manisa grandmedical Tayfun Özçakırda Tüp bebek ve aşılama tedavisi görenler...

kızlarrr merhabalar nerelerdesiniz hiç kimseler gelmiyo buralara sonuç bekleyen kimsecikler yokmu ben yanlız kaldım buralarda 4 günüm kaldı benim ama adet olacakmışım gbi sızlamalar oluyo ara ara korkuyorum açıkçası o güne kadar adet olursam diye inşLLah size burdan müjdeler vermek nasip olur :34::34::34:

yok ailem de yurtdisinda yasiyor ama manisada evimiz var ve ailemde ozaman tatilde olurlar yanliz olmam birde tabi masraflarim azalir istanbulda 3 hafta zor biraz, ben gelmeden önce herseyi ayalamam gerek geldigimde baska yer secmek icin vaktim yok malesef isden cikarsam masraflari karsilayamayiz.. ofof
Karar verememen cok normal canim anlyabiliyorum dur bakalim yaaa daha yaza var forumdan takip et netten arastir grandmedicali yaza dogruda telefonla gorusursun ilk olarak senin icine sinmesi onemli...olayin her boyutu cok agir maalesef madden de manende cok yipratici o yuzden hem senin kendini iyi hissedecegin bi yer olmali hemde madden zorlamamali...buralarda ol..hastaneyle ilgili goruslerimizi takip eder kafana takilanlari sorarsin..sikma canini gun dogmadan neler dogar...

kızlarrr merhabalar nerelerdesiniz hiç kimseler gelmiyo buralara sonuç bekleyen kimsecikler yokmu ben yanlız kaldım buralarda 4 günüm kaldı benim ama adet olacakmışım gbi sızlamalar oluyo ara ara korkuyorum açıkçası o güne kadar adet olursam diye inşLLah size burdan müjdeler vermek nasip olur :34::34::34:

Yok yokk yalniz degilsin bizde sonuc bekliyoruz iste,senin bebis haberini bekliyoruz hepimiz:)))belirtileri takma kafana hicc emi cunku kullanilan ilaclar yuzunden hamilelik belirtileyle adet belirtilerini ayirt etmek cok zor..mumkun oldugunca sakin ol dinlenmene bak..kitap oku film seyret hep ayni seyi dusunup kendini dinlemekten kacin olur mu?insallah guzel haberler alacagiz senden canim...

Bu arada esim dun aksam oyle durup dururken senin operasyonlarida bu ay yaptiralim mi artik ne dersin dedi:(((hiccc istemedim hicccc hemde korkumu bikkinlik mi bilmiyorum...bi turlu tamam diyemiyorum ilk ay daha karaliydim sanli zaman gectikce daha da zor gelmeye basladi...ama bahar geldiii oooooo bi suru isim var ki benim daha yazliklar cikacak kisliklar kalkack bi suru utu yapmam gerekecek..
Halilar yikamaya verilecek kapilar penceler silinecekkk dip bucak bahar temizligi yapilacak,en bol domestoslusundan ciflisinden loclusundan:)))en iyisi bi ay daha beklemek:)))))))bahaneleri bi yana icimden bi ses biraz daha beklemem gerektigini soyluyor..ama bi yandanda ertelemek ne kadar dogru ki diye dusunmedrn edemiyorum:(

Yok yokk yalniz degilsin bizde sonuc bekliyoruz iste,senin bebis haberini bekliyoruz hepimiz:)))belirtileri takma kafana hicc emi cunku kullanilan ilaclar yuzunden hamilelik belirtileyle adet belirtilerini ayirt etmek cok zor..mumkun oldugunca sakin ol dinlenmene bak..kitap oku film seyret hep ayni seyi dusunup kendini dinlemekten kacin olur mu?insallah guzel haberler alacagiz senden canim...
saol canımm inşallah dediğin gibi olur da buraya :52::52::52::52: çığlıkla güzel haberler yazarım adet olacak gbisancım 3 gündür var teste daha 3 gün var biran önce zamn geçsinde ne olacaksa olsun diyorum dediğiğn gbi filme kitaba devam :1::1:

