Bende bunu söylecektim vallahiOlabilir tabi ki. benim patron 42 yaşında, severek beğenerek de evlenmiş ama körkütük aşık değilmiş anladığım kadarıyla. Patron da Türk bu arada , eşi yabancı
Pandemiden önce yemeğe gittiydik patron tuvalete gitti bir de baktım telefonuna mesaj geldi canımlı cicimli bir şeyle kaydettiği Türk tipli bir kadın. Kendi karısı adı soyadıyla kayıtlıNormalde bayağı ilkeli, ailesine bağlı bir adamdır ama kapılıp gitmiş sanırım Allah sonunu hayır etsin. Aşık olmakla sevmenin arasındaki fark bu, aık olunca kapılıp gidiyorsun evliysen bile uzak duramıyorsun. Çoluk çocuk yoksa boşanırsın ama çocuk varsa çocuğuna karşı da vicdan azabı
Çok ilkeliymiş Chery, ya olmasa ne olurmuş artık kim bilirOlabilir tabi ki. benim patron 42 yaşında, severek beğenerek de evlenmiş ama körkütük aşık değilmiş anladığım kadarıyla. Patron da Türk bu arada , eşi yabancı
Pandemiden önce yemeğe gittiydik patron tuvalete gitti bir de baktım telefonuna mesaj geldi canımlı cicimli bir şeyle kaydettiği Türk tipli bir kadın. Kendi karısı adı soyadıyla kayıtlıNormalde bayağı ilkeli, ailesine bağlı bir adamdır ama kapılıp gitmiş sanırım Allah sonunu hayır etsin. Aşık olmakla sevmenin arasındaki fark bu, aık olunca kapılıp gidiyorsun evliysen bile uzak duramıyorsun. Çoluk çocuk yoksa boşanırsın ama çocuk varsa çocuğuna karşı da vicdan azabı
Evet benim de etrafım öyle evlilikler ile dolu. Güzel yürüyen kadar pata küte ilerleyen de var, biten de. Ben hayatımın kumarını beni seven adam uğruna oynadım, her ne kadar aile baskısı görsem de zamanında.Bence yürür yani düzgün kız, ailesi iyi, eli yüzü de düzgü, maaş da getiriyor n haydi evleneyim diyen erkek sayısı gerçekten aşık olup evlenen erkek sayısından daha fazla bence (en azından benim çevremde). O evlilikler yürüyor ama arada büyük bir aşk , sevgi yok daha çok anlaşma gibi. Erkek para getiriyor, kadın çocuk doğurup bakıyor. Duygusal, romantik insanlara göre bir hayat tarzı değil bence ama evliliklerin çoğu bu şekilde.
Bende bunu söylecektim vallahimantık evliliği yapan erkeklerin ya hep unutamadıkları bir kadın oluyor ya da aldatıyorlar bir süre sonra. Yani bu platformda öyle görüyorum genellikle. Siz güveniyorsanız ona göre davranın bence biraz zaman verin kendinize sonra üzülmeyin.
Senden hoşlanmıyor. Seni yönetebileceği fikrinden hoşlanıyor. Seni sömürebilme ve sindirebilme ihtimalinden hoşlanıyor. Belki de maaş kartından hoşlanıyor.Bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Uzun suredir cok asik oldugunuz biri var, bu kisi de sizinle evlenmek istedigini soyluyor ama bu evliligi istemesinin en buyuk nedeni sizi kafasindaki es kriterlerine uygun bulmasi, ileride cocuklari icin iyi bir anne olacaginizi dusunmesi. Yani sizden hoslaniyor ama oyle buyuk bir ask soz konusu degil. Bu durumda ne yapardiniz?
Evlenmezdim. Dünya da adam mi kalmadı da kendimi bir ömür birisine yamamış gini hissedeyim.Bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Uzun suredir cok asik oldugunuz biri var, bu kisi de sizinle evlenmek istedigini soyluyor ama bu evliligi istemesinin en buyuk nedeni sizi kafasindaki es kriterlerine uygun bulmasi, ileride cocuklari icin iyi bir anne olacaginizi dusunmesi. Yani sizden hoslaniyor ama oyle buyuk bir ask soz konusu degil. Bu durumda ne yapardiniz?
Adam bana aşik, ben mantik evliligi yapmak istiyorum deseniz tamam ama erkegin çok sevmedigi ilişki, evlilik mutsuzluk getirir.
Erkek arkadaşım da ben de asla birine kolay kolay aşık olacak insanlar değildik. Hiç uzun ilişkimiz de olmamıştı öncesinde. Tanıştığımız anda aramızda çok yoğun bir çekim oldu. Yani diyeceğim şu ki hiç belli olmaz bu işler. Birden bi bakmışsınız aşık olmuş birinegaliba asil sorun tarzina bakinca onu birine gercekten cok asik olacak biri olarak gomuyorum.
Ben katılmıyorum maalesef
Hiç sevmediğin biriyle evlenmek net zulüm. Aynı yatağa giremezsin her şeyden önce. Zaten sevmediğin biri önüne dünyayı serse mutlu olamıyorsun, sevdiğin biri çiçek koparıp verse havaya uçuyorsun.
Bu şekil bir evlilikten konu sahibesininki gibi bir evliliği tercih ederdim. O ya da bu şekilde sevdiğine kavuşmuş oluyorsun.
ben de boyle olur diye umuyorum, yavas yavas degisecek gibi hissediyorum ama tabi buyuk bir risk, ya istedigim gibi olmazsaErkek arkadaşım da ben de asla birine kolay kolay aşık olacak insanlar değildik. Hiç uzun ilişkimiz de olmamıştı öncesinde. Tanıştığımız anda aramızda çok yoğun bir çekim oldu. Yani diyeceğim şu ki hiç belli olmaz bu işler. Birden bi bakmışsınız aşık olmuş birine
En başından olmadıysa sonrasında olması çok zor. En iyisi karşılıklı olarak duygularınızın olduğu biriyle evlenmekben de boyle olur diye umuyorum, yavas yavas degisecek gibi hissediyorum ama tabi buyuk bir risk, ya istedigim gibi olmazsa
Bende böyleyim maalesefEline yuzune bakilir hoş biriyse yataga girmek çok buyuk problem olmaz diye dusunuyorum.
Sevgi olmasa da iticilik olmamali, begeni vardir herhalde bu mantik evliliginde, hani begenmedigiyle de evlenmiyorlardir (yoksa evleniyorlar mi?)
Ben bu iki durumdan birini tercih etmek zorunda kalsam kesinlikle sevdigimi değil beni seveni seçerdim.
Birini asiriiii sevsem bile karsimdaki sevgime yetesiz kalirsa benim sevgim de biter. Bu durumda elimde bir adet beni sevmeyen adam+ sevgimin bittigi evlilik kalir.
Verdigimden daha azına katlanabilecek biri degilim O yuzden boyle dusunuyorum belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?