülürdüm,kolay şeyler değil bunlar,bir kez daha bir kez daha yaptırılabilecek şeyler değil,elbette o cd olmalı hastanın elinde,farzedin ki mecburen değiştirdi hastaneyi,burası özel biliyorsunuz,maddi koşulları daha fazlasına el vermedi devlette devam etmek isteyecek tedavisini..infertilite de işleyiş aynıdır,belli bir sıralamayla devam eder tedavi,şimdi bu arkadaşımız oraya gittiğinde sıra tekrar histereskopiye gelirse yada doktor illaki dosyasında bunuda görüp o şekilde tedaviye devam etmek isterse yeniden mi yaptıracak?sizce de bu kadar zorlugun arasında altından kalkılması zor bir durum değilmi?ki inşallah bu arkadaşımız benim bu söylediğim şeylerin hiçbirini yaşamadan bir an önce kavusur bebeğine...

demem o ki evet yargılamak kolay,hastayı hastaneyi doktoru hemşireyi hepsini herkesi..sanırım mühim olan birazcıkda olsa empati yapabilmekte..

yanlış bi kelam ettiysem affola...ilaveten sanırım sizinde tüp bebek tedavisi süreciniz başlamış,hayırlı ugurlu bebişli olsun inşallah rabbim tez vakitte doldursun kucagınızı..

bildiğim bilmediğim nerde varsa isteyen allahım hiç bir yuvayı bebişsiz bırakmasın inşallah...

kızlar merhaba,benim tüp bebek malesef martın sonuna kaldı,iş durumundan dolayı şehirdışına çıkıcam malesef haftaya...kısmet bu ay kesin kararlıydık ama herşeyi uyduramıyoruz malesef aynı anda ,geç olsunda güç olmasın inşallah:)

olsun canım ya herseyde vardır bi hayır sıkma canını,hem bi yerde okudum nisan ayında yapılan aşılamalar ve tüp bebeklerde pozitif sonuc oranı daha yüksekmiş,tabiatın uyanma ayı nisan biliosun..inşallah önümüzdeki ay olur ve baharı sen müjdelersin bize bebiş haberinle...

rabbim gönlündekini ömrüne hayırlı eylesin bir an önce kavus inşallah meleğine...

bende tayfun beyin hastasıyım bu ay başladım yumurta tembelliği var bende 2.5 yıldır olmuyo 2 aylık evliyken düşük yaptım o günden beri adetim düzensiz tayfun bey AŞILAMA yapalım ddi çok memnun ayrıldım ama zor bi yola girdim korkuyorum açıkçası
önceki mesajımda aşılamanla ilgili duygularımı yazdım ama bide özel olarak belirtmek istedim:)hayırlı bebişli olsun inşallah..zor bi yol değil bu hiç üzme kendini;şöyle düşün rabbim derdine derman bulman için bir yol çizmiş önüne ve sen bu yolda ilk adımlarını atıyorsun ve inşallah kısacık olacak yolun hemen kavuşacaksın bebeğine..dermansız bırakmasın mevlam,şükür halimize ki derdimize çare arayabiliyoruz..
iyi bir doktor tayfun bey,cok iyi motive ettiğini de ayrıca belirtmek isterim,ben hiç kendimi kötü hiseederek ayrılmadım odasından,aşılama da negatif sonuc aldıktan sonra gittiğim muayeneden gayet pozitif ayrıldım:)her soruna cevap vermeye çalışır aklına bişey takılırsa mutlaka sor vakit ayırıp anlatır...çok da güler yüzlüdür ve bence bu da çok önemli hasta doktor ilişkisinde..

umarım aşılaman iyi geçer ve sonuç olarak çok güzel haberler alırız senden..
allah yar ve yardımcın olsun..

