Mantık mı ? Kalp mi ? Akıl verin ne olur

yani birkez sevgili olarak düşünmüşsün
arkadaşken çok sevilen bir adam
ilişkide sevilen bir adam olmaktan çok uzaktır herzaman
sevgili çok başka arkadaşlık çok başka gözle görmektir
ayrıca biriyle beraberken böyle şeyler düşünmen hiç hoş değil
madem bu kadar önemli git düzgünce konuş
de ben böyle böyle dedim ama seni tamnımak isterim,sana zaman ayırmak isterimm..

her zaman inandığım şey şudur...mantık her zaman doğruyu söyler...kalp ise yanıltıcıdır...

zaten kendinde yanlış kişi olduğunu söylemişsin...

hem anlamadım senin acelen ne? yani illaki ikisinden birini hemen seçmenmi gerekiyor?

bence kendine biraz zaman ver bu kadar sıkboğaz etme kendini

kalbimin istediği kişi başka bir şehirde yaşıyor onunla sadece telofonla görüşüyoruz... bana göre hiç bişeyi yok aslında... insan kimin nekadar değer vereceğini bilemiyor... Ben kimseyede umut vermek üzmek istemiyorum...

her zaman inandığım şey şudur...mantık her zaman doğruyu söyler...kalp ise yanıltıcıdır...

zaten kendinde yanlış kişi olduğunu söylemişsin...

hem anlamadım senin acelen ne? yani illaki ikisinden birini hemen seçmenmi gerekiyor?

bence kendine biraz zaman ver bu kadar sıkboğaz etme kendini

haklısınız belkide ama olmuyor işte...

ikisinin birleşeceği birini bulmak en güzeli cnm ya hayır dediğin insandan ümit var mı ki hala diğeride bana uygun deil diosun yapılcak pek bişey yok senin durumunda

ikisinin birleşeceği birini bulmak en güzeli cnm ya hayır dediğin insandan ümit var mı ki hala diğeride bana uygun deil diosun yapılcak pek bişey yok senin durumunda

hayır dediğim kişiyle arkadaş olarak görüşüyoruz ...çok değer veriyor... Ama bilemiyorum onuda fazla tanımıyorum... ve ona umut vermek üzmek istemiyorum keşke diğeri yokken onu tanımaya başlasaydım...

sanırım zamana göre konuşursak mantık daha önemli ama
gel görki bunu kalp dinliyomu yok kafasına göre takılıyo işte
bence oluruna bırakın ve illa seçim yapmak zorunda değilsinizki

bence onunla açıkca konuşamıyorsan tavırlarınla belli et ona..
anlasın ve sana bi daha yaklaşısn..şans ver ,boşver seni sevni sev ..
sevmeyen ilgilenmeyen adamla evlilik olmaz ..yasın kaç bilmyorum ama şu bir gercek ki bayanlara güzellik baki değil çok güzel v ebakımlı olsak bile çöküyoruz soluyoruz bi süre sonra her sey yasında gerek annelik,evlilik vb..cok uzatma..

Birine asiksin ama aslinda sana göre biri degil....

Digerine asik degilsin ama o sana ve hayat tarzina daha uygun

Acikcasi ben mantik diyenlerdenim eger ikinci sahistan hoslaniyorsan bir sans vermende sakinca yok...benneyaptımki

Fakat sunuda eklemek istiyorum canim icine sinmeyen bir karar verme, illaki birinden biri olacak diye birsey yok...:kahve:

Bence biraz oluruna bırakın.Daha size değer veren,aynı yerde çalıştığınız insanı da çok tanımıyorsunuz.em illa ikisinden biri olamk zorunda mı.Kendinizi sıkmadan bi bakın bakalım ikisinede olmuyorsa ikiside belki başka bi yerdedir hem aşk hem mantığı bulabileceğiniz biri...

mantık! kesinlikle mantık evliliği yapıcam. o kadar aşık olduk da elimize ne geçti valla üzüntüden başka. yok yok ben kesin mantık diyorum. aşk olmasa da olur ama sevgi saygı olmadan hiç bişey olmaz.

İkisinden birini seçmek zorunda değilsin.
Çünkü biri fazla ilgili ve seni bunaltıyor , aradığın niteliklere de sahip değil.
Diğeri ise aradığın bazı nitelikleri taşıyor ama mutlu olman için en gerekli olanları barındırmıyor.
Tercih mutlaka ki senin ama ben olsam ileriki görüşmelere bakardım ;)
Daha uygun adaylarla da tanışma ihtimalimi değerlendirirdim.

bence de mantık gibi duruyo ama yine de senin yerinde olmadan bilemiycem

Back
X