• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

manisa grandmedical Tayfun Özçakırda Tüp bebek ve aşılama tedavisi görenler...

cok teşekkürler elifcim..bir tek kk kalmıştı ikiz dileği almadığım burdanda aldık iyi dilekleri hadi bakalım:)tedavi sürecine girdim gireli arkadaşlarımdan ailelerden hatta eşimden bile hep aynı şeyi duyuyorum ''ikiz olacak ikiz:)''olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da ikiz olsun tekiz olsun bizim olsun:)
valla işin bilinmezlik tarafı korkutuyor işte,ağrıdan sızıdan pek korkum yok,katlanılır elbet ama sonuclar yokmu sonuclar,yine bi sorunla karşılaşıveririm diye ödüm kopuyor..gerçi tayfun bey iyi olacagı kanısında bi terslik varsa bu opresyonlarla düzeltilebilir diyor inşallah öyle olur..
bende durumlar böyle sen neler yapıyorsun su aralar tedavin ne durumda?kusura bakma uzun bi zaman ara verince bazı ayrıntıları unutabiliyor insan hayat telaşı içinde..hikayeni az çok hatırlıyorum..en son bi aşılaman vardı sonrasında tüp bebek tedavisi daha uygun görülmüştü ama maalesef negatif sonuclanmıştı sanırım..şimdi ne durumdasın?[/QUOTE

canım demekki ikiizn olucak))))bnimde hep içimde ikiz hayeli var ama hayırlısı birini buldukta))))canım bn o olumsuz süreçten sonra ara verdim aşılama deneyelim dedi tayfun bey ozman ama eşim burda düşünmüyor izmirde bi arkadşamın tavsiyesi üzerine doktor önerdi belki oraya başlarız ama şuan ara verdik oğlumun sünnetini yaptırıcaz oğlum iyileşince hemen başlamayı düşünüyoruz inaşalh yaza doğru düşünüyorum hayırlııysla

rabbim gönlündeki hakkında hayırlı eylesin canım..çifter çifter gelir inşallah bebişlerin..önce şöylee sünnet annesi olarak giyinip süslenip şöleee bi arzı endam edip oğluşunun erkekliğe adım attığı günleri ağız tadıyla atlat bakalım:)bencede mantıklı bi karar almışsınız..hem belki bebişlerin ''kambersiz düğün olmaz '' deyip kendiliğinden çıkagelirler bellimi olur:)
manisa olsun izmir olsun nerde olursa ama mutlaka bizleride haberdar et olurmu?benimde izmirde görüşmek istediğim bi doktor vardı;israel aruh..ama kısmet olmadı daha doğrusu kısmetimde tayfun bey varmış,rabbim şifamız nerdeyse oraya yönlendirsin inşallah..belki sana şifa olacak kişiler izmirdede tatlım herşeyde vardır bi hayır..

saolasaın canım güzel dileklerin için oğlumu kesitiricez sadece teyzesi düğünü sonra inaşalh bakarsın bidaha erkek olur allah nasip ederse))))son düşüğümdeki bebek erkekti.birde kendiliğinden gelmez bebekler çünkü korunuyoruz doğrumu yaparıyorz bilmiyorum ama tayfun bey korunun dedi dediğini yapıyoruz hamile kalmada sıkıntı yok bnde şükür ama garip bir süreçişte marfolojiiyle zor hamile kalnıyor sanırım. bn kalıyorum ama düşük oluyo çözemedim bnde canım)))))ama düşüncemde izmirdeki doktorda görüşmedim daha ama giidp direk tüp denemek istiyorum.allahım hepmiiizn dileklerini yerine get,rsin gelişmeleri haberdar ederim canım hemen hemen hergün takip ediyorum zaten sende yazarsan sevinirim.allah hepiminizn diklerini yerine getirsin inaşalh snde tez zamanda o sevinci yaşa inaşalh canım

