- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
Nasıl kullandınız?Arkadaşalr merhaba çay ağacı yağı araştırın isterseniz ben o şekilde kurtuldum
Bağışıklığınız düştüyse belki tekrarlamıştır. Ama yine de doktora gidin bence kültür alsın sonucuna göre hareket edin daha sağlıklı olurYanma kasıntı kızarıklık yoksa lakın beyaz bazen sarı hafif kokulu bir akıntı yasayan varmı. Dr fıtıl vermıstı rahatlamıstım 7ay oncesı sımdı mevsim degısıklıgı anında yeniden basladı yıne gittim aynı fitili aldım kullandım temizledi baya ama halen var bakteri mi ki benımkı enfeksiyon fılan mı. Mantar degıl dıye dusunuyorum bende şükür hiçbir kasınma yanma yok.
Asıl önemlisi bu enfeksiyon bakteri çocuk oluşumuna engelmiş Oyle duymustum 14 aylık evliyim bebek istiyoruz da. Polikistık dısında bır sorunum yok. Dr cocuga engel degil dedı pko dan için.
Detaylarını anlatabilir misiniz ?Arkadaşalr merhaba çay ağacı yağı araştırın isterseniz ben o şekilde kurtuldum
Tesekkur ederim. Bır ara propolis sıvı ıcıyordum bu arada yorumunuzda gördum bilmeden iyilik yapmışım kendime. Demek oda etkili onuda herseye iyi geldıgını duymus oylesıne almıştım.Bağışıklığınız düştüyse belki tekrarlamıştır. Ama yine de doktora gidin bence kültür alsın sonucuna göre hareket edin daha sağlıklı olursağlıklı beslenmeye çalışın protein ağırlıklı beslenin probiyotik tüketin
Arkadaşlar selam, buraya yazayım görenler görmeyenlere duyanlar duymayanlara iletsin. Ben de bu mantar belası ile uğraşıyorum. Aynı Sefa çok iyi geldi aynı zamanda diyet yapıyorum Candida diyeti. 10 belirtisi varsa 9 tanesi vardı bende. Şu an eskiye göre daha iyiyim. Esas söylemek istediğim şey şu ki kaşıntı belasından beni kurtaran TANNOLACT oldu. Şu an yurtdışındayım bi arkadaşım önerdi. Türkiye’de var mı bilmiyorum ama Amazon’dan sipariş verebilir ya da bir tanıdıktan rica edebilirsiniz. Bununla oturma banyosu yapın. Hamileler için bir şey diyemem doktora danışsınlar. Sevgiler...merhabalar,
uzun zamandır, yani 8 aydır falan vajinal mantar ile resmen boğuşuyorum. bir kaç doktora gittim, en sonunda iyi hissettiğim bir doktor takip etti. aslında bakteriyel enfeksiyon vardı, enfeksiyon o kadar dirençliydi ki piyasadaki tüm antibiyotikleri içmiş olabilirim, en son bu böyle olmayacak dedi doktorum ve 6 günde 24 antibiyotik iğne oldum. iğnelerden sonra enfeksiyon bitti diye düşünsek de mantar çok yoğun şekilde devam etti, en başından beri hep vardı zaten.
enfeksiyon iyileşirse mantar iyileşebilir diye düşündük ama mantar tüm ilaç ve fitillere rağmen ne bir gerileme ne bir düzelme belirtisi göstermiyor, son sürat devam ediyor. hayatı zindan eden semptomlara artık hiç bir krem iyi gelmiyor. en son östrojenli krem kullandım, asidik bir ortam yaratılırsa mantar üremekten vazgeçer diye düşünüldü. yok yani o da olmadı.
oral probiyotikler, vajinal fitiller hepsini kullandım.
ben artık ben de sorun var, başka atlanan bir hastalığım mı var diye düşünmeye başlamıştım ki burada geçmeyen mantar enfeksiyonu olan başka kadınların olduğunu görmek biraz rahatlattı beni. doktorum da artık çaresiz kaldığını başka ilacın olmadığını söyledi.
çoook uzun süren ilaçla düzelmeyen enfeksiyonlarınızın akıbeti ne oldu, nasıl düzeldiniz? başka ne yapılabilinir???
sevgiler.
