- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
- Konu Sahibi zeynepppplalal
Meslek yasası olmadığı için herkes her şeyi yapıyor kudra şu andaBirçok alanda çalışabilir, terapi yapamaz sadece.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meslek yasası olmadığı için herkes her şeyi yapıyor kudra şu andaBirçok alanda çalışabilir, terapi yapamaz sadece.
Hepsi kıskanç ve mutsuzlar çünkü.İnsanların eski konularını/yorumlarını neden buraya taşıyorsunuz, amaç nedir?
Ben 177'yim ablalar ama enden de bir o kadar varımButun KK 175 mis masallah![]()
Ohooooo dün gecenin lincini bu sabaha bırakmaYa ben paylaşacaktım ama ilk önce onay alacaktım hemen paylaşmışsın![]()
Hepsi kıskanç ve mutsuzmu bilemem ama kendini abartmak insanlarda ister istemez böyle durumlara yol açıyor,maşallah herkes mankenlik teklifi almış kimiside 2 yerden 3 yerden almış,kim bunlar teklifi nasıl yapıyor yolda yürürken önünemi atlıyorlar,telefonunu nereden biliyorlar,teklifi kim aracılığıyla nasıl yapıyorlar,siz sizinle irtibata geçecek bir yere bağlı değilseniz başvuru yapmadıysanız bu insanlar sizi nereden buluyor,bakın herşeyin bir oluru vardır,etrafa iki hava atacam diye oradan teklif aldım buradan teklif yağdı derseniz olmaz,bu işi gerçekten yapanlar işlerin nasıl yürüdüğünü iyi bilir,ve inanın bunu söyleyenlerle istisnasız herkes dalga geçiyor,bana teklif geldi altı boş gerçeği yansıtmayan bir hayal ürünü,sadece boy uzunluğu değil fiziğinizinde yeterli olması gerekir yüzünüzünde iyi olması gerekir,modellikmi mankenlikmi teklif edildi,hangi ilde yaşıyorsunuz mesela her ilde ajans fln yok,ajansta çalışan 5,6 kişininde ortalıktan insan seçecek hali yok,muhtemelen kıskançlıktan değil mantıksız geldiğinden millet böyle yapıyor.Hepsi kıskanç ve mutsuzlar çünkü.
maalesef onlar da klinik açıp terapi yapamıyor. Gördüklerinizde iş yeri mutlaka bir psikiyatrist veya bir doktorun üzerinedir. Veya "danışma merkezi" olarak açabiliyorlar ama psikolog olarak değil. Bu arada ben falcıyım yıldız falı bakarım diyorsanız falcı olarak açabiliyorsunuz ama psikolog olarak değil :)Klinik psikoloji yüksek lisansı yapması gerekir, lisans mezunları klinik açıp terapi yapamaz.
ya ben şeyi hatirliyorum sanirim number1 tv idi, bir kizin konser kayitli klipteki resmini kesip kanaldan bizi bul diyerek yayın yapıyorlardıHepsi kıskanç ve mutsuzmu bilemem ama kendini abartmak insanlarda ister istemez böyle durumlara yol açıyor,maşallah herkes mankenlik teklifi almış kimiside 2 yerden 3 yerden almış,kim bunlar teklifi nasıl yapıyor yolda yürürken önünemi atlıyorlar,telefonunu nereden biliyorlar,teklifi kim aracılığıyla nasıl yapıyorlar,siz sizinle irtibata geçecek bir yere bağlı değilseniz başvuru yapmadıysanız bu insanlar sizi nereden buluyor,bakın herşeyin bir oluru vardır,etrafa iki hava atacam diye oradan teklif aldım buradan teklif yağdı derseniz olmaz,bu işi gerçekten yapanlar işlerin nasıl yürüdüğünü iyi bilir,ve inanın bunu söyleyenlerle istisnasız herkes dalga geçiyor,bana teklif geldi altı boş gerçeği yansıtmayan bir hayal ürünü,sadece boy uzunluğu değil fiziğinizinde yeterli olması gerekir yüzünüzünde iyi olması gerekir,modellikmi mankenlikmi teklif edildi,hangi ilde yaşıyorsunuz mesela her ilde ajans fln yok,ajansta çalışan 5,6 kişininde ortalıktan insan seçecek hali yok,muhtemelen kıskançlıktan değil mantıksız geldiğinden millet böyle yapıyor.
Online da var.Mezun olunca klinik açabileceğini, buna tek engelin para olduğunu düşünüyor![]()
Aaa ama fotodaki sensen cok guzelsin diyen mesajlari begenmis, nasıl görmemek buBenim dememek için zor tuttu kendini.Ben degilim de demedi görmemiş gibi yapti foto sahibini uyeler ortaya atana kadar.
![]()
Bende bunun için nişan almıştım bozdularYa ben paylaşacaktım ama ilk önce onay alacaktım hemen paylaşmışsın![]()
O nadir bir durum,kiminle konuşsak boyu 170 üzerinde olunca hemen ben mankenlik teklifi aldm diye yapıştırıyorya ben şeyi hatirliyorum sanirim number1 tv idi, bir kizin konser kayitli klipteki resmini kesip kanaldan bizi bul diyerek yayın yapıyorlardıhiç unutmam o olayı buldumu acaba kız onları hep merak ettim.
bazi ajans sahipleri gittikleri guzellik salonlarinda vs de guzel kiz gorunce kartını birakiyor vs. olabiliyor yani
Ohooooo dün gecenin lincini bu sabaha bırakma![]()
Bende bunun için nişan almıştım bozdular![]()
Ben de işte kadın olmasın, 40 yaş üstü olsun, şu okuldan mezun olsun, şu şu eğitimleri almış olsun diye diye koskoca izmirde 2 psikolog kaldı elimde onlar da fahiş fiyatlar çekince alışveriş yapayım bari dedimOnline da var.
Ben korsan psikoloğa da razıyım çok dertliyim çok.
Şerminde yaptı kurtlular duramadıŞu arkadaş yaptı Honki![]()
Ben de gençtim guzeldim.O nadir bir durum,kiminle konuşsak boyu 170 üzerinde olunca hemen ben mankenlik teklifi aldm diye yapıştırıyor![]()
Öznur şimdide mankenmi olmak istiyorsun?merhaba ben 175 boyunda 50 kilo bi kizim yuzumun ve fizigimin de guzel oldugunu dusunuyorum. Ama asil meslegim psikilog bu iste pek para yok ama… bana mankenlik ajansindan teklif geldi sadece elbise deneyip foto cekecekler yani yanlis hicbir sey yok hem acik secik seyler giymem ben zaten ama nişanlım kıskançlığından kesinlikle izin vermiyor benim param bize yeter diyor ama ben onun eline bakmak istemiyorum. Ne yapmalıyım çok kıskanç hatta elinden gelse beni kapatacak …
Öznur kim ya? Dünden beri de çıkmıyorsun sorudan öznur sizde baya hasar bırakmış biri anlaşılanÖznur şimdide mankenmi olmak istiyorsun?
Ben de gençtim guzeldim.
Hiç teklif almadım.