çok su içiyorum en az 2 litre sirkeli suyla yıkıyorum ev yogurdu yiyorum yedklerme dikkat ediyorum sürekli kuru tutuyorum bgn bile hafif kaşınmaya başladı hemen sirkeli suyla yıkadım artmadan iyice iyi geldi eger cok ilerlemişse fitil olmadan gecmiyor fitil kullnadım ben ilkinde gecince dikkat etmeye çalsyrm işteEvet ben de burda okuyunca rahatladim yoksa altinda baska hastaliklar ariyordum. Neler deniyorsunuz? Ben artik hic bir sey denememeyi deniyorum. Kendi haline biraktim.
evet onu söleyende cok yarın doktora gidicez ama su var yaklasık 15 gündür bi ilişkide yasamıyorum gecşyo tekrar baslıyo anlam veremedm artık :)kızlar eşinizinde tedavi olması gerektiğini biliyorsunuz değil
evet onu söleyende cok yarın doktora gidicez ama su var yaklasık 15 gündür bi ilişkide yasamıyorum gecşyo tekrar baslıyo anlam veremedm artık :)
bi sorayım bakayım tamamen gecrmek zor olcak gibi görünüyo artıkbitkisel hazırlanan aramo terapi yağları var
eczaneler hazırlıyor tamamen bitkisel
onları bir araştırın fitili bile kendiler hazırlıyor dondurup veriyorlar ,
reklam olmasın diye yazmıyorum bir araştırın derim
Ben kendi yaptıklarımı soyleyim öncelikle her gün defalarca kez kendimi temizledim yaptıklarım doğru mu yanlış mı bilmem ama benim şükür kısa sürede boylece bitmişti. Rabbim bir daha vermesin çok acı verici bir rahatsızlık.
Öncelikle elime Dus jeli alır parmak ucumla o bölgeyi temizlerdim. Bildiğin beyaz döküntüler mantarlar gelirdi . Arkasından travazol krem sürdüm her seferinde . Bir de daha önceki hamileligimde doktorum bana bir fitil vermisti etkiliydi ismini not almıştım. Bu kez bayram tatilinde doktorlar olmadigi icin gidemedim . O fitili de gece yatınca kullandım. Gyno lomexin diye . Ama dediğim gibi yanlış birşey olabilir ama her seferinde sabunla bölgeyi temizledim çıkardım onları ordan fitil zaten en etkilisi .
Umarım tez zamanda geçer.
teşekkürlerNacizane önerim 21 gün şeker diyeti yapmaniz diyetin ayrintisinda tüm paketli gidalardan beyaz ekmekten ve rafine şekerden uzak duruyorsunuz vücudunuza cok iyi gelecek fazla ödem asit atiyor vücut..birde dogru ve düzenli taharetlendiginize eminseniz baska önerim yok ...cok gecmis olsun
Bendede aynı sorun var. Kaşıntı için krem temizlik için tekli hap verdiler içince 12 saat tuvalete çıkılmayandan bide antibiyotik kullandım 1000 mg. Defalarca tekrarladım geçmedi bakireyim oral muayene de yapamıyor doktorum. Bi konu açmıştım bununla ilgi soğan suyu tavsiye ettiler mantıklı geldi de midem bulanıyor onamerhabalar,
uzun zamandır, yani 8 aydır falan vajinal mantar ile resmen boğuşuyorum. bir kaç doktora gittim, en sonunda iyi hissettiğim bir doktor takip etti. aslında bakteriyel enfeksiyon vardı, enfeksiyon o kadar dirençliydi ki piyasadaki tüm antibiyotikleri içmiş olabilirim, en son bu böyle olmayacak dedi doktorum ve 6 günde 24 antibiyotik iğne oldum. iğnelerden sonra enfeksiyon bitti diye düşünsek de mantar çok yoğun şekilde devam etti, en başından beri hep vardı zaten.
enfeksiyon iyileşirse mantar iyileşebilir diye düşündük ama mantar tüm ilaç ve fitillere rağmen ne bir gerileme ne bir düzelme belirtisi göstermiyor, son sürat devam ediyor. hayatı zindan eden semptomlara artık hiç bir krem iyi gelmiyor. en son östrojenli krem kullandım, asidik bir ortam yaratılırsa mantar üremekten vazgeçer diye düşünüldü. yok yani o da olmadı.
oral probiyotikler, vajinal fitiller hepsini kullandım.
ben artık ben de sorun var, başka atlanan bir hastalığım mı var diye düşünmeye başlamıştım ki burada geçmeyen mantar enfeksiyonu olan başka kadınların olduğunu görmek biraz rahatlattı beni. doktorum da artık çaresiz kaldığını başka ilacın olmadığını söyledi.
çoook uzun süren ilaçla düzelmeyen enfeksiyonlarınızın akıbeti ne oldu, nasıl düzeldiniz? başka ne yapılabilinir???
sevgiler.
Önce idrar yolları enfeksiyonu sandılar onun için temizlensin diye verdikleri 1000 mg'lık içilen antibiyotik beni daha da kötüleştirdi. Çoğu antibiyotik bu mantarı tetikliyor.Bendede aynı sorun var. Kaşıntı için krem temizlik için tekli hap verdiler içince 12 saat tuvalete çıkılmayandan bide antibiyotik kullandım 1000 mg. Defalarca tekrarladım geçmedi bakireyim oral muayene de yapamıyor doktorum. Bi konu açmıştım bununla ilgi soğan suyu tavsiye ettiler mantıklı geldi de midem bulanıyor ona
Ne çekiyosa bu dünyada kadınlar çekiyoÖnce idrar yolları enfeksiyonu sandılar onun için temizlensin diye verdikleri 1000 mg'lık içilen antibiyotik beni daha da kötüleştirdi. Çoğu antibiyotik bu mantarı tetikliyor.
Bütün eczacılar yapabilir mi bu borik asiti? Sakıncası var mı? Her şeyi denedik olmadı... bir de bunu denemek istiyorum. Bağışıklık için ne önerirsiniz? Probiyotik kullanmıştım ben. Geçmiş olsun.Ben kendimi bildim bileli, ergenligimden beri surekli akinti ile ugrasirim..annem daha ben genc kizken bir suru doktora goturdu ve doktorlar bi sey olmadigini, genetik oldugunu, boyle ıslak ıslak yasayacagimi soylediler..annem menapoza girdi hala akintisi vardir mesela. Neyse ben buna alistim. Sari renkli olmasi disinda beni rahatsiz eden bi seyi yoktu ta ki cinsel iliski yasamaya baslayana kadar..coştu sonrasinda. Gezmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi. Bagisikligim cok dusuk oldugu, farkli hastaliklarimdan beri kucuklukten beri antibiyotik kullandigim icin vajinal mantar her ilaca direnc kazandi. En son midemdeki bakteri icin agir bi antibiyotik kullandim ve hayatimda gormedigim sekilde anormal bi mantar durumu oldu..detayli tetkikler yapildi hep candida candida. Candidayi besleyen seyleri tuketmedim resmen ac gezdim aylarca diyet yaptim, akintim duzeldi kendi kendine ama bagisiklik dusunce tekrar nuksetti. En son doktorum borik asitli fitil onerdi. Eczane kendisi yapiyor hazir satilan bi sey degil. Yogun bi tedavi sonrasi oh be dedim. Yani oyle sizin gibi iki uc ay ugrastigim bi sey degil bu yillardir kendimi bildim bileli benle olan bi dert. Borik asidi, candida diyetini ve bagisiklik arttirici takviyeleri oneririm. Mantariniz cosmussa sirke yogurt sarimsak vs ise bile yaramiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?