• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantıklı hareket etmek istiyorum artık, yardım lütfen

Evet sende ..doğru olanı bilip, yapıp yapmamak konusunda kararsız kalman bunun göstergesi ..adam şuursuz, duygularınla ilgilenmiyor. .gidip söylesen yüzü mu kizaracak? Yine sen üzüleceksin. .umursamaz tavrı seni deli edecek ..

Kuyruk acisi deyimini de şu sebepten iliskilendirdim : Seni terkettti ,yerle bir oldun ,atlattım dedin ama atlatamadin. .çünkü hala söylediği şeylerle ilgilenip duygusal yoğunluk yaşıyorsun .öfke de bir duygudur ..belki eski aşkın kırıntıları hortladı bilemiyorum ama duygusuz olmalısın. .ne olursa olsun karşı atağa gecmemelisin. .umrunda olmadığını gösterip egosuna güzelce bir tekme sallayacaksin. .aksi seni üzer. .
Çok haklısın

Tepkisiz kalmaliyim.

mantıklı olan ; ay pabucumun ex' i diye kahkaha patlatıp yoluna bakmak.

arkadan konuşan insanlara bakmıcaksın

ya ben ne yapayım arkamdan paso konuştuğunu bildiğim düşmanım olmuş eski kankamla adam kanka olmuş. kimbilir nasıl dedikodu yapıyorlardır sabah akşam beni konuşuyorlardır.

bana kötü bir plan yapmasınlar da ne halt yerlerse yesinler umrum değil.

Bu zamana kadar duygusal hareket ederek verdiğim kararlarimin neticesi fiyasko oldu hep. Çok sevdim çok sevindim çok ağladım çok üzüldüm çok zor toparlandım.

Birçok konu açıp akıl da daniştim burada. Yine aklimda birşeyler var ve ortak fikir almadan hareket etmek istemiyorum. Çünkü hayat denge ve akıl işi. Benim gibi uçarılar da yaralar alarak dinginleşiyor demek ki.

Eski sevgilimle, ailemle tanistirdigim ailesiyle tanistigim ciddi bir ilişkimiz vardı. Neredeyse evliliğe gidiyorduk terketti beni :KK70: Artık gülüyorum çünkü şükrediyorum. Çok acılar çektim ama atlattım.

Bu ex kişisi yeni yazdığı kıza benim dedikodumu yapmış. Önceki konumda bahsetmistim detaya girmeyeceğim. Kız arkadaşıma benim hakkımda çok kötü konuştuğunu hatta bazı özel konulardan bile bahsettiğini yazmış. Arkadaşım ekran görüntülerini gönderdi bana. Inanmazdim yoksa. Çünkü ayrilsak da konduramazdim doğrusu.

Şimdi içimden görüntüleri ona gönderip bildiğimi göstermek geçiyor. Kendini sütten çıkma ak kaşık sanmasın istiyorum. Bunun çok doğru olmayacağını düşünüyorum bir yandan. Çatışıyor yine içimdeki duygusal ve mantıklı kız :KK70:

Yazayım mi?

Yazma
Senin bildiğini öğrendiğinde utanacak bı adam değil
Bırak kendini sutden çıkmış ak kaşık sansin

Back
X