hadi bakalım canım şansın bol olsun,güzel güzel yumuşların olsun da aşılamadan sonrada bize bebiş müjdesi ver inşallah..fostimon bende kullandım,gözlemlediğim kadarıyla hastaya göre kullanılan iğne ve dozaj değişiyor,tayfun bey de aşılama yaptırıp farklı iğneler kullanan kişilerde var bildiğim..doktor sana bunu uygun görmüşse vardır bi bildiği elbet,bende 75 lik olarak 2 doz kullanmıştım,iğne saatlerine ve bi günden soldan bi gün sağdan vurmaya dikkat et..bu arada yemene içmene de özen göster ki yumoşlar herşeyden etkilenir biliyosun:)stres yok negatif düşünce yok koşullanmak kesinlikle yasak:)bundan sonrası rahat olmak ve huzurlu olmak bunu içinde bol bol dua etmek..hayırlısıyla herşey cok güzel olacak inşallah..
melek hanıma takıldı kafam,gerçi tam olarak ismi anımsayamıyorum ama aklıma gelen ilk sima çok uzun boylu olmayan evliliği hemen hemen on yılı bulmuş olmasına rağmen en fazla 28 29 yaşlarında sarışın ufak tefek bi bayan..kesinlikle ismi melekti diyemiyorum ama okuyunca aklıma ilk gelen kişi o oldu ne bileyim içime öylemi doğdu ne:)gerçi benim aklıma gelen kişi de olsa bi başkası da olsa rabbim sağ sağlim kucagına almayı saglıkla mutlulukla huzurla analı babalı büyütmeyi nasip etsin..senin melek le benim aklıma gelen kişi aynı değilse de inşallah benim anımsadığım o tatlı bayanda hamiştir de ola ola bana malum olmuştur:)))herkesler alsın bebişlerini inşallah bekleyen dileyen herkesler:))
allah yar ve yardımcın olsun canım sorma istediğin bişey olursa yada dertleşmek istersen ben burlardayım:)hemen yazamasamda mesajını görünce mümkün oldugunca çabuk dönerim..birlikten kuvvet doğar derler:)
canım teşekkür ederim iğneleri dediğin gbi bi sağdan soldan vuruyorum her gün aynı dün kan verdim değerlerim 60 dan 155 e çıkdı dedi hemşire pazartesi tekrar gidicem yine kan ve ultrasyon var bu defa yumoşlara bakıcakmış tayfun bey iğnelerimde bitiyo o güne amailave edebiliriz ddi ne kadar meşakkatli bi işmiş böyle rabbim bu yoldaki tüm kardeşlerimin ve burdaki arkadaşların yardımcısı olsun onları mükafatlandırsın inşallah meklek hanıma gelince tamda tarifindeki gbi canım doğru kişiymiş amaisminden bende emin değilim hemşire seslendğinde öle bişey duydum dedğin gbi sarışın kısa boylu hafif toplu renkli gözlü bi bayandı iki defa aynı gün muayeneye geldik çok kalabalık olduğu için kıonuşamadık ne önemi var o sevinci yaşatmış rabbim ona bizede nasip etsin inşallah bende güzel müjdeler veririm :34::34::34::34:

canım teşekkür ederim iğneleri dediğin gbi bi sağdan soldan vuruyorum her gün aynı dün kan verdim değerlerim 60 dan 155 e çıkdı dedi hemşire pazartesi tekrar gidicem yine kan ve ultrasyon var bu defa yumoşlara bakıcakmış tayfun bey iğnelerimde bitiyo o güne amailave edebiliriz ddi ne kadar meşakkatli bi işmiş böyle rabbim bu yoldaki tüm kardeşlerimin ve burdaki arkadaşların yardımcısı olsun onları mükafatlandırsın inşallah meklek hanıma gelince tamda tarifindeki gbi canım doğru kişiymiş amaisminden bende emin değilim hemşire seslendğinde öle bişey duydum dedğin gbi sarışın kısa boylu hafif toplu renkli gözlü bi bayandı iki defa aynı gün muayeneye geldik çok kalabalık olduğu için kıonuşamadık ne önemi var o sevinci yaşatmış rabbim ona bizede nasip etsin inşallah bende güzel müjdeler veririm :34::34::34::34:

ohhh büyüsünler güzel güzel inşallah güzel haberlerle gelirsinde bugunlerin ardından hep birlikte bi ohh çekeriz..rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah canım

