Kaç kişilik:8 kişilik
Hazırlama süresi :1.5 saat
Pişme süresi :1 saat
Teşekkür ederim Efser'cimEllerine sağlık canım arkadaşımçok güzel olmuş bende farklı bir versyonunu yaparım buda harika görünüyor
Yok canım o kadar değilIyı ki yarismaya katilmadin nevos hiç şansımız olmayacaktiellerine sağlık canimmm
Oda çok güzel oluyorNefisssss ellerine saglik ben bi mersinli olarak bu corbanin yogurtsuz sekline alısıgiz ve yüksük corbasi deriz ama bu da cok farkli ve lezzetli görünüyor
Sağol PinkomEline sağlık
İlk firsatta deniycem insallah tekrar ellerinize saglik paylasim icin tesekkurlerNevreste .!.:Oda çok güzel oluyorBöyle öneririm çok güzel oluyor
Teşekkür ederim.İlk firsatta deniycem insallah tekrar ellerinize saglik paylasim icin tesekkurler
Rica ederim canimTeşekkür ederim.
Teşekkür ederim..Harika olmuş ellerinize sağlık bayılırım bu çorbaya ben salçalı yapıyorum sadece
Teşekkür ederim canımOfff Nevoş yenmez mi bu.Mantıyı çok severim.Hele bir de böylesi olursa bayılırım.Tam benim damak tadıma göre. Yarışmaya katılsaydın önde götürürdün diyim. Ellerine sağlık canım.
Hiç denemedim.Buna çorba demek ayıp olur.Ana yemek bu resmen.Beğenmem mi?Teşekkür ederim canım
Tarifi hiç denemediyseniz tavsiye ederim çok güzel oluyorBeğenmene ayrıca çok sevindim
O zaman deneme zamanı gelmişHiç denemedim.Buna çorba demek ayıp olur.Ana yemek bu resmen.Beğenmem mi?Yutkunuyorum şu an.
Evet denemem lazım.O zaman deneme zamanı gelmişMantı çok yakışıyor
Ayyy çok teşekkür ederim senin gibi bir uzmanın beğenmesine ayrıca sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?