Mantığınma sığmıyor

kubramasal

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
142
-77
13
34
Eşimin kendi şirketi var bir şeyler satıyor aylık gelirinin 15 olduğunu söylüyor fakat biz her ay 30 bin falan harcıyoruz giyin kuşam en iyi markalar neredeyse mesela şu aralar taşınmayı düşünüyoruz ev kiraları olmuş tavan 10 binlik ev bakıyor 10.000 liralık ev bakan bir insanın geliri nasıl oluyor da 15.000 TL oluyor arkadaşlar benim matematiğim yetmiyor bana yardımcı olur musunuz?

Ticaretle uğrasıyorsa o kadar az kazanmaz yahu. Harcamanızda ortadaymış.Kredi kartlarına rahat borç yapıcak biri mi? Eşinizi en iyi siz bilirsiniz. Bir sorgulayın kazanç durumlarını.
Sorguluyorum sinirleniyor kızıyor söylemiyor sana ne diyor bana bak diyor bana bırak diyor

Belki bankada birikimi vardır. Bende son 6 aydır maaşımı yetiremiyorum, hesaptan yiyorum sürekli.
Ama benim eşim bilir bankada kaç param olduğunu.

Ticaret yapanlarin,net bir geliri olmuyor. Her ay değişkenlik gösterebiliyor. Sana ne sorma demesi normal değil ama evlisiniz neticede.

Borç olur boşver sorma bilip de kafana takma der anlarım da var olan parayı söylememesi hoş değil. Biz evliyiz neden bilmiyorum ben deyince ne diyor ki? Yani 15 geliri olan 10 binlik evde oturamaz şu ekonomide.

Bu konuda daha detaylı bir öneri verir misiniz mesela kendimi nasıl kurtarmalıyım?

Sizce ? Eşiniz size şiddet gösterdi ancak siz bir yandan Kadınlar Kulübüne mesaj mı yazıyorsunuz ?

Eşiniz sizi darp mı etti , vurdu mu , küfür mü etti ? Bunlardan biri varsa; hayatınızın bundan sonrasını da bu insanla geçirmek isteyip istemediğinize karar vermesi gereken kişi sizsiniz.

Back
X