mantıklı bayanların, maddi hesaplarda kendine güvenen bayanların fikirlerine ihtiyac

bence sen ınternetten ev bak .

Bence ortaklaşa yapılan işten hayır gelmez, arada güzel bir ilişki varsa malesef o da bozulur diye düşünüyorum. Tabi ki herkes için bir olmaz ama bu benim düşüncem. Malesef insan ilişkilerinin arasına maddiyat girdiği zaman altüst olabiliyor herşey. O yüzden eşini ikna et kendinize ait olan bir eviniz olsun.

gelirin 2 krediyi birden ödemeye uygun mu önce onu tahlil et eğer uygun değilse şimdi toprak için kredi çekersen ev alacağın zaman kredi çekemezsin muhtemelen
evi ipotek altına alıyorlar gerçi ama gelirin uygun değilse en azından kefilsiz alamazsın
şu anda bir evin varmış zaten yarın daha iyi bir ev buldunmu oturduğun evi satar peşinat yapabilir kalanını kredi felan halledebilirsin
toprak yatırımı bazen daha iyi daha karlı olabilir ama bazı özellikleri varsa ölü yatırım olucaksa almayın değmez
ama misal yeri güzeldir arsa değerlidir inşaat yapmaya uygundur alt yapı çalışması geçmiştir etrafında arsayı değerlendirecek bir proje bir yol vardır o zaman bir müteahhit firmaya kat karşılığında arsayı verirsiniz yerine ve arsaya göre 2 hatta 3 daire sahibi bile olabilirsiniz
sadece enine boyuna iyice araştırma yapın
kör bir noktada değersiz bir topraksa almayın eşinizle konuşun
evlilikte eşlerin özü sözü bir olmalıdır herkes kendine buyruksa zaten yürümez evliliğiniz bir noktada sona gelinir

Son düzenleme:
cidden yaşlı işi o ya

yaşlı işi değil be arkadaşım
ama bahsettiğiniz toprak arsa değilde tarlaysa evet onun zaten getirisi olmuyor çiftçinin hali ortada
ama arsa ise ve değerli bir arsa ise akıllı işi yatırım müteahhit firmaya ver yap satçılara arsaya karşılık en güzel konumda 2 veya 3 daire ama arsa payı ile de alakalı tabi değerlendirmek ölçmek biçmek lazım belediyeden imar iskanı varmı bakmak lazım

Yok canım ben arkadaşın durumu için dedim. Yani paran varsa evin araban tamamsa yatırımlık arsa alırsın. Ama şahsen bu yaşta hepsi tam olsa yazlık almak isterim bu sefer de. Tabi öncelikler herkesin farklı biliyorum. Ama arkadaş önce evini almak istiyormuş..

Bu arada haklısın babam 30 yıl önce dağ başında bir arsa almış. Ama full deniz görüyor. Çerez parasıydı diyor. İmar falan da yoktu o zamanlar. Şimdi imar çıktı şu 2b yasası mı diyorlar ne diyorlar. etraf ev doldu. Bizim arsa orda boş duruyor. Satsak çok iyi para ediyor ama bigün ev yaparız diye duruyor öyle.

Ama dediğim gibi uzun iş bu yatırımlar. Elindeki parayı değerlendirmek için yapılır. Paran çarçur olmasın diye yapılır. Eve ihtiyaç varken gerek yok diye düşünüyorum...

bence siz dogru bildiginizden sasmayin.oyle veya boyle bir anlasmazsizlik cikar her evlilikte. Hep odun veren taraf kadinlar oluyor. Ev almak icin israr edin. Biraz bencil olun ve kendinizi dusunun. Bakin o nasil ev icin benden birsey bekleme demis. Seni uzmekten korkmamis. Sende ona aynisini soyleyebilirsin.o evde yasiyan sensin. Sikintiyi cekende sensin, erkekler evi otel gibi kullandiklarindan ev almayi gereksiz gorurler. Eyer cok israr ederse evdende arsadanda vazgecin simdilik. Cok cok birkacgun kus gezer, sonrada barisirsiniz. Bu sebeple bosanacak degilsinizya. Boylece herzaman onun istegini yapamiyacagini anlar. Bu benim nacizane fikrim. Benim icin calisti. Senin icin calisirmi onada sen karar vereceksinn. .....,,

Merhaba

Eğer babanızla ortak alacagınız yerın degerlenecegıne ınanıyorsanız( arastırdıysanız) toprak almak daha ıyı. Benım annem emeklı oldugunda cok kucuk bır paraya aldıkları arsa degerlendı ve onu satıp ev aldılar, ama ben bu kadar uzun vadede beklıyemem dıyosanız ıcınıze sıneen evı alın ama ev kredılerı cok yukseldı bu ara.

İşte ben de ona bozuldum..ben zaten ona güvenerek almıyorumki o da sanki ben ondan toprak istiyormşm gibi o zaman almam diyor..o an arkdşlar vardı emlakçı bir arkdş tmm dedm sonra konuşruz kapattık ama şimdi toprak bakmaya giderlerse kesinleşicek o zaman ona diyeceğim şeyi kafamda belirlemiş olmalıyım..Birkez daha böyle bir mevzu oldu aramızda ben istemiyorum dedim o zaman da benle konuşmamıştı, şimdi de istemiyorum dersem sanki yarın öbür gün babam gibi gizliden yapmaya başlayacak diye korkuyorum...
ama ben en iyisi nasıl sen bana güvenme diyorsan ben de sana bana güvenme diyorum diyim..snucta ev almak için birikim yapmak istiyorum desem...of kafam allak bullak ya..

Babamın söylediğine göre değerlenecek..ben uzun vade beklemek istemiyorum..eğer ev olayını ertelersem eminim bana annemlerin üst katını yaptıralım önerisi ile gelecek bu da aramzda ciddi problemlere sebebiyet verecek adım gibi biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…