- Konu Sahibi perceneige
bnimde gelemmeişti adet günüm ama cok erken oldumsenın hastalıgın zmanı geldımı benım gelmedı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnimde gelemmeişti adet günüm ama cok erken oldumsenın hastalıgın zmanı geldımı benım gelmedı
cancanayt üzülme demek kolay canım ama kendini bırakma rabbim daha fazkla aratmasın inşallah
merhaba arkadaşlar bennim aşılamada 3. günüm bugün kasıklarımda çok batmalar var çok feci, bel ağrısı, bide anlam verenediğim mide bulantılarım neden oluyo bu bulantılar hiç geçmiyo şaşırdım artık sizde de oluyomuydu
yükselir inşallah canım kalbini ferah tut dua et hayırlısı olması için inşallah sevincini yazarsın burayabenım degerım 8gunu dortmus yukselırmı bılmıyorum arkadaslar ya
yükselir inşallah canım kalbini ferah tut dua et hayırlısı olması için inşallah sevincini yazarsın buraya
senin tüp dü dimi canım o konularda pek bilgim yok ama benden 15. gün istedi aşılama benimki farkediyodur belkiben 12 .13gun tekrar yapcam testı ıntennete bekıyorum hıc 8.9gun tahlıl ıstememıs 12gun kanda bellı olıyomus cıkanda var ama cıkmayanda dusuk cıkanda cok
senin tüp dü dimi canım o konularda pek bilgim yok ama benden 15. gün istedi aşılama benimki farkediyodur belki
merhaba ben yurtdisinda 4 kez basarisiz tüp bebek gecirdim simdi türkiyede denemek istiyorum manisada tüp bebek fiyatlari ne kadar ve laboratuvar nasil ??? lütfen yardimci olun ne kadar kalmam gerekir trde tskler
tup benım canım bılmıyorum ya
canım nasılsın?noldu?son durum nedir varmı gelişme inşallah?
günaydın arkdaşlar nasılsınız benim psikolojim allak bullak oldu diğer bi topikteki arkadaş korkuttu kafayı yemek üzereyim kasık ağrımı yazmıştı yumurtalık dönmesi olabilir ddi yumurtalar aşırı büyüyümce oluyomuş arkadaşın verdiği cevap bu:
"canım merhaba aynısını bende yasadım sonra doktora gıttım meger yumurtalıklarım sırı buyudugu ıcın bunlar oluyomus bu ıgnelerın etkısı asılama bıle yapılsa devam edıyo senı korkutmak ıstemem muhakkak doktora gıt derım cunku yumurta buyumesıde ıyı bısı degılmıs doktor baktıgında yumurtan buyudu dedıgınde 1 hafta rapor verdı kesınlıkle hareket etmıyceksın yatıcaksın dedı cok tehlıkelıymıs gercı benımkıler asırı buyumustu ama yınede doktora gıt cıddı bısı olabılır BU DURUMDA OLAN ARKADASLAR İLAÇTANDIR DEYİP İHMAL ETMEYİN MUTLAKA DOKTORA GÖRÜNÜN eger ben doktara gıtmemıs olsaydım agır ıs yapsaytım yumurtalıgımı dondurucekmıs bu buyuk yumurtalar ve yumurtalık buyudugundede amılyat oluyosun ya yumurtalıgını alıyor yada yumurtalıgı yıne ters cevırıp dıkıyolarmıs ıhmal etmeyın benden sıze tavsiye" diyo bu yazğını yaşayan yada başına gelen var mı
saol canım bi nebze olsa içişmi rahatlattın aşılamam yapıldı benim 8. günüm bugün topiklerin birinde gezerken bu arkadaş böle ddi bende senin gbi seviniyodum kasık ağrısının olumlu olduğunu düşünüyodum şu anda gerginlikten elim ayağım titiriyo inan dr um yumurtaların aşırı büyük falan demedi öle bişeyden bahsetmedi bi tehlike olsa bahsaderdi heralde aşılamam çok güzel geçti ne bi ağrı sızı hiç bişey hissetmedim fostimon 150 kullandım ben 7 yumurta vardı benim tam 3 tanesi güzeldi 1 ine ihtimal vermedi dr 2 sini olur diye düşünüyodu 2 gün sonrada zaten kasıklarım falan sızlamaya