mantık evliliği

Asik oldugumuz halde evlendik ona ragmen ayni evde alismak okadar zor geldiki, mantik evliligi yapmis olsaydim 3 aylikken bosanmistim.

Icinde biraz bile olsa ask olmali ki o adamin herseyine katlanabilesin. Bence iyi dusunun derim.

Yeni gordum kac senelik konuya yazdik kim baslattiysa ilk.

arkadaşlar aranızda mantık evliliği yapıp mutlu olan var mı. ben şu an öyle bir evlilik yapmayı düşünüyorum
Arastirmislar bunu. Mantik evliligimi yoksa ask evliligimi diye. Mantik evliligi daha uzun omurluymus. Ask bitince goremediginiz seyleri gormeye basliyormussunuz.

Arastirmislar bunu. Mantik evliligimi yoksa ask evliligimi diye. Mantik evliligi daha uzun omurluymus. Ask bitince goremediginiz seyleri gormeye basliyormussunuz.
Sek mantık evliliği yapıp o adamla sırf maddi olanaklar uyumlu diye aynı yatağa girmenin midede yarattığı hasarı da araştırsalardı keşke

Bilimsel araştırmasını yerim,
İçinin almadığını akıl alsa ne almasa ne
İçime sinmeyen birinin kadını olma fikri korkutucu geliyor.

Valla gözucuyla görüp tekrar dikkatli baktım.
2 sayfa görünce dedim zamanında da hiç reyting almamış.
Konu sahibi ne yaptı acaba?

Bende 4 yıllık evliyim

Konu sahibi birkaç hafta evvel yukarıdaki cümleyi yazmış. Konu açılalı da 4 yıldan biraz az olmuş. Demek ki konu açtıktan kısa süre sonra evlenmiş. Bahsettiği kişiyle evlenmiş muhtemelen.

Super cevap :)
Hani erkekler his duygu olmadan sevisirdi , kadinlar sevisemezdi?

Kadın erkek meselesi değil bence. Sonuçta tek gecelik ilişki yaşayan kadınlar da var..
Onların nasıl midesi alıyorsa aşık olmadan da evlenip sevişen kadınlar var demek ki..
Ben yapamazdım orası ayrı..

Konu sahibi birkaç hafta evvel yukarıdaki cümleyi yazmış. Konu açılalı da 4 yıldan biraz az olmuş. Demek ki konu açtıktan kısa süre sonra evlenmiş. Bahsettiği kişiyle evlenmiş muhtemelen.

Hakkaten evlenmiş.
Aldığı 2 sayfa yorumla aklına yattıysa demek..

“Ne yapacan, kocanla satranç mı oynayacan?”
Şakaaaa. Bence ikisi de olmalı. Sadece kalbini dinleyip seni üzecek biriyle evlenmek çok yanlış ama aklına yatan kişiye karşı da bir şeyler hissetmen lazım.

Mantığı bilmem de bir daha dünyaya gelecek olsam kesinkez aşk evliliği yapmak isterdim...

Mantığıma çok ters birine,çok çabuk ve çok aşık olarak evlendim. Mantığım sonra sonra yeniden dizayn oldu galiba:) yada eşim kendini bana uydurdu..bi şekilde orta yolu bulduk hep..
hem mantıken,hem kalben çok seviyorum kendilerini:)

Kısacası,evlilik şans işi kızlar. İster aşk,ister mantık evliliği olsun, nasibinizse mutluluk bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…