bende merak ettım sonuclarınızı pek gırmıyom moreller bozok brn hastayım olmadı nasıp degılmıs.olacagına varıyo kızlar belırtı aramayın bendede vardı belırtı goguslerım falan acıyodu sısmıstı ıstahım falan cok ıyıdı daha bırsuru ılaclar yapıyo hep.benım dondurulmusum var esım yaptıralım dıyo ben pek hazır degılım olmadıkca uzuluyon maddı manevı bosasımdılık kendım denıcem benım esımın sayısı dusuk aslında kendılıgınden olma sansım var aslında manısada bı baharatcı var herkez bılır bu eskı bıt pazarının orlarda bı macun hazırlıyo bız 2ay kullandık olmadı ama teste sayımız yukselmıstı sonra ben kızdım bıraktım.adamda 5.6 ay kullanacaktı demıs .dıyorum bu arada onu denıyelım belkı ondan buluruz bırsey acele etmıcem daha 2.bubuk senelık evlıyım 25 yasındayım pes pese yaptırmıcam tup bebegı kendılıgınden kalanda cok tedavıden sonra

bende merak ettım sonuclarınızı pek gırmıyom moreller bozok brn hastayım olmadı nasıp degılmıs.olacagına varıyo kızlar belırtı aramayın bendede vardı belırtı goguslerım falan acıyodu sısmıstı ıstahım falan cok ıyıdı daha bırsuru ılaclar yapıyo hep.benım dondurulmusum var esım yaptıralım dıyo ben pek hazır degılım olmadıkca uzuluyon maddı manevı bosasımdılık kendım denıcem benım esımın sayısı dusuk aslında kendılıgınden olma sansım var aslında manısada bı baharatcı var herkez bılır bu eskı bıt pazarının orlarda bı macun hazırlıyo bız 2ay kullandık olmadı ama teste sayımız yukselmıstı sonra ben kızdım bıraktım.adamda 5.6 ay kullanacaktı demıs .dıyorum bu arada onu denıyelım belkı ondan buluruz bırsey acele etmıcem daha 2.bubuk senelık evlıyım 25 yasındayım pes pese yaptırmıcam tup bebegı kendılıgınden kalanda cok tedavıden sonra
canım en iyisini yapmışsın peşpeşe insanın vücudu yoruluyor ilaç ilaç nereye kdar çok zor maddi manevi emek verip boşa çıkması bende 2.5 yıllık evliyim 25 yaşındayım aşılmm olumsuz olursa bende kendi halime bırakmayı düşünüyorum dediğin baharatçıyı biliyorum işe yaradıysa denesin eşin canım eşimin spermleri iyi de benim yumurlma bozukluğu var umarım tedavilere gerek kalmdan kendilğinden süprz yapar bebşin

canım en iyisini yapmışsın peşpeşe insanın vücudu yoruluyor ilaç ilaç nereye kdar çok zor maddi manevi emek verip boşa çıkması bende 2.5 yıllık evliyim 25 yaşındayım aşılmm olumsuz olursa bende kendi halime bırakmayı düşünüyorum dediğin baharatçıyı biliyorum işe yaradıysa denesin eşin canım eşimin spermleri iyi de benim yumurlma bozukluğu var umarım tedavilere gerek kalmdan kendilğinden süprz yapar bebşin

amın yanım o baharatcıda yumuttalama kıst kadın sorunları ıcınde macun var balla karıstırıyosun orda sorun neyse ona gore verıyo buna ben bırsey veremem demıyo bı gıt ıstersen sende

kızlar yarın test günüm hala adet olmadım yarına kadar olmazsam tabi sabah erkenden hastaneye gidip kan vericem dün aradılar zaten gelmiyomusunıuz diye olumlu ada olumsuz hiç bişey hissetmiyorum dua ediyorum yarın burdan size güzelhaberler vereyim inşallah

ınsallah hamılesındır asılamamıydı senın tup mu ınsan cok heyecenlanıyo doktora gıttıgınde ben aglamıstım sonucum olumsuzdu ama tut kendını ıyı yada kotu ınsallah sen sevıncten aglarsın .eger olumsuzda olursa uzulme ınsan 1.2 gun uzuluyo sonra hıcbırsey yapmamıs gıbı devam edıyo hayatına.ben bıraz ara vercem cocuk konusunu dusunmuyorum kocamla zaman gecırıyorum ılaclardı ıgneydı adamla kardes gıbı olmustuk karı koca olmayı ozlemısız valla kendınızı yıpratmayın hersey ınsanoglu ıcın herseyınde zamanı varmıs allah bılıyo

