Mantıklı düşünmem için yardımm

Haklısınız teşekkür ederim ilginiz için

Bu arada benimde sevgilimle aramda uzaklık olduğu için sizi anlıyorum .
Her zaman buluşamıyor insan . Mesela çok ufak bi konu kendini telefonda yeterince ifade edemediğin için günlerce uzayabiliyor .
Normalde yanında olsam kendimi ifade ederim bi sarılırım elini tutarım direk barışılır zaten .
Bizim de bi dönem çok tartışmalı geçti . Ama maşallah uzun zamandır iyiyiz alttan almayı öğrendik :)

Doğrumu anladım? 3 aydır birbirinizi hiç aramıyor musunuz? yoksa sadece yüzyüze mi görüşmüyorsunuz?
Sadece yüzyüze görüşmedik. Nerdeyse hergün mesajlaştık ve çok sık telde konuştuk

Sadece yüzyüze görüşmedik. Nerdeyse hergün mesajlaştık ve çok sık telde konuştuk

Yani bence o zaman sizin bu adımı atmanız bisey kaybettirmez.Acıkcası ben olsam sorun bitek ondan değil birazda benden kaynaklandığı için, görüşelim çok özledim demekten hic rahatsızlık duymazdım.Karşımdaki insanın saçmalıkları yüzünden görüşmeme kararını alsaydım o zaman ondan beklerdim sadece.

Evet konuşma ve mesajlşma oluyor. Haksız olduğum çok nokta var hepsinin farkındayım. Ama o değiştiğime pek inanmıyor ki açıkçası hala tam olarak değişebilmiş değilim :) sadece hatalarımı fark ettim

Aslında olumsuz bir şey yaşamadık bu süreçte. Arıyor soruyor özlediğini söylüyor hatta hediye yollayıp sürpiz yapıyor. Sadece bişeyleri anlamak için buna mecburuz birbirimizi özlemeye diyor
Yani arayıp mesajlaşıyorsunuz ama yüz yüze gelmiyorsunuz. Ve bunun adı zaman vermek mi oluyor? Siz benim anladığım türden zaman vermiş ya da ara vermiş değilsiniz o zaman. Bu türlüsünü bilemeyeceğim, hayırlısı olsun.

Bu karakterler degismeyecegi icin, sorunlar devam edecek.. Malesef.. Biraz sert olmus olabilir ama benim dusuncem bu yonde.. Yaşlar kac?
Devam etmesi beni de korkutuyor onu da ama hala ikimiz de bu ikişkiyi istiyoruz. Umarım zor olsa da değiştirebiliriz bu köyü huylarımızı. 22 :)

Önceden bende senin gibiydim :)
Çok trip atardım , çok uzatırdım surat asardım .
Sonra bunları yapınca elime ne geçtiğini düşündüm .
Tam tersi mutsuz oluyorduk .
Değiştim ben artık uzatmıyorum surat yapmıyorum ve herşey daha güzel :)

Mesajınızı okurken gözlerim doldu :) gerçekten beni çok iyi anlıyorsunuz. Peki alttan almayı nasıl öğrendiniz? Biz bunu başaramadık uzun süredir. İkimizde de bi haklı çıkma çabası oluştu

Devam etmesi beni de korkutuyor onu da ama hala ikimiz de bu ikişkiyi istiyoruz. Umarım zor olsa da değiştirebiliriz bu köyü huylarımızı. 22 :)
Analizi yapacak olan sensin.. Kabullenilir seyler var kaldirilamayacak seyler var.. Ve konu evlilik ve bir omur ise, gozu karaliga cengaverlige luzum yok.. Realist olmak lazim.. Hallederim, idare ederim demekle olmuyor..

Çok haklısınız. Hataların çoğu bendeyken bunu dile getirmeye çekinmemem lazım.Sanırım gururdan ziyade ret cevabını almaktan korkuyorum

Evet tam anlamıyla bi ara vermek denilemez. Teşekkür ederim yorumlarınız için umarım hayırlısı olur

Aynen o durumdayız şu an. Ama ben bi türlü beceremiyorum. Her şeyin farkındayım ama uygylamaya geçemiyorum ve bu canımı çok sıkıyor

Çok haklısınız. Hataların çoğu bendeyken bunu dile getirmeye çekinmemem lazım.Sanırım gururdan ziyade ret cevabını almaktan korkuyorum

Red cevabı almanız sevilmediğiniz değil,henüz açılan yaraların iyileşmediği anlamına gelir.Bunu birbiriyle karıştırmadığınız sürece bu görüşmeler için reddedildiğinizde sizi üzmez.Bence bu yüzden reddedilmektende çekinmeyin:)

Analizi yapacak olan sensin.. Kabullenilir seyler var kaldirilamayacak seyler var.. Ve konu evlilik ve bir omur ise, gozu karaliga cengaverlige luzum yok.. Realist olmak lazim.. Hallederim, idare ederim demekle olmuyor..
Çok haklısın. İkimiz de değişmedikçe mutsuz bir evlilik olacağından korkuyorum. Ancak şöyle birşey de var yanyanayken böyle olmuyor tartışınca. Çok farklı 2 insan oluyoruz. Ama mesafe araya girince yine saçmalamaya başlıyoruz

Mesajınızı okurken gözlerim doldu :) gerçekten beni çok iyi anlıyorsunuz. Peki alttan almayı nasıl öğrendiniz? Biz bunu başaramadık uzun süredir. İkimizde de bi haklı çıkma çabası oluştu
Ya bak şimdi sen önce şuna karar ver
Haklı mı olmak istersin yoksa mutlu mu olmak istersin
Mutlu olmak istersin en başta değil mi :)
Çünkü haklı da olsan moralin bozuluyor günlerin zehir oluyor .
Kafanda bunu belirle bunu düşün .
He tabi o haksızsa bunu ona belirt ama sanki düşmanınmış gibi değil karşındakinin sevdiğin adam olduğunu unutma .
Sözcüklerini ona göre seç
Bi de olayı çok uzatma . Ertesi gün uyandığında hiç bişey olmamış gibi günaydın mesajı at , uzatmak seni de yorar .
Isıtıp ısıtıp önüne koyma sen bana şunu demiştin , bunu yapmıştın diye . Unut gitsin geçmişi geçmişte bırak . Sürekli önüne bak . Tabi bu demek değil ki sana hakaretler yağdırsın ama sen sevgi pıtırcığı ol demiyorum . Bunlar küçük tartışmalar için geçerli :)

Hiç bu açıdan düşünmemiştim :) Çok doğru kesinlikle. Oturup ondan bişeyler beklemek yerine çabalaman gerek sanırım

Ben bu yanilgiya dusmustum: ) mesafeden oluyor, uzaklik yapiyor vs diyordum ama anladimki iki insan anlasiyosa arada okyanuslar da olsa farketmiyor.. Anlasamiyorsa her gun dip dibe de olsa boş.. Yani mesafe demekten once gercekten iyi analiz et, esas sorun nedir diye.. Olumsuz konusuyo gbi oldum hep ama benim yaptgm hatayi kimse yapsin istemiyorum..o yuzden biraz gercekciyim..

Kesinlikle mutlu olmak isterim :) Haklı olmak bir şey kazandırmadı çünkü bunca zaman. Haklı olmak uğruna hep birbirimizi kırdık ikimiz de. O aslında hatasını söylediğimde anlayan ve telafi eden biriydi. Ama ben dediğiniz gibi düşmanca bir tavır takındığım için bu huyunu artık bıraktı ve o da benim gibi olmaya başladı... Ve de geride bırakmayı da bilmedim evet. Çok kötü huylarım var sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…