ve son olarak da kızlar gelelim bana...
konuyu açtı aşılamadan negatif sonucu aldı kayboldu ortalıktan diye düşünmüşsünüzdür kesin:)ee öyle de oldu tabii azıcık..affınıza sığınırım biraz zorladı beni bu süreç..
şimdilerde daha iyiyim..tedaviye ara verdim,tayfun beyle son görüşmemde bu ay laparoskopi ve histersekopi yapılması konusunda anlaşmıştık ama ben bi ay da asıcam dersleri:)))kaçağım yani anlayacağınız:)
dinlenmem gerektiğine karar verdik eşimle hem ruhen hem bedenen,yıpranıyorum,yıpranıyoruz..sadece kendi açımızdan bakmamak lazım eşlerimiz içinde zor bi durum..kocam beni özlemiş:)sürekli aynı şeyi konusan sürekli aynı şeyi düşünen bi kadın oldum maalesef..bi ay daha annelik hayallerimi yan cebime koyup(gömlek cebime ama kalbe yakın olana:) eş olma kimliğime yogunlaşmak istiyorum..
1,5 yıllık evliyim ve tedavim başlayalı 10 ay oldu bide öncesinde 5 aylık bi dönem var her ay aynı hüsranın yaşandığı...şöyle bi bakıyorum da evliliğimin en güzel dönemleri hep beklentiyle geçmiş,gün hesabı yaparak,ovülasyon takip ederek,çaresizce bat bekleyerek,ufacık bi kasık agrısında daha adet günü gelmeden bu ayda mı olmadı diye kendimi harap ederek...
şimdi önümde beliren bi yol biraz daha sakin kalarak ve mümkün oldukça ruhen kendimi ve eşimi yormadan bu yolda devam etmeyi planlıyorum...
allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah..

haaa bu arada laparoskopi ve histereskopiden de bi tırsıyorum ki,weppaouuwwww:)))teyallammm yaa düşünmemek ne mümkün,ama yok sakin kalıcam sakin kalıcam sakin sakinn sakinnn sakinnn...zzZzZzZzZ -_-

ve son olarak da kızlar gelelim bana...
konuyu açtı aşılamadan negatif sonucu aldı kayboldu ortalıktan diye düşünmüşsünüzdür kesin:)ee öyle de oldu tabii azıcık..affınıza sığınırım biraz zorladı beni bu süreç..
şimdilerde daha iyiyim..tedaviye ara verdim,tayfun beyle son görüşmemde bu ay laparoskopi ve histersekopi yapılması konusunda anlaşmıştık ama ben bi ay da asıcam dersleri:)))kaçağım yani anlayacağınız:)
dinlenmem gerektiğine karar verdik eşimle hem ruhen hem bedenen,yıpranıyorum,yıpranıyoruz..sadece kendi açımızdan bakmamak lazım eşlerimiz içinde zor bi durum..kocam beni özlemiş:)sürekli aynı şeyi konusan sürekli aynı şeyi düşünen bi kadın oldum maalesef..bi ay daha annelik hayallerimi yan cebime koyup(gömlek cebime ama kalbe yakın olana:) eş olma kimliğime yogunlaşmak istiyorum..
1,5 yıllık evliyim ve tedavim başlayalı 10 ay oldu bide öncesinde 5 aylık bi dönem var her ay aynı hüsranın yaşandığı...şöyle bi bakıyorum da evliliğimin en güzel dönemleri hep beklentiyle geçmiş,gün hesabı yaparak,ovülasyon takip ederek,çaresizce bat bekleyerek,ufacık bi kasık agrısında daha adet günü gelmeden bu ayda mı olmadı diye kendimi harap ederek...
şimdi önümde beliren bi yol biraz daha sakin kalarak ve mümkün oldukça ruhen kendimi ve eşimi yormadan bu yolda devam etmeyi planlıyorum...
allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah..

haaa bu arada laparoskopi ve histereskopiden de bi tırsıyorum ki,weppaouuwwww:)))teyallammm yaa düşünmemek ne mümkün,ama yok sakin kalıcam sakin kalıcam sakin sakinn sakinnn sakinnn...zzZzZzZzZ -_-

bence iyi düşünmüssün canım daha yeni evli sayılırsın tadını cıkar anladığım kadarıylada güçlüsün bilinçlisin ))))olruna bırakırsan zaman cabuk gecer ve dileklerin hemen olur)))bn histeroskopi oldum laparoskopiyiğ bilmiyorum ama histersokopiden hiç korkma bi serum yiyceksin bi bayılıyosun bi ayılıyosun tmmmm iş bitmiştir))))hafif ağrın olur biraz popounu üstüne zorlanırsın otuurken yani korkmana gerek yok bnde cok korkmuştum gerci sanki ölüverckmişim gibi gelmişti))))ters bişy olur die ama rahat ol umarım dilekelrin kabul olur allahım size ikiz üçüz versin inaşlhhhhhhhh))))

bence iyi düşünmüssün canım daha yeni evli sayılırsın tadını cıkar anladığım kadarıylada güçlüsün bilinçlisin ))))olruna bırakırsan zaman cabuk gecer ve dileklerin hemen olur)))bn histeroskopi oldum laparoskopiyiğ bilmiyorum ama histersokopiden hiç korkma bi serum yiyceksin bi bayılıyosun bi ayılıyosun tmmmm iş bitmiştir))))hafif ağrın olur biraz popounu üstüne zorlanırsın otuurken yani korkmana gerek yok bnde cok korkmuştum gerci sanki ölüverckmişim gibi gelmişti))))ters bişy olur die ama rahat ol umarım dilekelrin kabul olur allahım size ikiz üçüz versin inaşlhhhhhhhh))))

