- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
- Konu Sahibi MissPeaceful
-
onumuzdeki hafta da arayamazsa belki ozaman ararim canim. insallah canim saolCanim ya olmaz bence oyle dalga konusu falan. Baktin onumuzdeki hafta da aramadi. Sen ararsin bi kerecik. Cok zor bi durum cunku bu. Telefona cikan kisiye anlatirsin durumu. Sonucta kisa donem hepsi. Universite mezunu gormus gecirmis insanlar. Boyle seyleri dalga konusu yapacaklarini sanmiyorum ya. Hatta dun benimkine de dedim 3 gun oldu 1 gun daha aramasaydin ben arayip soracaktim artik cok merak ettim diye. Ama insallah bir an once kart eline gecer de o seni istedigi zaman arar. :) bugun haber yok daha canim dun 9 bucuk gibi
tmm tatlim konusunca yazarsin banada+ aramisti. Bugun de o saatlerde arar herhalde tatlim. :) bekliyorum hâlâ :)
Canim var mi bir seyler? Dun gece 12 bucukta konustuk biz. Bazen nobetci komutanlari iyi oluyormus ve gece uyku tutmayinca bahcede hava almalarina izin veriyorlarmis. O sirada aramis canim beni de. Hafta sonu da ziyaretci parki denen cok guzel bir yer varmis bazen orada vakit geciriyorlarmis. Su anlik bir sikinti yok dedi canim. :)tmm tatlim konusunca yazarsin banada
oh bu cok guzel bi haber canim gece uyuyamiyordur benim ki en azindan hava almak iyi gelir onlara canim.. yok canim bi haberCanim var mi bir seyler? Dun gece 12 bucukta konustuk biz. Bazen nobetci komutanlari iyi oluyormus ve gece uyku tutmayinca bahcede hava almalarina izin veriyorlarmis. O sirada aramis canim beni de. Hafta sonu da ziyaretci parki denen cok guzel bir yer varmis bazen orada vakit geciriyorlarmis. Su anlik bir sikinti yok dedi canim. :)
Canimmm benimmm cok mutluu olduum. Hadi gozunaydin. :) aklima geldi senden bir haber var mi diye bakayim dedim konuya bu guzel haberle karsilastim. Sen pazartesi yazmissin ben daha yeni goruyorum tatlim kusura bakma. Sevincini simdi paylasabiliyorum. Sizin adiniza cok mutlu oldum canim. Insallah yasamazsiniz bi daha boyle bir sey. Her gun konusursunuz umarim. Bol bol hasret giderirsiniz.canimm aradi askerimmmm cok mutluyum yaaa :)) cok iyiymis hersey cok iyi dedi yemekler komutanlar ama sesini duyamamak cok kotuydu 10 gun 1 ay gibiydi dediii kurban oldugum.. dun nobeti varmis parkta aileler ciftleri falan gormus orda cok kotu oldum dedi seni cok ozledim dediiii :)
Ous manisa merkezde yaptı. Batı kışlamı ne öyle birşey dedi. Kırkağaç komando birliğiymisSelam kizlar.. manisa merkez de askerligini yapmis olan tanidiginiz var mi? Merkez yaziyor ama kirkagac dedikleri yer mi orasi?
Iyi kotu biseyler yazarsaniz cok sevinirim..
saol tatlim yaa inan bende cok cok mutlu oldum :) allah kimseye yasatmasin boyle bisey..Canimmm benimmm cok mutluu olduum. Hadi gozunaydin. :) aklima geldi senden bir haber var mi diye bakayim dedim konuya bu guzel haberle karsilastim. Sen pazartesi yazmissin ben daha yeni goruyorum tatlim kusura bakma. Sevincini simdi paylasabiliyorum. Sizin adiniza cok mutlu oldum canim. Insallah yasamazsiniz bi daha boyle bir sey. Her gun konusursunuz umarim. Bol bol hasret giderirsiniz.
anlayamadim ous derken? benimki de bati kislada su anOus manisa merkezde yaptı. Batı kışlamı ne öyle birşey dedi. Kırkağaç komando birliğiymis
Ous benim eşim ama 10 sene önce yapti askerliginisaol tatlim yaa inan bende cok cok mutlu oldum :) allah kimseye yasatmasin boyle bisey..
anlayamadim ous derken? benimki de bati kislada su an
hmm tamam tesekkur ederimOus benim eşim ama 10 sene önce yapti askerligini
saol tatlim yaa inan bende cok cok mutlu oldum :) allah kimseye yasatmasin boyle bisey..
Yuzun hep gulsun canim benim. Cok bekledin, bundan sonra uzulmek yok insallah :)
evet askerimde suan cok rahat keske ustaligi da burda yapsam diyor :)Nişanlım merkez de batı kışlasında yaptı hem acemiliği, hemde ustalığı.
Çok rahat geçti askerliği..
Her gun konusuyoruz canim ya cok sukur. Bi sikintisi yok simdilik. Zaten acemiligin bitmesine 1 hafta kaldi. :)insallah canim benimmm cok saol :) senin ki arayabiliyomu nasilmis?
manısa ıyı bıryer rahattır kesın kafana takma zaten askerdeartık cep telefonu herkes kullanıyor tabı yakalanmaması lazım öyle rahat iyi yerdir iyiSelam kizlar.. manisa merkez de askerligini yapmis olan tanidiginiz var mi? Merkez yaziyor ama kirkagac dedikleri yer mi orasi?
Iyi kotu biseyler yazarsaniz cok sevinirim..
belli canim belli kisa donem sakarya da yapacakBelli değil mi? Nişanlımın acemiliği ve ustalığı aynı anda belli olmuştu.
Kısa mı uzun dönem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?