manisa grandmedical Tayfun Özçakırda Tüp bebek ve aşılama tedavisi görenler...

inşallah canım benimde rabbimden tek dileğim bu aşılamaydı benim ilk di aynen senin gbi düşünüyorum iyi yada kötü sonucumu alıp normal hayatıma devam etmek istiyorum ve ara vericemtedaviye kendi halime bırakıcam biraz vücudumu 2.5 senedir evliyim ben yen,i evliyken düşük yptım o günden beri ilaçdı iğneydi tedaviydi uğraşp durdum en güzel günlerimizi hep strese boğdum bundan sonra biraz hayatın tadını çıkarıcam inşallah

hayırlısı uzuluyo ınsan ama ınan tup bebekte daha cok uzuluyo ınsan maddı manevı cok yıpranıyo bıde tutmayınca hem uzuluyon hem okadar para.ne kadarda olsa uzuluyon.ama sunu anladım bundada vardır bı hayır benım olmadı ama bırseye vesıl oldu.ben hep kapanmak ıstıyodum esım ve aılesıde ıstıyodu ama hep dıyodum anne olunca kapanacam adak gıbı olmustu bana .sonra dedım bellı degıl bebegım ne zaman olcak neden sartlanıyorum allahın ımtıhanı belkı sımdı kapandım herkez sok oldu bı anda ama cok mutluyum rabbım boyle verır belkı sımdı dusunuyom hamıle kalsa kapanmazdım dogumdan sonra derdı sonra bebek kucuk ya derdım atardım belkı.ama sımdı bu oldu hayatımda mutluyumda sızınde onuneze bırseyler cıkacaktık emınım

Elifcim cbu kendi sayfasinda aciklama yapmis dedigin gibi subatta acilmasi öngörülüyormus belkide acilmistir net olarak acildigina dair bisey bulamadim...odeme olarak nasil bi yol izlenir bilmiyorum ama sosyal guvenlik kurumu destegi icin gerekli sartlar gecerli olur saniyorum uc yillik evlilik ve uc negatif asilama gibi...kulaktan dolma bilgiler benimkiler senide yaniltmak istemem bi ara hastaneye ugrayip bilgi alman en iyisi bence..yada forumda egede dokuz eylul de tup bebek tedavisi gorenler var onlara bi danis muhtemelen sistem diger universite hastaneleriyle ayni sekilde isleyecektir..allah onune hayirli yollar bebise cikacak kapilar acsin canim..bilgi edinirsen bizimlede paylas olur mu?

tm canım paylaşırım bnde tesadüf gördüm nette şuan düşünmüyorumda kışa doğru inşalh)))sizde araştırın nette ekibin iyi olduğunu anladım.Allahım herkese arattırmasın inşalh tedavimiz nerdeyse o yola gidelim inaşlh)

manisa merkezdeyim...bugün itibari ile regl başladı malesef yarın ön görüşme için tayfun bey'e gideceğiz eşimle bakalım hayırlısı artık...belki bizde doktor uygun görürse başlarız tedaviye:)siz nerde yaşıyorsunuz?

selam cnm bende manısadayım.tayfun beye gtmeyı dusunuyorum.ilgili mı nasıl bır doktor.senın sorunun neydı?bnde pko war adetım gelmıyor

Başta çok umut verici neşeli hoşsohbet bir dr . Parayı yatırınca buzdolabı hiç bir şekilde görüşemiyorsun. Negatif bir tüp oldu 3.üncü gün 7 hücreli ama rahim duvarına tam yerleşmedi dedi dr sonra bir daha yerleştirdi dedim konduktan sonra nasıl oldu bu böyle.oldu dendi ama içime kurt düştü akşam evdede 1- 2 damla kan geldi.toplamda 7.500 tl ödedik 10 gün iğne vurulduk dünya ilaç içtik. Sonuç büyük bir hüsran çokkkk pişmanım grand medical gittiğim içim büyük bir :anneadayı::anneadayı:hüzün ve özlem içindeyim :emir_bebek::emir_bebek:acım devam ediyor. Hiç kimseye tavsiye etmem grand medical tüp servisi olduğu gibi 5 para etmez. Allahlarından bulsunlar Allah bu göz yaşımı yerde koymaz inşallahhh:KK61::KK61::KK61::KK61:

Başta çok umut verici neşeli hoşsohbet bir dr . Parayı yatırınca buzdolabı hiç bir şekilde görüşemiyorsun. Negatif bir tüp oldu 3.üncü gün 7 hücreli ama rahim duvarına tam yerleşmedi dedi dr sonra bir daha yerleştirdi dedim konduktan sonra nasıl oldu bu böyle.oldu dendi ama içime kurt düştü akşam evdede 1- 2 damla kan geldi.toplamda 7.500 tl ödedik 10 gün iğne vurulduk dünya ilaç içtik. Sonuç büyük bir hüsran çokkkk pişmanım grand medical gittiğim içim büyük bir :anneadayı::anneadayı:hüzün ve özlem içindeyim :emir_bebek::emir_bebek:acım devam ediyor. Hiç kimseye tavsiye etmem grand medical tüp servisi olduğu gibi 5 para etmez. Allahlarından bulsunlar Allah bu göz yaşımı yerde koymaz inşallahhh:KK61::KK61::KK61::KK61:
Tühhh çok üzüldüm
Ben manisada tüp bebek tedavisi olduğunu bile bilmiyordum
Biz Turgutlu dayız izmire gidip geldik
İnşallah bir dahaki tedaviniz pozitif olur

Back
X