Mantıklı yorumlarınıza ihtiyacım var.

tam eşinize ailesinin yokluğunu belli etmeyin, sarıp sarmalayın, birbirinizin ailesi olun yazacaktım ki, eşinizin düşüncesini yazdığınız bu mesajı okudum. Eşiniz kabullenemiyor hâla sanırım ailesinin gözündeki yeri. Ne deseler ne yapsalar da araya mesafeyi eşiniz değil, onlar koymuş.Biraz da eşiniz kendisi düşürüyor bu duruma sizi. Tamam ailesini silip atmasın ama bu nedir böyle çocuk gibi.

bu ameliyat varikosel mi

teşhis sıfır sperm mi

yani ameliyat yerine eğer sperm var ise yani sıfır değilse tüp bebek deneseniz

maliyetler yakındır ameliyatın da garantisi yok ki

3 kuruş para kalsın en azından sizin kazancınız.Yok demısler.Onlardan gelen ıyılık onların olsun.Birde allah diolar ya.Nasıl aileler var bılmıorum venım gördugum o kadar farklıkı.Babamın 4 evladı var hepsıde ıslı guclu yınede elini cekmez

Ahhh ahh en büyük sorunum bu eşimle dik duramaması

Verecek mantıklı bir fikrim yok maalesef Sözün bittiği yer.. Bir anne evladına nasıl böyle yapar.. Yazık çok yazık

bu ameliyat varikosel mi

teşhis sıfır sperm mi

yani ameliyat yerine eğer sperm var ise yani sıfır değilse tüp bebek deneseniz

maliyetler yakındır ameliyatın da garantisi yok ki
İlk hastanede yanlış teşhis koymuşlar takviyeyle kısa sürede düzelir dendi ilaçları aldı kullandı.sonra başka hastaneye gittik orda varikosel teşhisi kondu o da değerler çok düşük değil ilaçla düzelir dedi bu doktorada 10 aydır gidiyoruz şuan normal sınıra yaklaştı dendi ama yine olmuyor ameliyata karar verilcek. Dediğiniz doğru biz böyle olduğunu bilseydik direk tüp bebeğe giderdik aynı masraf oldu çünkü

Bende ilk defa böyle aile figürü gördüm kurban olsunlar anne babalara

bence ameliyat öncesi tekrar değerlendirin

yani ameliyatların adı kolay ama bir şekilde vücuduna müdahale

elde olanı da kaybetmemek lazım

naçizane tüp bebek yapın derim

bizim teşhisimiz bir yerde sıfır sperm idi

tüp bebek merkezine gittik ve örnekte bir iki tane aslında iyi durumda olmayan sperm buldular

microtese yaparız dediler vs vs

microtese dahi gerekmeden örnekte bulunan sperm ile tedaviyi tamamladık

10 yıldan fazla oldu şimdi teknoloji daha da gelişti

sız hıc karısmayın
esınız zamanında evın parasını oderken ben bu evde oturucam dıye odememıs bellıkı oyle olsa parasını ben odedım der evlendıgınızde o eve gecerdı aılesıne ev almıs anladıgım kadarıyla
zor durumda kalınca da ıstemıs aılesı vermemıs buna yapacak bırsey yok

nıye yemek yapıp gonderıyorsunuz kı gunluk
cocukları var kadının gelın bakmak zorunda degıl
herkese hakettıgı kadar deger verın arada bır yaptıgınız yemegı gonderırsınız anlarım ama gunluk yemek yapmak nedır fazla fedakarlık ...

Ailesi eşinizi hem kullanıyor hemde sevmiyor ama eşiniz bunu ya anlamıyor yada anne babasına çok bağli. Siz onu kendinize bağlayın sevginizle ev konusunu boşverin ödediği 5 yılı istesin o zaman onlardan. Yani aşırı derecede vurdumduymazlar, bu kadar zor durumdasınız yazık nasıl anne baba onlar. Eşinizde inşallah kendine gelir yani iki çift laf etsin onlara kaç yaşında ya bu.siz ona benim bu msjimi okutun en iyisi

Akillanmamis esin ayni mahallede bile oturarak akillanmamis o kadar saat yol cekilir mi
Nerden tutsan elindde kaliyor
Hepsi benim demezse sukretsin
Ilk evlendiginizde hata yapmissin bence
Esinizle konusma tarziniz yada duygu düşüncelerinizi yanlis teleffuz etmeniz
Esinizinde ailesine yakinligi daha cok cekmis
Zamana birakin
hic kimseyi akillandiramazsin kendi akillanmadiktan sonra
Buyuk ihtimal evlenirken herseyini biz yapariz diye elinden almislar dugun ustude ev senin bizim paramiz yok demislerdir evlendikten sonrada oyle birsey yok deyip tavir yapmislardir
Zaten kavga ederek atese verir herseyi hakli iken haksiz duruma duser
Verecek mantıklı bir fikrim yok maalesef Sözün bittiği yer.. Bir anne evladına nasıl böyle yapar.. Yazık çok yazık
Nerdeyse annemgile gidip uyandirip elinden opucem
Haksizlikta yapmadi kimseyi magdurda etmedi
Ah ah babam da vaktinde cok duskundu hala oyleyde artik
Aslan yaslaninca diye bir soz vaarya
Babam evlendiklerinde sehir disina gitmisler annemle babam sehir disinda calisiyormus o vakit babaannemgile mobilyaciya para gonderirmis versinler diye 2 ay odemis 3 ay kendileri gelmis babam goturmus mobilyaci ayip sana 3 aydir beni bekletiyorsun demis babamda ondan sonra direk mobilyaciya gondermis
Ama devaminda da cok akillandigi soylenemez
Daha dikkatli davranmis sadece

aileye bak. kimileri çocuğunu el üstünde tutar kimi akrabası kadar değer vermez. ben de ailemden çok beklentiye sahibim mesela yardım ediyorlar ama devede kulak kalır gene de sağolsunlar diyorum. maalesef kabullenin eğer canınızı çok sıkıyorlarsa asıl mesafeyi siz koyun ama asla kocanızı suçlayarak kışkırtarak değil. kocanızın sizin ilginize daha çok ihtiyacı var böyle bir ailesi varken.

Bütün evlerim feda olsun evlatlarıma. Bunlar aile değil. İnsan yedi kat ele maddi destek veriyor. Hayret doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…