- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
dişimi sıkar taksitim bitince çıkardım borç en dayanılmaz şey bence çok zor bi durum
taşın taşın ALLAH verir kolaylığını cnm inşMantık dediler geldik.
Bebeğim olmasaydı soğuk evin sıkıntısını çekerrdim ben, idare ederdim. Ama bebeğim varsa eğer, sıkışırım ederim ama çocuğumu sıcak yere taşırım.
Ac kalmaya, kit kanaat gecinmeye dayanirim da soguga asla..
Zemin katta oturan bi arkadasim var. Evi korkunç soguk. Hem kendileri, hem cocuklari nasil dayaniyolar anlayamıyorum. Lavaboya falan gittigimde resmen d.tüm donuyor. Cocuklarin banyo yaparken halini düşünemiyorum..
Zaten kucuk kizi 3 gündür hastanede yatıyor. Gezmeye tozmaya para ayirip, evde donmak da tuhaf doğrusu.
Size demedim yahu! Arkadasimdan bahsediyorum.canım biraz önyargılı konuşmuyormusun?
gezmek tozmak değilki benim derdim.. gezdiğimiz mi var normade de...
benim sıkıntım borçlara ve kiraya+aidata ödedikten sonra bize çok küçük bişey kalacak olması.. gezmeye tozmaya para ayırıp da soğukta sabreden biri değiliz zaten.. biraz empati yapmak yerine yargılamak nedendir acaba?
Peki taşınsanız kafanıza göre ev bulabilecek misiniz?
O 3-5 ev dediğiniz nasıl?
bi laf vardır..canım biraz önyargılı konuşmuyormusun?
gezmek tozmak değilki benim derdim.. gezdiğimiz mi var normade de...
benim sıkıntım borçlara ve kiraya+aidata ödedikten sonra bize çok küçük bişey kalacak olması.. gezmeye tozmaya para ayırıp da soğukta sabreden biri değiliz zaten.. biraz empati yapmak yerine yargılamak nedendir acaba?
Size demedim yahu! Arkadasimdan bahsediyorum.
bi laf vardır..
ATIN KUYRUĞUNUN HERKESİN ÖNÜNDE KESME , KİMİ KISA DER KİMİ UZUN
Yani bence merkezi sistem olayı sizin bütçenize göre ters. Uzun vadeli konuşuyorum. Belki öyle bir zaman gelecek ki sadece tek oda yakmak isteyeceksiniz yahut mecbur kalacaksınız. O yüzden ben olsam bir şekilde kışı çıkarır, kafama göre ev bulana kadar da çıkmazdım. Sonuçta her sene taşınma telaşı yaşanacak değil. Gece yatarken falan sıcak su torbaları kullanabilirsiniz, bizim kaloriferler yanmıyorken en büyük dostumdu onlar:) 2 tane atınca yatağa hamam gibi oluyor sıcacık uyuyordum. Gündüz de kucağımda gezdiriyordum...evle güzel.. ama o üç beş dediğim evler hep merkezi sistem.. normal doğalgazlı evler hep dolu.. klasik site evlerinden geneli..
bizimde merkezi ısıtma geçen ocak 475 tl verdikyani gerçekten bütçenizi aşacaksa size kalacak miktar çok azsa gerçekten iyi düşünmeli.. ani bi durum olsa yardım edecek biri var mı? ben buz gibi bir evde büyüdüm eskimo gibi gezerdik hiç hasta olmazdım şimdi sıcacık evdeyiz kızım hep hasta okula gidiyor hastalanıp geliyor.. tabi gerçekten soğuğa dayanamıyorsa çocuğunuz ciddi rahatsızlığı varsa o zaman gözünüzü karartıp taşınmalı belki de..
Yani bence merkezi sistem olayı sizin bütçenize göre ters. Uzun vadeli konuşuyorum. Belki öyle bir zaman gelecek ki sadece tek oda yakmak isteyeceksiniz yahut mecbur kalacaksınız. O yüzden ben olsam bir şekilde kışı çıkarır, kafama göre ev bulana kadar da çıkmazdım. Sonuçta her sene taşınma telaşı yaşanacak değil. Gece yatarken falan sıcak su torbaları kullanabilirsiniz, bizim kaloriferler yanmıyorken en büyük dostumdu onlar:) 2 tane atınca yatağa hamam gibi oluyor sıcacık uyuyordum. Gündüz de kucağımda gezdiriyordum...
Doğalgazlı başka ev yoksa bir soba daha kurun bari bilmiyorum ki ya da ufo ..Bebekle çok zor ya
iki odam var ikisinde de soba var zaten canım.. misafir gelince bayan erkek ayrı oturursak orayı da yakıyorum..
Ara gibi bir şey varsa yok zannediyorum orada da yansın diyeceğim ama bilemedim ,kapatmayın yansın bari ..Mutfak içinde duvara monte ufo geldi aklıma ..Camlara sünger ,tavana köpükte çözümlerin arasında ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?