- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Arkadasim senin o cekim sahibi olan yakisikli dedigin erkeklerin %90ı evlendikten sonra maksimum 10 sene icinde kel,gobekli ve cogu kez bakimsiz adamlara donusuyorlar.zaten kalan %10u da Brad Pitt ve George Colony olusturuyor :) hayata pembe bulutlar ardindan bakmamak lazimarkadaşlar çok doğru söylüyorsunuz ama nedense bu aile babası olacak düzgün karakterli erkekler de hep çirkin oluyor yani bu işin kuralı bu mudur erkek çirkinse iyi huyludur yani aşağılama anlamında demedim ama fiziken çok kötü görünen erkekler işte o bahsettiğiniz iyi adamlar oluyor e sonuçta mantığı koynumuza almayacağız biraz çekim sevgi lazım o zaman da olmuyor işte...
arkadaşlar çok doğru söylüyorsunuz ama nedense bu aile babası olacak düzgün karakterli erkekler de hep çirkin oluyor yani bu işin kuralı bu mudur erkek çirkinse iyi huyludur yani aşağılama anlamında demedim ama fiziken çok kötü görünen erkekler işte o bahsettiğiniz iyi adamlar oluyor e sonuçta mantığı koynumuza almayacağız biraz çekim sevgi lazım o zaman da olmuyor işte...
arkadaşlar çok doğru söylüyorsunuz ama nedense bu aile babası olacak düzgün karakterli erkekler de hep çirkin oluyor yani bu işin kuralı bu mudur erkek çirkinse iyi huyludur yani aşağılama anlamında demedim ama fiziken çok kötü görünen erkekler işte o bahsettiğiniz iyi adamlar oluyor e sonuçta mantığı koynumuza almayacağız biraz çekim sevgi lazım o zaman da olmuyor işte...
Mantık evliliğini etrafımdan duyduğumca söyleyecek olursam ; ''yani ben bu adamı sevmiyorum aslında aşık falan değilim ama işte zengin, onunla bolca gezerim, istediğimi alırım, hali vakti yerinde, kariyerli, ee beni de çok seviyor üzmez, bana hep hediye alır, ailesi de kültürlü hah ben bununla evleneyim. El üstünde tutulurum, bir elim yağda bir elim balda oh ne ala...''
Bu mu mantık evliliği? Eğer böyleyse yazık gerçekten. Ama bence böyle değil.
Bence; kalbinin sevdiği adamı mantığın onaylıyorsa evlenmek = mantık evliliği.
True haklı, herkesin mantık evliliğinden anladığı farklı galiba. Bu sizin tasvir ettiğiniz şekilde arabası evi var, zengin bana bakar tarzındaki evlilik mantık evliği değil bence mesela. Bunu yapan kadın bana hiçte mantlı gelmiyor şahsen. Fırsatçı evliliğidir bu olsa olsa. Gerçi erkekler bir kadınla sırf güzel diye evleniyorsa, kadında adamla sırf parası için evlenebilir. Herkesin kendi önceliği var sonuçta, alan memnun veren memnun ise kime söz düşer
Orası öyle tabi ki. Herkesin anladığı farklı. Benim çevrem tamamen bu anlattığım gibi yorumluyor mantık evliliğini. Kaldı ki kendim kesinlikle aşk evliliği yaparım o ayrı. Aşık olmadan asla ömrüm boyunca bir adamın kahrını çekemem gibi.
Bilmiyorum ya, aşkı tanımlamak da çok zor. Bence de kesinlikle insan hoşlanmadığı biriyle evlenmemeli mesela. Hoşlanmadığın bir insana nasıl dokunursun? Ama başta aşık olmasan da, hoşlandığın, sevdiğin bir kişiden, aynı sevgi, saygıyı, değeri ve sahiplenmeyi görsen evlendikten sonra da aşık olunulabilir bence.
Evliliği ben sadece belli şartlar altında düşünürüm. Karşımdaki insanı kesinlikle bir ömür deli gibi yanımda istemem gerekir. Tabi ki saygı da önemli. Şu an hayatımda öyle biri var. Ama henüz evlilik için yaşımız erken. Zaman ne gösterir bilemem. Dediğin tarzda evliliği ben yapabileceğimi sanmıyorum. Öncesinde aşık olmam gerekir. İşte bunları düşünerek karar vermek bile bir mantık evliliği aslında. Senin gibi de, benim gibi de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?