cok teşekkürler elifcim..bir tek kk kalmıştı ikiz dileği almadığım burdanda aldık iyi dilekleri hadi bakalım:)tedavi sürecine girdim gireli arkadaşlarımdan ailelerden hatta eşimden bile hep aynı şeyi duyuyorum ''ikiz olacak ikiz:)''olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da ikiz olsun tekiz olsun bizim olsun:)
valla işin bilinmezlik tarafı korkutuyor işte,ağrıdan sızıdan pek korkum yok,katlanılır elbet ama sonuclar yokmu sonuclar,yine bi sorunla karşılaşıveririm diye ödüm kopuyor..gerçi tayfun bey iyi olacagı kanısında bi terslik varsa bu opresyonlarla düzeltilebilir diyor inşallah öyle olur..
bende durumlar böyle sen neler yapıyorsun su aralar tedavin ne durumda?kusura bakma uzun bi zaman ara verince bazı ayrıntıları unutabiliyor insan hayat telaşı içinde..hikayeni az çok hatırlıyorum..en son bi aşılaman vardı sonrasında tüp bebek tedavisi daha uygun görülmüştü ama maalesef negatif sonuclanmıştı sanırım..şimdi ne durumdasın?

önceki mesajımda aşılamanla ilgili duygularımı yazdım ama bide özel olarak belirtmek istedim:)hayırlı bebişli olsun inşallah..zor bi yol değil bu hiç üzme kendini;şöyle düşün rabbim derdine derman bulman için bir yol çizmiş önüne ve sen bu yolda ilk adımlarını atıyorsun ve inşallah kısacık olacak yolun hemen kavuşacaksın bebeğine..dermansız bırakmasın mevlam,şükür halimize ki derdimize çare arayabiliyoruz..
iyi bir doktor tayfun bey,cok iyi motive ettiğini de ayrıca belirtmek isterim,ben hiç kendimi kötü hiseederek ayrılmadım odasından,aşılama da negatif sonuc aldıktan sonra gittiğim muayeneden gayet pozitif ayrıldım:)her soruna cevap vermeye çalışır aklına bişey takılırsa mutlaka sor vakit ayırıp anlatır...çok da güler yüzlüdür ve bence bu da çok önemli hasta doktor ilişkisinde..

umarım aşılaman iyi geçer ve sonuç olarak çok güzel haberler alırız senden..
allah yar ve yardımcın olsun..
canımallah razı olsun düşüncelerin tavsiyelerin desteğin için inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür bu yolda bugün ilaçlarımı kullanmaya başladım bakalım güzel haberler paylaşırım inşallah:1:

cok teşekkürler elifcim..bir tek kk kalmıştı ikiz dileği almadığım burdanda aldık iyi dilekleri hadi bakalım:)tedavi sürecine girdim gireli arkadaşlarımdan ailelerden hatta eşimden bile hep aynı şeyi duyuyorum ''ikiz olacak ikiz:)''olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da ikiz olsun tekiz olsun bizim olsun:)
valla işin bilinmezlik tarafı korkutuyor işte,ağrıdan sızıdan pek korkum yok,katlanılır elbet ama sonuclar yokmu sonuclar,yine bi sorunla karşılaşıveririm diye ödüm kopuyor..gerçi tayfun bey iyi olacagı kanısında bi terslik varsa bu opresyonlarla düzeltilebilir diyor inşallah öyle olur..
bende durumlar böyle sen neler yapıyorsun su aralar tedavin ne durumda?kusura bakma uzun bi zaman ara verince bazı ayrıntıları unutabiliyor insan hayat telaşı içinde..hikayeni az çok hatırlıyorum..en son bi aşılaman vardı sonrasında tüp bebek tedavisi daha uygun görülmüştü ama maalesef negatif sonuclanmıştı sanırım..şimdi ne durumdasın?[/QUOTE

canım demekki ikiizn olucak))))bnimde hep içimde ikiz hayeli var ama hayırlısı birini buldukta))))canım bn o olumsuz süreçten sonra ara verdim aşılama deneyelim dedi tayfun bey ozman ama eşim burda düşünmüyor izmirde bi arkadşamın tavsiyesi üzerine doktor önerdi belki oraya başlarız ama şuan ara verdik oğlumun sünnetini yaptırıcaz oğlum iyileşince hemen başlamayı düşünüyoruz inaşalh yaza doğru düşünüyorum hayırlııysla