tabıkıde oyle benımde hosuma gıtmeyen seyler oldu mesala 1 de trasferler vardı bende dahıl randavulu hastalar tepkı vermıs 4 5 gıbı anca oldu transferler cok beklettıler kızdımdaneyse bakalım transferım 2 gunu bugun tutar yada tutmaz 2.ye orayı secermıyım bılmıyorum suan ıcın bunu dusunemıyorum

tabıkıde oyle benımde hosuma gıtmeyen seyler oldu mesala 1 de trasferler vardı bende dahıl randavulu hastalar tepkı vermıs 4 5 gıbı anca oldu transferler cok beklettıler kızdımdaneyse bakalım transferım 2 gunu bugun tutar yada tutmaz 2.ye orayı secermıyım bılmıyorum suan ıcın bunu dusunemıyorum

hayırlı ugurlu olsunn bebişin inşallah tutunur sıkı sıkı anneciğine..kaçıncı gün embriyosuyu transferin?nedense yazdıkların bana ümitsizmişsin hissi verdi..şu an moralini çok yüksek tutman gerekiyor içinden gelmese de öyle yapmak zorundasın anne olmak kolay değil:)inşallah ikinciye kalmadan alırsın bebişini kucağına..maalesef oluyor böyle aksaklıklar keşke olmasa ama işte herkes kendince haklı biraz sabırlı biraz hoşgörülü ve mümkün oldukça sakin olmak lazım,sonucta hiçbirimiz doktor kapısına keyfi gitmiyoruz,aslında tayfun bey opülerde olsun transferde aşılamada olsun saat konusunda çok hassastır,geç bile olmuş olsa transferin emin ol bunda bi sakınca görmemiştir,özellikle infertilite hastalarının madden ve manen emeklerine hassasiyetle yaklaşıyor..bu yüzden gebelik takibine gelen hastalarının normal doğum taleplerini bile geri çeviriyormuş,çok yakın bi aile dostumuz tayfun beye gidiyor gebelik takibi için allahın izniyle ikinci çocugu olacak,ilki normal doğum oldugu için bunuda normal istiyor kısmet olursa,gecen seferki kontrolunde tayfun beyle bunu konuşmuşlar normal doğum yapmak istiyorum deyince tayfun bey benim infertilite tedavisi gören çok fazla hastam var ve işlemlerin hepsi saatli yapılmak durumda hak verirsiniz ki bu hastalar çok fazla emek veriyorlar ve maddi olarak da çok fazla yıpranıyorlar bunları göz önünde bulundurarak normal doğum konusunda gebelik takibi yaptıgım hastalara maalesef yardım edemiyorum çünkü dogumun ne zaman gercekleşeceğini kestiremediğmizden o saatin opüye yada aşılamaya denk gelmesini göze alamam dilerseniz normal dogum konusunda sizi diğer doktor arkadaşıma yönlendirebilirim demiş..bence çok mantıklı ve çok saygılı bir yaklaşım..o yüzden içini ferah tut sana transferin geç saate kalmış gelebilir ama tayfun bey bunda sakınca görmüş olsaydı mutlaka randevulu hastalarını bekletirdi..bol bol dua et,çok fazla aynı konu üzerien düşünme,elinden geldiğince sakin olmaya çalış,inşallah güzel haberlerini alırız..allah yar ve yardımcın olsun

