- Konu Sahibi perceneige
inşallah canım benimde rabbimden tek dileğim bu aşılamaydı benim ilk di aynen senin gbi düşünüyorum iyi yada kötü sonucumu alıp normal hayatıma devam etmek istiyorum ve ara vericemtedaviye kendi halime bırakıcam biraz vücudumu 2.5 senedir evliyim ben yen,i evliyken düşük yptım o günden beri ilaçdı iğneydi tedaviydi uğraşp durdum en güzel günlerimizi hep strese boğdum bundan sonra biraz hayatın tadını çıkarıcam inşallah
hayırlısı uzuluyo ınsan ama ınan tup bebekte daha cok uzuluyo ınsan maddı manevı cok yıpranıyo bıde tutmayınca hem uzuluyon hem okadar para.ne kadarda olsa uzuluyon.ama sunu anladım bundada vardır bı hayır benım olmadı ama bırseye vesıl oldu.ben hep kapanmak ıstıyodum esım ve aılesıde ıstıyodu ama hep dıyodum anne olunca kapanacam adak gıbı olmustu bana .sonra dedım bellı degıl bebegım ne zaman olcak neden sartlanıyorum allahın ımtıhanı belkı sımdı kapandım herkez sok oldu bı anda ama cok mutluyum rabbım boyle verır belkı sımdı dusunuyom hamıle kalsa kapanmazdım dogumdan sonra derdı sonra bebek kucuk ya derdım atardım belkı.ama sımdı bu oldu hayatımda mutluyumda sızınde onuneze bırseyler cıkacaktık emınım