• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantıklı hareket etmek istiyorum artık, yardım lütfen

Unut artik yahu su dangozu. Unutmana bile izin vermiyorsun. Ne derlerse desinler, boyle yaparak ne senin degerin duser ne de onun degeri yukselir.
Aşkla nefret arasında ki o ince çizgiden geçtim nefret duyuyorum ınan

Ne yaparsa yapsın umursamamak olayına henüz gelemedim ama. Kendime eziyet etmeyi severim zaten :/

pöfff sırf şu hareketleri bile başlamadan bitirmeye sebep ya hu,
sen bu adamda ne buldun kız ,diye sana döndüreyim konuyu :KK70:
Böyle değildi ki kanka

Ben ucari deli o da dünyanın en mantıklı insanıydı. Ozguvenli, etkileyici, lider ruhlu bir insan

Belki de ben görememişim bazi seyleri

Bu kuyruk acısı hep intikam peşine sürükleyecek seni ..

"beni bilen bilir ,bilmeyen kendi bilir " ..

Arkadaşına bile açıklama yapmana gerek yoktu .seni tanıyorsa ispata gerek duymuyordur sanırım ..terkedici kereste müdürüne gelirsek ,egosunu okşama ,hiçbir şekilde iletişim kurma ..gördüğün yerde pis pis sırıt yeter ...

Ona mesaj atacagina madem kiza daha 1 ay önce sana attığı mailin ekran görüntüsünü atsana. Intikamsa intikam. Hakkımda atip tutuyor ama bana attigi mail bu. Karaktersiz biri o guvenme diye bir kadin örgütlenmesi yaratabilirsin. En Büyük KK
Ha ben olsam ikisiyle de alakam olmaz. Sen bir türlü hirsini alamadın diye boyle bir fikir sundum.

Bu kuyruk acısı hep intikam peşine sürükleyecek seni ..

"beni bilen bilir ,bilmeyen kendi bilir " ..

Arkadaşına bile açıklama yapmana gerek yoktu .seni tanıyorsa ispata gerek duymuyordur sanırım ..terkedici kereste müdürüne gelirsek ,egosunu okşama ,hiçbir şekilde iletişim kurma ..gördüğün yerde pis pis sırıt yeter ...
Kuyruk acısı bende mi var yani

Arkadaşım sadece anlattı açıklama yapmadım dediğin gibi biliyor beni

Ben şunu hazmedemiyorum galiba. Adam kendinde asla hata bulmadı hep suçladı. Helallik istedi etmiyorum deyince pişman değilim dedi vs

Bu yaptığı adice. Bunu biliyorum ama o farkında değil yüzüne vurmak istiyorum

Buda mantıklı değil ışte

Hala intikam peşindesin,
Yolla yolla,
Hakkımı da helal etmeyeceğim diye ısrarla belirt de rahatla artık.
Ben olsam o görüntüler eşliğinde kallavi küfür de sallarım peşinden,
Ağzını tutamayan erkek .... hiç tutamaz diye :KK53:
Ya da erkek olan eskiden bahsetmez,değilmişsin rahatladım,gibi :KK70:

Arkamdan konuşanların hepsi arkamda takılmaya devam etsin…:KK55:
At 7 günde, it yediği günde unuturmuş. Sen ne ayaksın :KK67:
felan da olabilir :KK48:

Ona mesaj atacagina madem kiza daha 1 ay önce sana attığı mailin ekran görüntüsünü atsana. Intikamsa intikam. Hakkımda atip tutuyor ama bana attigi mail bu. Karaktersiz biri o guvenme diye bir kadin örgütlenmesi yaratabilirsin. En Büyük KK
Ha ben olsam ikisiyle de alakam olmaz. Sen bir türlü hirsini alamadın diye boyle bir fikir sundum.
Engel olmak değil ki amacım

Asla istemem böyle birşeyi. Kıza gerekeni arkadaşım söylemiş gerisini kendi bilir

Engel olmak değil ki amacım

Asla istemem böyle birşeyi. Kıza gerekeni arkadaşım söylemiş gerisini kendi bilir

O halde esas yorumum su ki; baskasina evlenme teklifi etmis bir adama da hala bir seyler kanıtlamaya calisma o zaman. Umrunda bile değilsin. Sen ona laf ettiginde utanip sıkılıp bozulmayacak. Ertesi gun aklına bile gelmeyecek. Utansa bunlari yasamazdiniz zaten. Bosu bosuna artik su adam icin ne kendini yiprat ne de kendini hirsina kurban et. Sal gitsin ya artik.

O halde esas yorumum su ki; baskasina evlenme teklifi etmis bir adama da hala bir seyler kanıtlamaya calisma o zaman. Umrunda bile değilsin. Sen ona laf ettiginde utanip sıkılıp bozulmayacak. Ertesi gun aklına bile gelmeyecek. Utansa bunlari yasamazdiniz zaten. Bosu bosuna artik su adam icin ne kendini yiprat ne de kendini hirsina kurban et. Sal gitsin ya artik.
Doğru

Yorumunuz iyi geldi, çünkü gerçekler bunlar. Derdi ne olursa olsun benim yazmam onda bir sinek viziltisi kadar etki birakacak. Ki utanacak adam yapmaz ki

Kuyruk acısı bende mi var yani

Arkadaşım sadece anlattı açıklama yapmadım dediğin gibi biliyor beni

Ben şunu hazmedemiyorum galiba. Adam kendinde asla hata bulmadı hep suçladı. Helallik istedi etmiyorum deyince pişman değilim dedi vs

Bu yaptığı adice. Bunu biliyorum ama o farkında değil yüzüne vurmak istiyorum

Buda mantıklı değil ışte
Evet sende ..doğru olanı bilip, yapıp yapmamak konusunda kararsız kalman bunun göstergesi ..adam şuursuz, duygularınla ilgilenmiyor. .gidip söylesen yüzü mu kizaracak? Yine sen üzüleceksin. .umursamaz tavrı seni deli edecek ..

Kuyruk acisi deyimini de şu sebepten iliskilendirdim : Seni terkettti ,yerle bir oldun ,atlattım dedin ama atlatamadin. .çünkü hala söylediği şeylerle ilgilenip duygusal yoğunluk yaşıyorsun .öfke de bir duygudur ..belki eski aşkın kırıntıları hortladı bilemiyorum ama duygusuz olmalısın. .ne olursa olsun karşı atağa gecmemelisin. .umrunda olmadığını gösterip egosuna güzelce bir tekme sallayacaksin. .aksi seni üzer. .

Vallahi dinliyorum

Birşey oluyor yapayım mi yapmayayım mi diye soruyorum cevapları analiz ediyorum ve genelde yapma diyenler ağır basıyor yapmıyorum

Bende böyle ayakta kalıyorum kanka burası önemli benim için. Verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim :KK70:

%100 yapma deseler de sen yine bildigini yapacaksin . O yuzden yapma. :KK70:

Back
X