mantıklı düşünemiyorum :(

Anladım ki:İnsanlar;
Susanı korkak...
Görmezden geleni aptal...
Affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar....
Oysa ki;
Biz istediğimiz kadar hayatımızdalar...
Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlar!...

Şems-i TEBRİZİ

BENİ ANLATAN EN MANİDAR SÖZ BU OLSA GEREK

Sen o kızı boşver, onu takma kafana, seni ilgilendiren eşindir. Bu kadar konu ile uğraşırken bir de lelalemin zillisi ile uğraşma.

aynen cnm. ben de söylemiştim ama bir kere daha altını çizmek amacıyla alıntılamak istedim. evliliğin temelinde bu kadar sorun varken kız şu an en son düşünülecek detay.

canım benım yatagım ayrıı içerde evlatlarımla ytıyorum istek talebınde bulunamaz bılee bugun görduu halımı
hiç konuşmadım ben bıle kendımı ılk defa böyle goruyorum cok kararlıyım ...içimden hiç birşey yapmak gelmıyor onun ıcın yemegını bıle isteksızz yaptım ALLAH BILIYO
gıttı odasına yattı...

Aman dikkat edin lütfen, bu saatden sonra yuvamı kurtarayım bir çocuk daha yapayım demeyin olur mu?
İki çocuk yeterince büyük bir sorumluluk.
Çocuk düzgün gitmeyen bir evlilliği kurtarmıyor çünkü...
Allah yardım etsin size, ben konuyu okurken bile içim bir garip oluyor.

aynen cnm. ben de söylemiştim ama bir kere daha altını çizmek amacıyla alıntılamak istedim. evliliğin temelinde bu kadar sorun varken kız şu an en son düşünülecek detay.

CANIM BENIM BELKI İNANMIYORSUNUZ BANA BİR ANDA BIR INSAN NASIL BU KADAR DEGISIR DIYEBILISINIZ

AMA O GECE BENIM DÖNÜM GECEM OLDUU

hiçççççççççççççççççç umrumda degıll ne kızz nede eşimm

umrumda olan tek sey evlatlarım gerısı boş artık ...

içime o kadar koyduki eşimin o lafııı unutamıyorum vee affdecegımıde sanmıyorumm...

bir arkadas dedmıstıkı adını unuttum affına sıgınıyorum kendısının

"süt alamamkla ..çocuklar aç yatsın terımlerınde ne fark var"

o kadar haklıkıı

ben hıc farkına varmamısın aslındaa ..o gece böylece hıc cekınmeden kenını kasmadan yuzume baka baka gözlerıme baka baka kucagımda ufak sabım oldugu halde nasıl söyledı o kelımelerı nasıl dökuldu agzındann

ALLAH hıcmı vıcdan vermedı onaa...

başıma çalar gıbı sütü aldı getırdı ...

ama asla degerı yok gozumdee
bu kadar alçalacagını hıc ama hıc dudunmemıstım

aldatsa bu kadar canım yanmazdıı

:50::50:

Aman dikkat edin lütfen, bu saatden sonra yuvamı kurtarayım bir çocuk daha yapayım demeyin olur mu?
İki çocuk yeterince büyük bir sorumluluk.
Çocuk düzgün gitmeyen bir evlilliği kurtarmıyor çünkü...
Allah yardım etsin size, ben konuyu okurken bile içim bir garip oluyor.

ALLAH'IMA asla buyuk konusmak ıstemıyorum cunku ne zaman buyuk konustuysam basıma geldıı

şu an o dedıgın mumkun degıl gıbı gorunuyor cunku ben korunuyorum...

zaten bu satten sonrada yanıma yaklasamaz ...

o kadar uzun boylu degıll

eskı saf ebru yok artıkkk (bu arada acemı cadı adlı kardesım bana ebru ısmını verdı )

.....2 evladım ve aldıgım nefes bundan sonra yoldasımm

ALLAH'IMA asla buyuk konusmak ıstemıyorum cunku ne zaman buyuk konustuysam basıma geldıı

şu an o dedıgın mumkun degıl gıbı gorunuyor cunku ben korunuyorum...

zaten bu satten sonrada yanıma yaklasamaz ...

o kadar uzun boylu degıll

eskı saf ebru yok artıkkk (bu arada acemı cadı adlı kardesım bana ebru ısmını verdı )

.....2 evladım ve aldıgım nefes bundan sonra yoldasımm

http://www.youtube.com/watch?v=5m5HinNIYNM&feature=related

ÜCRETSİZ 'Alo 153'' hattı telefonda psikolojik danışmanlık veriyor,
evden çıkamıyorsunuz bari telefonda birileri yardım etsin.
arayın lütfen, çok yararlı olacağından eminim.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
canım aradım 3 kere çaldı ama açmadılar tırstım bende tlf kökten kapattım:18::18::18:

Merak ettim, aradım ev telefonundan az önce.
Alo büyükşehir belediyesine hoşgeldiniz sizi uzmanımıza aktarıyoruz diye bir bant konuştu.
Ki aktaracaklardı kapattım.
Bir daha deneseniz.
Olmazsa sabah yine denerseniz, mutlaka biri çıkar.
bu arada bir sakıncası yoksa hangi şehirde olduğunuzu yazar mısınız?

