Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla IPL cihazi kotu diye bir sey yok sadece piyasada gezen uyduruk uzakdogu cihazlari yuzunden boyle dusunuyorsunuz yanlis bilgiye sahipsiniz, bu epilasyon teknolojisi yillar once IPL ile basladi biliyormusunuz? O zamanlar yuzlerce dolar aliniyordu seans basina, sonra bu estetisyenler icin cikan izin yasasi ile uyduruk cihazlarin hepsi uyduruk firmalar tarafindan getirildi ve salonlara satildi. Ancak arastirip marka ve kalite olan bir IPL bulursaniz girmenizi oneririm, ornegin Spa SHR diye bir cihaz var yeni ütüleme epilasyon teknolojisi cihazlarindan arayin bakin, arkadasim akhisarda yasiyor o o makinaya giriyor oradan biliyorum.
Canım bende manisada yaşıyorum merkezde değilim ne yazıkki.ıpl bildiğim kadarıyla geçici bir çözüm.lazer değil yani.yakınmızdaki tek yerde izmir.izmirde düşünürsen yardımcı olabilirim.net bi bilgim yok ama izmirdeki lazerli epi. yaptıran tüm arkadaşların yorumunu okudum.bi yerlede görüştüm bi kaç güne gidicem sanırım:)
valla IPL cihazi kotu diye bir sey yok sadece piyasada gezen uyduruk uzakdogu cihazlari yuzunden boyle dusunuyorsunuz yanlis bilgiye sahipsiniz, bu epilasyon teknolojisi yillar once IPL ile basladi biliyormusunuz? O zamanlar yuzlerce dolar aliniyordu seans basina, sonra bu estetisyenler icin cikan izin yasasi ile uyduruk cihazlarin hepsi uyduruk firmalar tarafindan getirildi ve salonlara satildi. Ancak arastirip marka ve kalite olan bir IPL bulursaniz girmenizi oneririm, ornegin Spa SHR diye bir cihaz var yeni ütüleme epilasyon teknolojisi cihazlarindan arayin bakin, arkadasim akhisarda yasiyor o o makinaya giriyor oradan biliyorum.
izmirde neresini önerirsin peki canım? gerçi burda daha hastanelerle konuşucam.pek izmire gitme taraftarı değilim ama yine de önerini araştırırım
Canım bende gitme taraftarı değildim ama artık mecbur kaldım.burda yok.izmirde medslim ve klinest var.ben klinest ile görüştüm.ilk bi doktor kontrol ediyor hatta bazen seans arasında gelip ilgileniyormuş.bi güzellik merkezi değil.polikinik gibi bişey her türlü işlem yapılıyor.estetikle ilgili.ama ben sana bi tavsiyede bulunayım.kimseyi dinleme.kafana uyan yerleri not et git görüş hangisi kafana yatarsa git başla.uzattıkça gözünde büyüyor.