- 17 Aralık 2015
- 27.017
- 49.348
- 598
- Konu Sahibi gulbridetobe
-
Yıllar önceki konumun sonucu merak edenler olmuş, aslında başka konu açıp yazmıştım. Sözlümden ayrıldım şuan ise evliyim ve aşık olarak hiç tereddütsüz bi evlilik yaptım. Şimdi diyorum ki iyi ki ayrılmışım,'iyi ki, çok şükür :)
Konu sahibi bendim, geçen aylarda biri benzer sorun nedeniyle konuyu hortlatmış:) Ben ise ayrıldım bahsettiğim sözlümden, şuan başka biriyle evliyim ve hem çok aşık hem de çok mutluyum. Demem o ki benzer yollardan geçmiş biri olarak aşskzı evlilik ne kadar mantıklı olursa olsun hep bi mutsuzluk barındırır. Evlilik aşk duymadan yürütülebilecek en azından mutlulukla yürütülebilecek bişey değil. Tabiş herkesin kendi hayatı kendi seçimi.
önceki konumda bahsettiğim gibi sözlüyüm ama sözlüme aşık değilim ama mükemmel bir adam kendisi.Her anlamda mükemmel bir sevgilimi, damat, eş adayı ama aşık değilim.Bu eşkilde evlenen ve mutlu olan varmı? Yada böyle düşünüp nişanlananlar şuanda duygu anlamında ne durumdalar.Ben söz gecemde çok mutusz hissettim kendimi.Biliyorum pek çok kişi etrafımdada aşık olmadığı ama iyi bir eş olarak gördükleri kişilerle evlendiler.Burdada bikaç konu gördüm öyle ama benmi duygusalım bilmiyorum başedemiyorum hislerimle sürekli huzursuzum. Sanırım en sonunda ayrılıcam, ayrılınca da mutsuz olucam blki ondan da emin değilim.Ve her kadın gibi artık evim bebeğim olsun istiyorum 30 yaşına geldim.Ama bi türlü işin içinden çıkamıyorum hale benim durumumda olup evlenenler yada nişanlı olanlar ne hissettiler, en iyi yaşayanlar anlar derler ya.Ne düşündünüz ne hissettiniz?
Önceki konum;
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/565967-hangi-yoldan-gitmeliyim-bilmiyorum-sizce.html
onucu okudum. Gazgecmissiniz ve sonra mutlu bir evlilik yapmışsınız tebrikler ☺
Konunun sonunu okudum.Vazgeçmiş siniz ve sonra mutlu bir evlilik yapmışsınız tebriklerönceki konumda bahsettiğim gibi sözlüyüm ama sözlüme aşık değilim ama mükemmel bir adam kendisi.Her anlamda mükemmel bir sevgilimi, damat, eş adayı ama aşık değilim.Bu eşkilde evlenen ve mutlu olan varmı? Yada böyle düşünüp nişanlananlar şuanda duygu anlamında ne durumdalar.Ben söz gecemde çok mutusz hissettim kendimi.Biliyorum pek çok kişi etrafımdada aşık olmadığı ama iyi bir eş olarak gördükleri kişilerle evlendiler.Burdada bikaç konu gördüm öyle ama benmi duygusalım bilmiyorum başedemiyorum hislerimle sürekli huzursuzum. Sanırım en sonunda ayrılıcam, ayrılınca da mutsuz olucam blki ondan da emin değilim.Ve her kadın gibi artık evim bebeğim olsun istiyorum 30 yaşına geldim.Ama bi türlü işin içinden çıkamıyorum hale benim durumumda olup evlenenler yada nişanlı olanlar ne hissettiler, en iyi yaşayanlar anlar derler ya.Ne düşündünüz ne hissettiniz?
Önceki konum;
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/565967-hangi-yoldan-gitmeliyim-bilmiyorum-sizce.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?