batmaya başladı bende yaşadıklarımı paylaştım amam o arkadaş saolsun korkuttu hemen hastaneyi arayıp danışacaktım ama operasyondalarmış umarım öle bişey yokturnie öle olumsuz şeyler düşüynoyosunuz pozzitif düşünün bnimde aşırı büyümüştü yumurtalarım bndede kasık ağrısı olmuştu bn sevinimştim güzel tepki verdi die))))çoğul gebelik riskinden aşılamayı ptal etti doktorum hatta yumurtalr cok nasıl olsa dedk tüpe geciş yapıverdik)))hatta doktorum dedi bana 15 yıllık deneyiimmide 2.kez karşılaşıyorum bu duurmla dedi az dozda aşırı tepki vermiş yumurtaların dedi ilaçlarla durum değişiyor tabi ama o kadar derine inmeyin bnce olumlu düşünün şehriban sen ne durumdasın aşıalam yapılmışymıdı
hepinizin cevabi icin tskler ben kisin bahceciye geldim 2 kez histeroskopi oldum doktorum bekle veya tüp bebek yapabiliriz dedi ama bahcecinin fiyatlari cok yüksek ve birde istanbulda konaklama sorunum var 3 hafta nerde kalirim, bahcecinin laboratuvarin cok iyi oldugunu biliyorum ondan manisayi merak etdim ne yapmaliyim kafam cok karisik
Oooooo biz ne diyoruz sen napiyosun canim ya stres yok demedim mi ben sana en bastan...o onu dedi bu bunu dedi sakin ha duymayayim bi daha surda kalmis bi haftan durduk yere strese sokma kendini..benimde cok agrim vardi o kadarki adet agrimin farkina varamadim ben...herkes ayni seylerin yasayacak diye bisey yok boyle seylere takma sen o guzel kafani bebisi de strese sokmagünaydın arkdaşlar nasılsınız benim psikolojim allak bullak oldu diğer bi topikteki arkadaş korkuttu kafayı yemek üzereyim kasık ağrımı yazmıştı yumurtalık dönmesi olabilir ddi yumurtalar aşırı büyüyümce oluyomuş arkadaşın verdiği cevap bu:
"canım merhaba aynısını bende yasadım sonra doktora gıttım meger yumurtalıklarım sırı buyudugu ıcın bunlar oluyomus bu ıgnelerın etkısı asılama bıle yapılsa devam edıyo senı korkutmak ıstemem muhakkak doktora gıt derım cunku yumurta buyumesıde ıyı bısı degılmıs doktor baktıgında yumurtan buyudu dedıgınde 1 hafta rapor verdı kesınlıkle hareket etmıyceksın yatıcaksın dedı cok tehlıkelıymıs gercı benımkıler asırı buyumustu ama yınede doktora gıt cıddı bısı olabılır BU DURUMDA OLAN ARKADASLAR İLAÇTANDIR DEYİP İHMAL ETMEYİN MUTLAKA DOKTORA GÖRÜNÜN eger ben doktara gıtmemıs olsaydım agır ıs yapsaytım yumurtalıgımı dondurucekmıs bu buyuk yumurtalar ve yumurtalık buyudugundede amılyat oluyosun ya yumurtalıgını alıyor yada yumurtalıgı yıne ters cevırıp dıkıyolarmıs ıhmal etmeyın benden sıze tavsiye" diyo bu yazğını yaşayan yada başına gelen var mı
canımmm doğru diyorsun saolasın bebek hayalleri kurarken bi an canımın derdine düştüm çok şükür ki hastaneyi arayıp rahatladım hayırlısı ile şu süreci bi atlatsaydım benim belirtilerim çok yoğun geçiyo ilaçsız dönmelerde kasık ağrısı bile çekmem ben inşallah bunlar güzel sıkıntılardır rabbim bu eziyetlerimizi boşa çıkarmasın inşallahOooooo biz ne diyoruz sen napiyosun canim ya stres yok demedim mi ben sana en bastan...o onu dedi bu bunu dedi sakin ha duymayayim bi daha surda kalmis bi haftan durduk yere strese sokma kendini..benimde cok agrim vardi o kadarki adet agrimin farkina varamadim ben...herkes ayni seylerin yasayacak diye bisey yok boyle seylere takma sen o guzel kafani bebisi de strese sokma![]()