- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Benim evimde sobalı ve teras kat ama Allaha sukur ısınıyor evim. Mutfaga gittigimde ocak acık oldugnuda hemen ısınıyor ocak kapalıysa ufo yakıyorum ve cocugum yok. Ama sizin cocugunuz var ve hastalanıyormus Allah korusun bronşitten zatürreye gidebilir. Bence tasının derim cocugunuz icin..
Su an sabit gideriniz ne kadar? Fazladan ne kadar kira odeyeceksiniz yani.
Bence taşının çünkü çocukcağıza da yazık. Hem merkezî ısıtmalı bir eve taşınırsanız eviniz sıcak olur, ayrıca ısıtıcı yakıp elektrik masrafı yapmamış olursunuz.şuan ki kiramız gayet uygun. teras kat ve 1+1 olunca 250 kira ödüyoruz..
bulduğumuz ev 400 lira kira ve artı merkezi sistem ısıtmalı olduğu için 300 lira yakıt gideri olacakmış...
Bence taşının çünkü çocukcağıza da yazık. Hem merkezî ısıtmalı bir eve taşınırsanız eviniz sıcak olur, ayrıca ısıtıcı yakıp elektrik masrafı yapmamış olursunuz.
Merkezi sistem degılde dogalgazlı başka bı ev bulamazmısınız..
bence taşının çünkü taşınmazsanız bu sefer de ısınmaya veya doktora çok para verirsiniz gibime geldi. yazık küçük yavruya hasta olmasın
Mantık dediler geldik.
Bebeğim olmasaydı soğuk evin sıkıntısını çekerrdim ben, idare ederdim. Ama bebeğim varsa eğer, sıkışırım ederim ama çocuğumu sıcak yere taşırım.
çocuk olmasa zaten hiç acele etmem yaza kadar beklerim de... işte tam net değiliz.. bi öyle bi böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?