Eşinin de tedavi görmedi gerek canım. Tek taraflı olunca geçmiyor. Sen iyilessen de eşinden yine geçer. Bir de sana onerim vajinal florayi bozma. Sirkeli sular asitli şeyler ve florayi bozar. Intim yok ama yelleri var ondan kullan bir de ilaçlarını düzenli al iyileşir inşallah.merhabalar,
uzun zamandır, yani 8 aydır falan vajinal mantar ile resmen boğuşuyorum. bir kaç doktora gittim, en sonunda iyi hissettiğim bir doktor takip etti. aslında bakteriyel enfeksiyon vardı, enfeksiyon o kadar dirençliydi ki piyasadaki tüm antibiyotikleri içmiş olabilirim, en son bu böyle olmayacak dedi doktorum ve 6 günde 24 antibiyotik iğne oldum. iğnelerden sonra enfeksiyon bitti diye düşünsek de mantar çok yoğun şekilde devam etti, en başından beri hep vardı zaten.
enfeksiyon iyileşirse mantar iyileşebilir diye düşündük ama mantar tüm ilaç ve fitillere rağmen ne bir gerileme ne bir düzelme belirtisi göstermiyor, son sürat devam ediyor. hayatı zindan eden semptomlara artık hiç bir krem iyi gelmiyor. en son östrojenli krem kullandım, asidik bir ortam yaratılırsa mantar üremekten vazgeçer diye düşünüldü. yok yani o da olmadı.
oral probiyotikler, vajinal fitiller hepsini kullandım.
ben artık ben de sorun var, başka atlanan bir hastalığım mı var diye düşünmeye başlamıştım ki burada geçmeyen mantar enfeksiyonu olan başka kadınların olduğunu görmek biraz rahatlattı beni. doktorum da artık çaresiz kaldığını başka ilacın olmadığını söyledi.
çoook uzun süren ilaçla düzelmeyen enfeksiyonlarınızın akıbeti ne oldu, nasıl düzeldiniz? başka ne yapılabilinir???
sevgiler.
merhabalar bende bir çok hastalıkla uğraşıyorum 3aydırAynı durum bendede var biri geçse biribaşlıyor konuyu takipteyim.. kızlar yanma oluyo mu sizde?
Nasıl kurtuldunuz yardımcı olurmusunuz?Yıllarca çektim en son dr um 5 haftalık bir kür uyguladı geçmezse tekrar devam edecektik gerek kalmadı bin şükür fitil hap ve krem kullandım 5 hafta tamamlanmadan geçti
Ki bu arada denize falan gittik ilaçlarımı gününde alamadığım oldu çünkü haftanın belli günleri olduğu için unutuyordum ona rağmen geçtibin şükür Allah herkese şifa versin çok bi zor illettir çeken bilir
Ancak maalesef bende bağışıklığı düşük biriyim çok meyilliyim yaklaşık bir yıldır geçmesine rağmen tetikte duruyorum en basit bir grip olsam antibiyotiklik bir durumum olsa ödüm patlıyor gelecek diye
Bir hap verdi içinde yedi tne olan haftada 1 onu içtim bir çeşit fitil verdi onu da haftada 1/ 3 tane kullandım ve krem vardı onu da sabah akşam dedi ama onu çok fazla sürmedim ilk başlarda birkaç gün ve ciddi anlamda krtuldum benim çok yoğundu herkese bu kadar ilaç gerekir mi bilmiyorum aşırı fazlaydıNasıl kurtuldunuz yardımcı olurmusunuz?
Yani mantarım aşırı fazlaydıBir hap verdi içinde yedi tne olan haftada 1 onu içtim bir çeşit fitil verdi onu da haftada 1/ 3 tane kullandım ve krem vardı onu da sabah akşam dedi ama onu çok fazla sürmedim ilk başlarda birkaç gün ve ciddi anlamda krtuldum benim çok yoğundu herkese bu kadar ilaç gerekir mi bilmiyorum aşırı fazlaydı
Adı neydi ilaçlarınınBir hap verdi içinde yedi tne olan haftada 1 onu içtim bir çeşit fitil verdi onu da haftada 1/ 3 tane kullandım ve krem vardı onu da sabah akşam dedi ama onu çok fazla sürmedim ilk başlarda birkaç gün ve ciddi anlamda krtuldum benim çok yoğundu herkese bu kadar ilaç gerekir mi bilmiyorum aşırı fazlaydı
Eşiniz de tedavi oldu mu? Eğer olmadıysa siz ne kadar ilaç kullansanız tekrarlayacaktır. O yüzden birlikte tedavi olun. Hamilelikten dolayı da olması normal. Beslenmenize dikkat edin şekerli ve karbonhidratlı şeyler yememeye çalışın. Hamilelikte yapılıyor mu bilmiyorum ama kültür testi yaptırın belki başka enfeksiyon tetikliyordur. Geçmiş olsunArkadaşlar bir aydır geçmeyen mantar yüzünden delirmek üzereyim. Kullandıklarımı sayayım. Gino max ovül fitil, vagihex fitil, miko penotran fitil, canesten krem, trivazol, zalain, ev yapımı elma sirkesi yoğurt ne varsa geçmiyor geçmiyor. Hamileyim artık napcağımı şaşırdım. Kaşıntı dan ağlamaktan harap oldum. Allah rızası için Bi çare hamilelere uygun olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?