hayırlı ugurlu olsunn bebişin inşallah tutunur sıkı sıkı anneciğine..kaçıncı gün embriyosuyu transferin?nedense yazdıkların bana ümitsizmişsin hissi verdi..şu an moralini çok yüksek tutman gerekiyor içinden gelmese de öyle yapmak zorundasın anne olmak kolay değil:)inşallah ikinciye kalmadan alırsın bebişini kucağına..maalesef oluyor böyle aksaklıklar keşke olmasa ama işte herkes kendince haklı biraz sabırlı biraz hoşgörülü ve mümkün oldukça sakin olmak lazım,sonucta hiçbirimiz doktor kapısına keyfi gitmiyoruz,aslında tayfun bey opülerde olsun transferde aşılamada olsun saat konusunda çok hassastır,geç bile olmuş olsa transferin emin ol bunda bi sakınca görmemiştir,özellikle infertilite hastalarının madden ve manen emeklerine hassasiyetle yaklaşıyor..bu yüzden gebelik takibine gelen hastalarının normal doğum taleplerini bile geri çeviriyormuş,çok yakın bi aile dostumuz tayfun beye gidiyor gebelik takibi için allahın izniyle ikinci çocugu olacak,ilki normal doğum oldugu için bunuda normal istiyor kısmet olursa,gecen seferki kontrolunde tayfun beyle bunu konuşmuşlar normal doğum yapmak istiyorum deyince tayfun bey benim infertilite tedavisi gören çok fazla hastam var ve işlemlerin hepsi saatli yapılmak durumda hak verirsiniz ki bu hastalar çok fazla emek veriyorlar ve maddi olarak da çok fazla yıpranıyorlar bunları göz önünde bulundurarak normal doğum konusunda gebelik takibi yaptıgım hastalara maalesef yardım edemiyorum çünkü dogumun ne zaman gercekleşeceğini kestiremediğmizden o saatin opüye yada aşılamaya denk gelmesini göze alamam dilerseniz normal dogum konusunda sizi diğer doktor arkadaşıma yönlendirebilirim demiş..bence çok mantıklı ve çok saygılı bir yaklaşım..o yüzden içini ferah tut sana transferin geç saate kalmış gelebilir ama tayfun bey bunda sakınca görmüş olsaydı mutlaka randevulu hastalarını bekletirdi..bol bol dua et,çok fazla aynı konu üzerien düşünme,elinden geldiğince sakin olmaya çalış,inşallah güzel haberlerini alırız..allah yar ve yardımcın olsun

sagol dılıeklerın ıcın yok benım demek ıstedıgım 4 4luk hıcbı hastane yok evet yok sakıncası yoktu emrıyolar daha cok gelısıyodu zaten saat ılerledıkce.umutsuz degılım ya ne bıleyım oumutlanmakta baglanmakta ıstemıyorum uzulmek ıstemıyorum.hersey ıyıydı 5gun transferım oldu kalıtelıydı zaten okadr durdurmazlardı 3.gunum bugun 6gunum var nasıp

merhaba arkadaşlar buralar çok sessiz yine nerelerdesiniz:1::1:her gün grip bakıyorum kimsecikler yok ben tam gaz aşılamaya yol alıyorum bugün iğnelerimin 9.günü dün bitmişti ama ilave etti tayfun beey şimdiye kadar herşey yolunda görünüyo sağda 3 solda 4 yumurtam var boyutları da iyi 2 günlük iğne ilavesi verdiğine göre aşılamam yakındr diye düşünüyorum çok heyecanlıyım 2güne bir hastanedeyim dün bi arkadaş aşılamasının sonunda hamile olduğunu öğrendi nasıl mutluydu dün bi sürü bayan arkadaşla tanıştık sohbet muhabbet beklerken zaman geçti onların sayesinde tayfun beyin ekibide burayı takip eiyo haberiniz ola :1::1::1: söylemedn geçemicem çok şeker bi hemşirem var büşra hemşire her konuda yardımcı oluyo sağolsun burdan ona sevgilerimi iletiyorumm :1::1::1::1:

merhaba arkadaşlar buralar çok sessiz yine nerelerdesiniz:1::1:her gün grip bakıyorum kimsecikler yok ben tam gaz aşılamaya yol alıyorum bugün iğnelerimin 9.günü dün bitmişti ama ilave etti tayfun beey şimdiye kadar herşey yolunda görünüyo sağda 3 solda 4 yumurtam var boyutları da iyi 2 günlük iğne ilavesi verdiğine göre aşılamam yakındr diye düşünüyorum çok heyecanlıyım 2güne bir hastanedeyim dün bi arkadaş aşılamasının sonunda hamile olduğunu öğrendi nasıl mutluydu dün bi sürü bayan arkadaşla tanıştık sohbet muhabbet beklerken zaman geçti onların sayesinde tayfun beyin ekibide burayı takip eiyo haberiniz ola :1::1::1: söylemedn geçemicem çok şeker bi hemşirem var büşra hemşire her konuda yardımcı oluyo sağolsun burdan ona sevgilerimi iletiyorumm :1::1::1::1:
tar
tedavin hayırlı olsun yumurtalrın güzel gelişmiş inaşlah tutar aşılaman bnde aşılama die başlamıştım 13 yumurta olunca tüpe geciş yaptık büşra hemşireyi bnde sevmiştim cok şakalamıştık)))))siizn sorun neydi ekibe gelince etsinler takip bişy demiyoruzki))))))seviyoruz hepsini))))