merhaba arkadaşlar dün itibari ile iğnelerimi kullanmaya başladım fostimon 75 lik 2 doz bu iğneyi kullananı çok duymadım genelde gonalf duyuyorum herkesden bu iğneyi kullanan var mı dün adetimn 2.günüydü kanımı verdim aynı anda dahiliyeye gnderdiler rapor için 5 ekadar hastanedeydim sonuçlar normal çıktı tayfun bey her zamanki gbi yine çok kalabalıktı :30::30:hatta geçen ay gittiğimde gördüğüm bi arkadaş vardı adı melekdi onu biliyorum sadece ya aşılama yada tüp dü sormadım çünkü dün hamile olduğunu öğrendi içerde nasıl çığlıklar attı eşiyle ağlayarak çıktı dışarı içim eridi oanda rabbim herkese nasip etsin banada:46::46::46: bugün ikici iğnemi vurdum kendim bu yaşına kadar iğne olmamış ödlek korkak ben nasıl cesaretlendim rabbim boşa çıkarmasın bu acıların karşılığını yarın gdip kan vericem :34::34::34:

merhaba arkadaşlar dün itibari ile iğnelerimi kullanmaya başladım fostimon 75 lik 2 doz bu iğneyi kullananı çok duymadım genelde gonalf duyuyorum herkesden bu iğneyi kullanan var mı dün adetimn 2.günüydü kanımı verdim aynı anda dahiliyeye gnderdiler rapor için 5 ekadar hastanedeydim sonuçlar normal çıktı tayfun bey her zamanki gbi yine çok kalabalıktı :30::30:hatta geçen ay gittiğimde gördüğüm bi arkadaş vardı adı melekdi onu biliyorum sadece ya aşılama yada tüp dü sormadım çünkü dün hamile olduğunu öğrendi içerde nasıl çığlıklar attı eşiyle ağlayarak çıktı dışarı içim eridi oanda rabbim herkese nasip etsin banada:46::46::46: bugün ikici iğnemi vurdum kendim bu yaşına kadar iğne olmamış ödlek korkak ben nasıl cesaretlendim rabbim boşa çıkarmasın bu acıların karşılığını yarın gdip kan vericem :34::34::34:

hadi bakalım canım şansın bol olsun,güzel güzel yumuşların olsun da aşılamadan sonrada bize bebiş müjdesi ver inşallah..fostimon bende kullandım,gözlemlediğim kadarıyla hastaya göre kullanılan iğne ve dozaj değişiyor,tayfun bey de aşılama yaptırıp farklı iğneler kullanan kişilerde var bildiğim..doktor sana bunu uygun görmüşse vardır bi bildiği elbet,bende 75 lik olarak 2 doz kullanmıştım,iğne saatlerine ve bi günden soldan bi gün sağdan vurmaya dikkat et..bu arada yemene içmene de özen göster ki yumoşlar herşeyden etkilenir biliyosun:)stres yok negatif düşünce yok koşullanmak kesinlikle yasak:)bundan sonrası rahat olmak ve huzurlu olmak bunu içinde bol bol dua etmek..hayırlısıyla herşey cok güzel olacak inşallah..
melek hanıma takıldı kafam,gerçi tam olarak ismi anımsayamıyorum ama aklıma gelen ilk sima çok uzun boylu olmayan evliliği hemen hemen on yılı bulmuş olmasına rağmen en fazla 28 29 yaşlarında sarışın ufak tefek bi bayan..kesinlikle ismi melekti diyemiyorum ama okuyunca aklıma ilk gelen kişi o oldu ne bileyim içime öylemi doğdu ne:)gerçi benim aklıma gelen kişi de olsa bi başkası da olsa rabbim sağ sağlim kucagına almayı saglıkla mutlulukla huzurla analı babalı büyütmeyi nasip etsin..senin melek le benim aklıma gelen kişi aynı değilse de inşallah benim anımsadığım o tatlı bayanda hamiştir de ola ola bana malum olmuştur:)))herkesler alsın bebişlerini inşallah bekleyen dileyen herkesler:))
allah yar ve yardımcın olsun canım sorma istediğin bişey olursa yada dertleşmek istersen ben burlardayım:)hemen yazamasamda mesajını görünce mümkün oldugunca çabuk dönerim..birlikten kuvvet doğar derler:)

Back
X