Nasil test yapmadan dayanabildim bu beklemeyi allah kimsenin basina vermesin insallah hamilesindir dualarim seninle....
aminn canım rabbim düşmanıma bile bu yola mecbur etmesin test yapmadan nasıl dayandım bir bilsenizzz sürekli yatak istirahatım vardı bide benim hep sabrettim inşallah karşılığını veriir rabbim dr um evde kesinlikle test yapmamı isrtemedi etkilenirsin diye bakalım nasıl olacak

ınsallah hamılesındır asılamamıydı senın tup mu ınsan cok heyecenlanıyo doktora gıttıgınde ben aglamıstım sonucum olumsuzdu ama tut kendını ıyı yada kotu ınsallah sen sevıncten aglarsın .eger olumsuzda olursa uzulme ınsan 1.2 gun uzuluyo sonra hıcbırsey yapmamıs gıbı devam edıyo hayatına.ben bıraz ara vercem cocuk konusunu dusunmuyorum kocamla zaman gecırıyorum ılaclardı ıgneydı adamla kardes gıbı olmustuk karı koca olmayı ozlemısız valla kendınızı yıpratmayın hersey ınsanoglu ıcın herseyınde zamanı varmıs allah bılıyo
inşallah canım benimde rabbimden tek dileğim bu aşılamaydı benim ilk di aynen senin gbi düşünüyorum iyi yada kötü sonucumu alıp normal hayatıma devam etmek istiyorum ve ara vericemtedaviye kendi halime bırakıcam biraz vücudumu 2.5 senedir evliyim ben yen,i evliyken düşük yptım o günden beri ilaçdı iğneydi tedaviydi uğraşp durdum en güzel günlerimizi hep strese boğdum bundan sonra biraz hayatın tadını çıkarıcam inşallah

bende asılama yapmadıma pısmanın valla dırek tup dedı sayı dusuktu asılamada 100 1 sansın var dedı.tup yaptık hıcbırsey olmadı.asılama denesem mı dıyorum dondurulmus emrıyolarımda var ınsallah ıkısınde ıhtıyac duymadan kendılılıgımden kalırım senınde haberlerını beklıyoruz

kızlar benim sonucum olumsuzzz:25:
Canimm uzme kendini napalim herseyde vardir bi hayir..daha zamanimiz gelmemistir bekleyip sabredip gorucez o gunleride insallahh bi gun hepimiz guzel haberler vericez buradan ben inaniyorum..yipratma kendini emi..rabbim buyuk bi gun kabul olacak hayirlisiyla ettigimiz her dua...

kızlar duymusunuzdur belki celal bayerde tüp bebek merkezi açılıyormuş belkide acılmşıştr şimdiye şubatta acılıcakmışmış.duydunuzmu bilgisi olan varmı ücret ödeniyormu nasıl die bilginiz varmı

kızlar duymusunuzdur belki celal bayerde tüp bebek merkezi açılıyormuş belkide acılmşıştr şimdiye şubatta acılıcakmışmış.duydunuzmu bilgisi olan varmı ücret ödeniyormu nasıl die bilginiz varmı
Hic duymadim canim ya...arastirmak lazim bilgi edinmek iyidir:)

Hic duymadim canim ya...arastirmak lazim bilgi edinmek iyidir:)

Elifcim cbu kendi sayfasinda aciklama yapmis dedigin gibi subatta acilmasi öngörülüyormus belkide acilmistir net olarak acildigina dair bisey bulamadim...odeme olarak nasil bi yol izlenir bilmiyorum ama sosyal guvenlik kurumu destegi icin gerekli sartlar gecerli olur saniyorum uc yillik evlilik ve uc negatif asilama gibi...kulaktan dolma bilgiler benimkiler senide yaniltmak istemem bi ara hastaneye ugrayip bilgi alman en iyisi bence..yada forumda egede dokuz eylul de tup bebek tedavisi gorenler var onlara bi danis muhtemelen sistem diger universite hastaneleriyle ayni sekilde isleyecektir..allah onune hayirli yollar bebise cikacak kapilar acsin canim..bilgi edinirsen bizimlede paylas olur mu?

Back
X