cok teşekkürler elifcim..bir tek kk kalmıştı ikiz dileği almadığım burdanda aldık iyi dilekleri hadi bakalım:)tedavi sürecine girdim gireli arkadaşlarımdan ailelerden hatta eşimden bile hep aynı şeyi duyuyorum ''ikiz olacak ikiz:)''olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da ikiz olsun tekiz olsun bizim olsun:)
valla işin bilinmezlik tarafı korkutuyor işte,ağrıdan sızıdan pek korkum yok,katlanılır elbet ama sonuclar yokmu sonuclar,yine bi sorunla karşılaşıveririm diye ödüm kopuyor..gerçi tayfun bey iyi olacagı kanısında bi terslik varsa bu opresyonlarla düzeltilebilir diyor inşallah öyle olur..
bende durumlar böyle sen neler yapıyorsun su aralar tedavin ne durumda?kusura bakma uzun bi zaman ara verince bazı ayrıntıları unutabiliyor insan hayat telaşı içinde..hikayeni az çok hatırlıyorum..en son bi aşılaman vardı sonrasında
tüp bebek tedavisi daha uygun görülmüştü ama maalesef negatif sonuclanmıştı sanırım..şimdi ne durumdasın?[/QUOTE
canım demekki ikiizn olucak))))bnimde hep içimde ikiz hayeli var ama hayırlısı birini buldukta))))canım bn o olumsuz süreçten sonra ara verdim aşılama deneyelim dedi tayfun bey ozman ama eşim burda düşünmüyor izmirde bi arkadşamın tavsiyesi üzerine doktor önerdi belki oraya başlarız ama şuan ara verdik oğlumun sünnetini yaptırıcaz oğlum iyileşince hemen başlamayı düşünüyoruz inaşalh yaza doğru düşünüyorum hayırlııysla