Yani kesin boşanıyorsunuz? İki taraf da tam emin değilken boşanırsanız sonra üzülebilirsiniz. Kocanızı savunmuyorum ama en kötü koca da değilmiş. Ailenize zamana ihtiyacınız olduğunu söyleseniz anlayış gösterirler belki.
Yani kesin boşanıyorsunuz? İki taraf da tam emin değilken boşanırsanız sonra üzülebilirsiniz. Kocanızı savunmuyorum ama en kötü koca da değilmiş. Ailenize zamana ihtiyacınız olduğunu söyleseniz anlayış gösterirler belki.
Ayrilmak icin 100% emin degiliz ama devam etmek icinde degil. Devam etmek isteseydi esim beni ikna edebilirdi. Ben ilk bas gosteren problemlerimizde dil dokuyodum bana inansin istesin hersey yoluna girer diye onunla olmak istedigim icin. O ise kac haftadir ne yapsak diye dusunuyo cozumlerle gelmiyo.
Ailem esime cok fazla sans verdigimi dusunuyo ve geri donersem geri gondermiceklerini biliyorum yeter artik diye
Tam bir çıkmaza girmişsiniz. Eşiniz evliliğin anlamını kavrayamamış. Kendini hala sadece doğduğu aileye ait görüyor galiba. Sizi ikna edemeyisi de bundan olabilir. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.