oh maşşallahh ne muhabetteler ne muhabbetler:)allah muhabbetinizi arttırsın kızlar..
seehriban hayırlı olsun canım,allah ettiğin duaları kabul etsinde bu ay gelsin artık meleğin inşallah..ilaçlarını düzenli kullanmaya özen göster özellikle ilk 3 gün tuvalete gitmek için kalk sadece gerekirse yemek yemek için bile kalkma inşallah yakınında sana bu sürecte yardımcı olabilecek birileri vardır..geri kalan günlerde de kendine dikkat et çok ani hareketlerden kaçın bi yere uzanmaya falan çalışma..hadi bakalımm dört gözle bekliyoruz haberlerini..
cancanyt canım allah sabır versin gecmez şimdi saatler:)valla ben olsam eşimin yanında olmak isterdim üzülsenizde sevinsenizde birada olmak en güzeli..ben evlenmeden önce falan hep hayal kurardım hamile kaldıgımda sürpriz yapacaktım eşime her ayrıntısı hazırdı aklımda ama sanırım pek sürprizlik bi durum olmayacak ya aşılama yada tüp bebek olacak gibi öle oluncada o da benimle birlikte tahlil gününü bekleyecek

napalım rabbim kısmet etsin öyle yada böyle saglıklı bi şekilde gelsinde bebiş sürpriz olmasada olur artık:)))inşallah güzel haberlerini alırız canım..
hepinizi çok öpüyorum kızlar,kalın saglıcakla,gelin müjdeli bebişli haberlerle inşallah...