- Konu Sahibi manifesto123
-
arkadaşlar benimde hafif yanma ve hafif kaşıntı oluyor idrar testinde bişey çıkmadı bu mantar olsaydı idrarda çıkarmıydı acaba bide doktor eğer mantar varsa vagi hex kullan demişti bu fitili bilen varmı etkilimi gerçekten?
Mantar idrarda çıkmaz, cilde, mukozaya yerleşen bir mikroorganızma.İyi tedavi görmek sonra da doktorun tavsiyelerine uymak lazım.
Doktor muayene ettiği hastasına eğer varsa şu ilacı kullanmak lazım demez sanırım.Ancak sohbet arasında böyle birşey söylemiş olabilir gibi geldi bana.Teşhis mantarsa uygun ilacı yazar zaten.
Bir de genial bölgeye sabun ve benzeri hiçbir kimyasal madde sürmemek gerekir, sirke sürmek o bölgeyi tahriş edip yakabilir.
hastalığı özellikle tekrarlayan herkes numis med intim temizleyicisini kullanmasını tavsiye ediyorum..
ins.en kısa sürede bu dertten kurtulursunuz.
Ben şu numis med intemi daha önce almadığıma pişmanım valla çok rahatladım bi de nibulen krem çok işe yarıyor.Daha önce travazol ve travacort kullanmıştım acayip kaşıntım artıyordu kremleri sürdüğüm zaman ama bu nibulen öyle değil tavsiye ederim
evet canım yanmaya da iyi geldi inşallah tez zamanda kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?