tar
tedavin hayırlı olsun yumurtalrın güzel gelişmiş inaşlah tutar aşılaman bnde aşılama die başlamıştım 13 yumurta olunca tüpe geciş yaptık büşra hemşireyi bnde sevmiştim cok şakalamıştık)))))siizn sorun neydi ekibe gelince etsinler takip bişy demiyoruzki))))))seviyoruz hepsini))))
etsinler tabi canım ben şaşırdığım için söyledim yoksa başka bişeyden değil yani:1: inş hayırlı olur güzel haberler veririm sizlere bende yumurtlama bozukluğu var ilaçsız yumurtalarım yeterli gelişmiyo ve beraberindede adet düzenzsizliği tabiki bakalım sonuç ne olacak

etsinler tabi canım ben şaşırdığım için söyledim yoksa başka bişeyden değil yani:1: inş hayırlı olur güzel haberler veririm sizlere bende yumurtlama bozukluğu var ilaçsız yumurtalarım yeterli gelişmiyo ve beraberindede adet düzenzsizliği tabiki bakalım sonuç ne olacak

kolay gelsin tatlım büyüt bakalım yumoşlarını:) büşra hemşireyi biliyorum bende aşılamaya onlarda giriyor,benim aşılamam da sağolsun onunda etkisi çoktu,tayfun bey bırakalım mı olmayacak dediğinde son bi kez daha deneyelim diyerek hem beni hem doktoru cesaretlendirmişti:) madem takip ediyoruz,büşra hemşireye selamlar:) ben kaçağım bu aralar yakalanmış oldum sanki biraz,gelicem tekrar ama büşra hemşire sadece biraz daha toparlanmayı bekliyorum:)) melek hemşireyide es geçmemek lazım,aşılama da o da çok ilgilenmişti,yarım saat yatmıştım aşılama yapılan masada sağolsun 2 dakika da bir odaya yanıma gelip durumumu kontrol edip halimi sormuştu...sevindim takip etmelerine,bu da yaptıkları işe ne kadar önem verdiklerini gösteriyor bence..keşke daha çok kişi gelip bulsa bizi burda tayfun beyin hastalarından,aşılaması tutan yada tüp bebekle hamile kalan,iyi haberler alınca dahada iyi hissediyor kendini insan...mesela senden bi aşılama daha pozitif haberini aldım sevindim,hemen gidip tekrar aşılama yaptırayım diye geçti içimden,ama maalesef ki benim durumum bu konu da heveslenmeme bile imkan vermiyor:( umutsuzluk umutlu olmaktan daha keskin bi şekilde gelip oturuyor insanın içine maalesef...yaa galiba ağlıycam:(((

