Ay eski konu muymus
Yıllar sonra gelen efsane öneriBENCE EN GÜZELİ MANTIK EVLİLİĞİ
Arastirmislar bunu. Mantik evliligimi yoksa ask evliligimi diye. Mantik evliligi daha uzun omurluymus. Ask bitince goremediginiz seyleri gormeye basliyormussunuz.arkadaşlar aranızda mantık evliliği yapıp mutlu olan var mı. ben şu an öyle bir evlilik yapmayı düşünüyorum
Sek mantık evliliği yapıp o adamla sırf maddi olanaklar uyumlu diye aynı yatağa girmenin midede yarattığı hasarı da araştırsalardı keşkeArastirmislar bunu. Mantik evliligimi yoksa ask evliligimi diye. Mantik evliligi daha uzun omurluymus. Ask bitince goremediginiz seyleri gormeye basliyormussunuz.
Super cevap :)Sek mantık evliliği yapıp o adamla sırf maddi olanaklar uyumlu diye aynı yatağa girmenin midede yarattığı hasarı da araştırsalardı keşke
Para kokusuyla hipnoz olanlar için geçersiz o söz:))Super cevap :)
Hani erkekler his duygu olmadan sevisirdi , kadinlar sevisemezdi?
Sirf para icin mantik icin icinizin almadigi bir adamla evlenin demiyorum bende.. Tabi ki de begeneceksiniz..Sek mantık evliliği yapıp o adamla sırf maddi olanaklar uyumlu diye aynı yatağa girmenin midede yarattığı hasarı da araştırsalardı keşke
Valla gözucuyla görüp tekrar dikkatli baktım.
2 sayfa görünce dedim zamanında da hiç reyting almamış.
Konu sahibi ne yaptı acaba?
Bende 4 yıllık evliyim
Aynen.. bise hissetmeden sex nasil oluyo : ( cok uzucuSek mantık evliliği yapıp o adamla sırf maddi olanaklar uyumlu diye aynı yatağa girmenin midede yarattığı hasarı da araştırsalardı keşke
arkadaşlar aranızda mantık evliliği yapıp mutlu olan var mı. ben şu an öyle bir evlilik yapmayı düşünüyorum
Super cevap :)
Hani erkekler his duygu olmadan sevisirdi , kadinlar sevisemezdi?
Konu sahibi birkaç hafta evvel yukarıdaki cümleyi yazmış. Konu açılalı da 4 yıldan biraz az olmuş. Demek ki konu açtıktan kısa süre sonra evlenmiş. Bahsettiği kişiyle evlenmiş muhtemelen.
Aynen.. bise hissetmeden sex nasil oluyo : ( cok uzucu
Bunu da 3 yıl önce açmışhaklısınız hakkımda kötü düşünüyorsunuz ama bende mutsuzum muhtemelen evlenince o da mutsuz olacak mıhtemelen de ben bu nişanı atamam. böyle mutlu olmanın bir yolu yokmu.
Belkide mutludur, gelsede merakimizi giderseBunu da 3 yıl önce açmış
Aynen o kişiyle evlenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?