MANTIK EVLİLİĞİ YAPANLAR

Kızlar evlilik için yaşım geldi ve geçiyor. Fakat teklif edenlerden hiç içime sinen olmadı. Benim istediğim de eski konuları okuyanlar bilir olmadı. Artık mantık evliliğini düşünmeye başladım sosyal medyadan ve gerçek hayattan sürekli ulaşmaya çalışan bir doktor var mesleği itibariyle mantıklı geldi ama duygusal olarak fiziksel olarak hiç etkilenmediğim biri. Görüşmeyi kabul edersem pişman olurmuyum yada daha ilerisi evlenirsem. Hep çok aşık olup evlenmek istedim ama bi türlü hem aklıma hem kalbime uyan olmadı. Uyan olmaz mı diye ümidim azalmaya başladı. Mantık evliliği yapanlar lütfen yazabilir mi pişman mısınız
hangi yönden mantık paralı biri olsun demek istiyorsun galiba..
olur olur bal gibi olur. kadının yaşama standartı iyise mutlu olur. birde karşılıklı değer verirseniz tadından yenmez.aşk içinse söyleyeceğim tekşey yalan dostum aşk diye bişey yookkk!!

Aile yapısından kaynaklanıyor belki bilmiyorum. Görüştüğünü etrafta hiçkimseye söylemeyin. Görüşün hemen görüşünce evlilik niyetiyle görüşüyoruz da denmez ki. Olmazsa olmaz. Bi kahve içersin. 2. Kez görüşmeye değer bulmazsan kestirip atarsin. Ne olacak.
Bi kere görüşün ama içinize sinmeyen bir evlilik sakin yapmayin

Bence Aşk bile yeterli bir neden değil evlenmek için. Tabi benim görüşüm. Mantık evliliği çok mantıklı gelmiyor bana :KK48:
Yapabilenlere saygım sonsuz :KK52:

Ben kasıktanda laparoskopi ile yapılıo die duymuştum bakireler için.demekki yanlış duymuşum.
Bekaret bozulmadan yapmıyorlar ama yaptıktan sonra belge veriliyormuş bu şekilde bozuldu diye o da saçma tabiki

Back
X