Et Yemekleri mantarlı et sote (kurbanlık dana sponsorluğunda:))

Yemek sahane duruyor ama ne yalan söyleyeyim önce yemekten cok sponsorluk ilgimi cekti :)
Bir de kamera arkasi cok yaratici bir fikir!

Böylece temizlik titizlik üzerine dert yakinanlara da harika bir cevap olmus gibi. Azicik rahat olalim ama degil mi? :) Kendi evimizdeymis gibi.

kesinlikle, yemek konsunuda iddalı değilim zaten

Sponsoruna ve kamera arkası görüntülere bayıldım Eşim benden daha güzel yapar mantarlı et soteyi, hatta şöyle ki onun yaptığı gibisini yemedim şimdiye dek. Adamın kanında aşçılık olunca tabi eline su dökemiyoruz bazen Ellerine sağlık, başarılar diliyorum canım

eşimde benim yaptığıma bayılıyo

______ooofffffffff al işte bir tane dahaa kızlarr siz ne yaptınız böyle yaa elleriniz sağlıkkkkkkkk.anammmm ben çıkayım burdann dayanamıycamm

bana oyunu layık gören tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum

Dadlu bu bahsi geçen kurbanlık dana ne diyor sponsor olarak kullanılması durumuna

Ayrıntıları görmezden gelerek :))) yoruma başlamak istiyorum. Sunum güzel, et terbiye tarifini aldım:)) Bu terbiyeden sonra etlerin sert olmaya hakları yok gibi:) Lezzetide sunum gibi güzel olacağına hiç şüphem yok . Canım ellerine sağlık. Bu arada mutfağın hiçte korktuğun gibi dağılmamış:)

yarışma bitti ama
şaka bi yana teşekkür ederim. zaten etler yüksek ateşte sotelendiği için sertlik kalmıyo pek.

hahaha:) kurbanlık dana sponsorluğunda espiye bayıldım :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…