Son düzenleme:
Alo büyükşehir belediyesine hoşgeldiniz sizi uzmanımıza aktarıyoruz diye bir bant konuştu.
Bir daha deneseniz.

tmm sabah ararım yıne :) tşk

Bir daha deneseniz.

özel msj atıcam cnm ama 10 dkka belıcekmısım :)

kırmızı donlu kız arkadasım msjıma cvp yazdııgn ıcın tşk ederım ..posta kutun doluymuss msjım sana ıletılmedı..burdan gorusun belkıı

tşk ederım

Ah be canim hayata bir kez geliyoruz ya, senin ve cocuklarinin hayatini bir "adam" icin zindan etmeye degmez, bu kisi "es" ve "baba" bile olsa!
Kesinlikle ayaklarinin uzerinde durmalisin, ilk hedefin bu olmali.
Allah'im sana ve bebislerine huzur dolu hayat versin insallah.

ebru canım çalışmak istiyosan ki bence çalış hem kafan dağılır hemde rahatlarsın, evde incik boncuk,dantel,oya falan yap pazara gönder satsınlar, ama yok elimden öyle bişeyler gelmez dersen ev hanımları için iş imkanları çoğaldı, bak lise mezunuymuşşun da yanlış bilmiyosam eğer, evde çağrı merkezi olarak çalışırsın internetten araştır evde çağrı merkezinde çalış derim çalışcağın saatleri kendin belirlersin evde telefonda çalışırsın, çocukları annene bırakırsın çalıştın saatler de, rahatlarsın böylece kocandan yok süt parası yok mama parası diye de kıvranmazsın... Allah içindeki sıkıntını alsın inş....

baban artık gerçekleri görmeye ve seni savunmaya yani babalık görevini yerine getirmeye başlamış çok sevindim. bir arkadaşın dediği gibi babana çeşitli bahanelerle sana yaptıklarını anlat hiçbir baba kendi öz yeğeni de olsa göz göre göre kızının ezilmesine göz yummaz. ki senin baban da gün görmüş geçirmiş, memuriyet yapmış biri hiç korkma

slm kızlar ben dun gıremedım kudurdu kocam anası gelcek ya neyse nekadar gelısme olmus 1 saattır okuyorum:( çok uzuldum abla Allah yardımcın olsun elımden bırsey gelırse seve seve yaparım, Babanın yanında olması çok güzel benım oyle bır şansım hıc olmicak umarım hersey ıstedıgın gıbı olurr benım annem 18 yasındaydı babam oldugunde bana hem annelık hem babalık yaptı sende Annesın üstesinden gelirsin dualarım senınle

kızlar 4 yıl boyunca hiç bu kadar huzurlu olmamıstım

nedenını bılmıyorum ama içimde tarıfsız bır rahatlık var yaa

aklıma bıle gelmıyor x ...

neden bılmıyorum ama cıdden gelmıyor yaa ..

ben evlatlarımla cok huzurluyum

vallahı geregı yok bana ao ınsanın

hayatıma ne artılar kattıkı gidince hayatımda eksiler olsunn....

vallaha oğullarım bana yeterde artar bıllee

.....

hiç ama hiç taviz bile vermıyorum x e (eşim dmeek içimden gelmiyor yaa içim daralıyor )

dün geldı akşam yaptııgm yemegı yedı mutfakta tek başına asla onunla aynı sofraya oturmam..

ve tıpış tıpış gitti yattı yatagınaa

asla agzını acıpta bır kelıme bıle konusamamz benımleee

....

çok rahatım valla ohhh ...

birde taammen çıksa hayatımdan ıyıce rahatlıcamm

.....

şimdi bana kızanlar olabılır bu ne 180 derece dondun dıyee

evet döndum gercekten ıyıkkıde donmusum cesaret edemıyordum bu gune kadar ama hiçte korkulacak bırsey yokmuss

kenımın farkına vardımm
hayatımın gençliğiminn...

...

Allah'ımdan tek dileğim şimdi güzel bir iş kapısı ve x den boşanmak ..

artık onu istemıyorum ..eli elime değsin istemıyorum neden bılmıyorum ama çok tiksindimm

sadece evlatlarım için söyledıgı o sözler degıl bu 4 yılın bırıkımı ve o gece o söz yuzunden patladımm...

...akşam eve bıle gelmesın ıstıyorum yüzünü görünce nefesım daralıyorr ....

duvarlar üstüme üstüme geliyor yaa

RABBIM sen affet ama olmuyor yaa içimden birşeyler akmıyor artık ...

Back
X