Ya bir gün aşık olursa?Bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Uzun suredir cok asik oldugunuz biri var, bu kisi de sizinle evlenmek istedigini soyluyor ama bu evliligi istemesinin en buyuk nedeni sizi kafasindaki es kriterlerine uygun bulmasi, ileride cocuklari icin iyi bir anne olacaginizi dusunmesi. Yani sizden hoslaniyor ama oyle buyuk bir ask soz konusu degil. Bu durumda ne yapardiniz?
Ya bir gün aşık olursa?
Yani. Büyük risk benceOlabilir tabi ki. benim patron 42 yaşında, severek beğenerek de evlenmiş ama körkütük aşık değilmiş anladığım kadarıyla. Patron da Türk bu arada , eşi yabancı
Pandemiden önce yemeğe gittiydik patron tuvalete gitti bir de baktım telefonuna mesaj geldi canımlı cicimli bir şeyle kaydettiği Türk tipli bir kadın. Kendi karısı adı soyadıyla kayıtlıNormalde bayağı ilkeli, ailesine bağlı bir adamdır ama kapılıp gitmiş sanırım Allah sonunu hayır etsin. Aşık olmakla sevmenin arasındaki fark bu, aık olunca kapılıp gidiyorsun evliysen bile uzak duramıyorsun. Çoluk çocuk yoksa boşanırsın ama çocuk varsa çocuğuna karşı da vicdan azabı
Sizden hoşlanmıyor sizi mantıklı buluyor.
İleride başkasına aşık olabilir, sonuçta sizi sadece mantıklı bulmuş. Sonuçta sevip aşık olduklarımızın bile bir yerden sonra aşkı bitebiliyor.
Ben evlenmezdim.
Erkeklerin daha çok sevmediği evlilikler yürümüyor. Aşkından da ölsen girişme bu işe derim, bir yerden sonra aşk da idare etmeyecek.
İki taraf da mantık evliliği yapsa çok fark etmezdi ama konu sahibi seviyormuş adamı. Bu durumda hiç de öyle çiçekler böcekler filan olmayacak yani evlilik. Kadın gerçek bir evlilik beklentisi içinde olacak adam damızlık gibi iyi anne olacak birini arıyor.Olabilir tabi hayat uzun, 30da sevmediğin biriyle evlensen 35te veya 40ta seveceğin birini tanımayacağının garantisi yok asla
Mantığa sebep evlenip başkasına aşık olan tonla evli, çocuklu erkek var en az 3 kişi tanıyorum. Biri boşanmak istedi, sevdiği kız kabul etmedi (kızı tanıyorum), bizim patron düzeni bozulmasın diye uzak duruyordu mesela şimdi kapıldı, dayım 40 yaşında metres tuttu sonra o kadına aşık oldu ....
Erkeğin karakterine bağlı bence aldatanlar var, boşananlar var, düzenim yıkılmasın çocuğum üzülmesin diye uzak duranlar var... Erkeklerden olaya daha mantıklı yaklaşanlar oluyor, o da işte düzenim bozulmasın diye sevdiklerinden değil . Yani adam boşanıp gitmeyebilir ama içten içe başkasını sevebilir, mutsuz olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?