kolay gelsin tatlım büyüt bakalım yumoşlarını:) büşra hemşireyi biliyorum bende aşılamaya onlarda giriyor,benim aşılamam da sağolsun onunda etkisi çoktu,tayfun bey bırakalım mı olmayacak dediğinde son bi kez daha deneyelim diyerek hem beni hem doktoru cesaretlendirmişti:) madem takip ediyoruz,büşra hemşireye selamlar:) ben kaçağım bu aralar yakalanmış oldum sanki biraz,gelicem tekrar ama büşra hemşire sadece biraz daha toparlanmayı bekliyorum:)) melek hemşireyide es geçmemek lazım,aşılama da o da çok ilgilenmişti,yarım saat yatmıştım aşılama yapılan masada sağolsun 2 dakika da bir odaya yanıma gelip durumumu kontrol edip halimi sormuştu...sevindim takip etmelerine,bu da yaptıkları işe ne kadar önem verdiklerini gösteriyor bence..keşke daha çok kişi gelip bulsa bizi burda tayfun beyin hastalarından,aşılaması tutan yada tüp bebekle hamile kalan,iyi haberler alınca dahada iyi hissediyor kendini insan...mesela senden bi aşılama daha pozitif haberini aldım sevindim,hemen gidip tekrar aşılama yaptırayım diye geçti içimden,ama maalesef ki benim durumum bu konu da heveslenmeme bile imkan vermiyor:( umutsuzluk umutlu olmaktan daha keskin bi şekilde gelip oturuyor insanın içine maalesef...yaa galiba ağlıycam:(((
canımm umutsuz konuşma lütfen kendini harab etme ne olursun rabbim imtihan ediyor işte biz seçilmiş kullarız aslında allah sesini duymak istediği kula daha çok dua ettirirmiş hep dua et benimde dualarımdasınız tayfun beyin ekibine gelince melek hemşireyi bende çok sevmiştim dosyamızı açmıştı çok ilgili rabbimonlarında emeklerini boşa çıkarmasın inşallah sende ağlama sakın haaaa:52::52::52::54::54:

ben tup bebek yaptrdım bugun 5.gunum az kaldı sonucu ogrenmeme
hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bu defa bu yolun sonu aydınlık olsun senin için yürekten diliyorum 1 den 4 ekadar hastanedeydim bende merak ettim şimdi benimde yarın aşılamam olacak çok heycanlıyım

:5: yarın 4 de aşılamam yapılıyo arkadaşlar dua edinnn ne olurrr bu defa son olsun sevinç haberlerimi vereyim size artık bu yol aydınlık yollara çıksın inşallah

:5: yarın 4 de aşılamam yapılıyo arkadaşlar dua edinnn ne olurrr bu defa son olsun sevinç haberlerimi vereyim size artık bu yol aydınlık yollara çıksın inşallah
dularımız seninle canım inşallah iki hafta sonunda umudun mucizeye dönüşür çok güzel haberler verirsin bize..

dularımız seninle canım inşallah iki hafta sonunda umudun mucizeye dönüşür çok güzel haberler verirsin bize..
aminn canım inşallah rabbimden başka hiçç bişey istemiyorum sağlıklı bi anne olarak sağlıklı bi evlat sahibi olmak başka hiçbişey deil ne mal ne mülk rabbim hepimizi birden sevindirsin inşallah heyecan korku stres had safha da bende bu gece uyku yok gbi

aminn canım inşallah rabbimden başka hiçç bişey istemiyorum sağlıklı bi anne olarak sağlıklı bi evlat sahibi olmak başka hiçbişey deil ne mal ne mülk rabbim hepimizi birden sevindirsin inşallah heyecan korku stres had safha da bende bu gece uyku yok gbi

anlayabiliyorum canım bende çok gerilmiş çok stres yapmıştım ama sakin olmak en iisi bebişine adım adım yaklaşıyosun mutlu olman lazım gerginlik yok stres yok rahat olmaya çalış...allah yardımcın olsun ilk aşılamanmıydı bilmiyorum ama ilkse eger telaşlanma korkulacak hiçbişey yok basit bişey..şimdi uyumaya çalış bedenin de hazır olsun dimi ama:)

ayyy ne heyecanlısındır sen şimdi:)inşallah güzel haberlerinin alırız..tüp bebek de kaçıncı günü belli oluyor sonuç?

12 gün belli oluyor canım ama benim 8-9 günlerde kıprkırmızı leke geldi arkasından adet normalde adetlerim düzenledir ama ozman cok erken gelmişti yinede doktor tahlil yapalım dedi zaten bbnim umudum kalmamıştı resmen adet oluyorum o halde nasıl hamile olabilirim hamileyken başıma gelmediği için tuutmadığını anlamıştım.inşalh arkdaşımızın kini tutar allah herekese sağlıklı hayırlı ikizler versin))))))

Back
X