Mantikli olmaya calisiyorum

Bence zaman kazanmaya çalışıyosun k.bkma ama eşim bişey yapmıyo falan demişsin kararlı olmalısın

Ailem bi bucuk saat mesafede oturuyo. Oyle ha diyince gidip gelemem ikide kedim var. Ne icin zaman kazanacagimi bilmiyorum esimle birlikte bu karara vardik..

Sen elinden geleni yaptin.
Bosver bence artik uzulme

Bence biz kadınların fedakarlıgıda belli bir seviyede tükenmeli.hiç olmalı.

diğer konunu bilmiyorum ama kaynın üstüne yürüdüğü halde evden zorla taşınan bi adamdan bahsediyoruz sanırım
aslında düzelebilir bence ilişkiniz ama aşırı özveri ister, değer mi değmez mi ona da sen karar vereceksin, eğer mücadeleye girersen bu senden çok şeyler götürecek
bana kalırsa tek hayatımız var ve hiç bişeye değmiyor, hele ana kuzusu bi erkeğe hiç değmez

Esim kendi icinde halledemedigi seyler icin bile bisey yapmiyosa benim mucadeleye girmem bisey degistirmez..

Elinden geleni yaptığına eminsen vicdanın rahatsa annenin evine gidince enine boyuna düşün

Evet oyle dusunuyorum. Esim ise isten geldi ve uzgun dogru karar olmadigini soyluyo.. beni zora sokuyo

Eski konularını biliyorum..
Sen evliliğin için elinden geleni yapmışsın ama eşin senin yanında durmuyo.
Seni ailesi olarak görmüyo.
Evinize özen göstermiyo.
Seni düşünmüyo.
Hakkında hayırlısı olsun.

Lamiha ocak yoktu diyince hatırladım seni.
Bak canım maddi durum süper olup evlenince enfazla kv bana laf soktu yok kocam çok gitmek istiyo para var hiç bi aktivetimiz yok sorunu oluyo

Ama siz hem birlikte yaşayıp sonrasında da zorluk çekince bu normal gibi geldi bana.

Sen ordan taşınmak için zorladın senin yüzünden durumumuz kötü psikolojisiyle adam senden belkide hayattan uzaklaşmış olabilir.

Bunca zaman hala toplayamadıysanız ilişkinizi sen önce çalış işe gir ayaklarının üstünde dur öyle boşan.

Ailesinden uzağa taşındığıniz için mi bu halleri. Böyle ana kuzusu erkekler hiç evlenmesede kimsenin basini yakmasa keşke.
Eger emin degilseniz tekrar konusun şartlarınizi söyleyin duzeltecekse öyle devam edin böyle ne kadar devam edecekti ki zaten

Canim konunu ilk defa gordum ve merak edip diyer actigin butun konulara baktim cogununda esin duygusuz sana karsi sevgisiz ve mutsuz .. ama sana deger vermis sadece bu.. bu adam seni sevmiyor asik degil san

Konustuk evililige guvenci kalmadigini soyledi
Bu ne demek tam olarak

Evde Ocak olmaması ne demek ya nasıl bir mantık önceki konulara bakmak adetim değil ama bence eşin senden çoktan vazgeçmiş.

Bütün şeyler kenarda dursun, ben çalışmıyor olacağım, evde ocak olmayacak ve ben belki de aç kalmak zorunda olacağım... bütün bunları bilip önem vermeyen insanı ben istemem. Bu bile %100 emin olmanız için yetmeli.

Yorumunuz icin tesekkur ederim kizlar. Demin yine konustuk ikilemde oldugunu soyledi beni sevdigi icin.
Evliligimize guvenci kalmadiginida dedi. Positif bisey denip konusmadi. Bu yuzden yarin gidiyorum..

Yorumunuz icin tesekkur ederim kizlar. Demin yine konustuk ikilemde oldugunu soyledi beni sevdigi icin.
Evliligimize guvenci kalmadiginida dedi. Positif bisey denip konusmadi. Bu yuzden yarin gidiyorum..
Böyleleri evlenmesin daha iyi kalsın ailesiyle...

ilk iki yıl istediğin kadar flört et alışma evresi ki siz alışmak istememişsiniz oturup konuşun dökün eteğinizdeki taşları sonra yine istersen gitt

Konustuk zaten. Gecen seneden itibaren ayrilik aklinin bi ucunda kaldigini soyledi. Her gun bunu dusunmuyorum her degil bazi tartismalarda aklima gelip goz onunde bulundurdum ayrilmayi dedi.

Evlilige guvenci kalmadigini ama bitirmek istemedigini beni sevdigini soyledi.
Positif bisey konusulmadi ne gecmise ne ileriye donuk. Ilerisini goremiyorum dedi. Bu sekilde kizlar.

Yarin gidiyorum. Evliligi isteyen insan yaptigi yanlislari saymasi degil bundan sonra yapabilirim demesi lazim diye dusunuyorum bilmem yanlismi dusunuyorum.
Kendimi suclu hissediyorum dahami cok ilgi alaka sevgi vermeliyd diye. Yinede fazlasi icimden gelmezdi bende sonucta biseyler yasadim kolay degil. Heleki esimin destegini tam gormedigim halde...

Siz ayrı bir ailesiniz ve ayrı bir yerde yaşamanız da çok normal. Olması gereken bu hatta. Kaynınızın size saygısızlık ettiği bir ortama sizi nasıl dahil etmek isteyebilir? Hemen bütün köprüleri yıkıp atmayın tabii ama uzak kalmanız ikiniz için de iyi olacaktır. Siz hep çabalayan taraf okduğunuz için eksikliğinizin ne anlama geleceğini hayal edemiyordur. Ayrı kalınan dönemden sonra da bu tutumunu sürdürürse zaten gitsin ayıcıklı pijamalarını giyip anacığının yanına kıvrılsın. Daha da gelmesin.

Uzak kalmak gibi bir sansim yok. Ailemin yanina gidersem beni bidaha gondermezler zaten. Herseyimi toparladim hazirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…