- Konu Sahibi yenihayatim
-
4 yilin basindan beri bu ilgisizlik var mi yoksa zaman gectikce koptunuz uzaklastiniz mi birbirinizden?
sevgililer gununu es geciyorum cok onemli degil o ama dogum gunlerini onemsememesi cidden onemli.
onun haricinde ama diger seylerden pek bahsetmemissin?
nasil bir insandir? kinci mi huzur veren mi yoksa herseyi didikleyen biri mi? yoksa rahat gelisine vuruyorum hayati bosveriyorum diyen tiplerden mi?
sorunlardan basini kaldirip da ilgilenemiyor mu yoksa eglenceden vakit ayiramiyor mu?
Dört yıllık bir ilişki için hiç ilerlememişsiniz..
Bence tükenmişsiniz,pek seviyor gibi değilsin,alışkanlık belki de..
herşeyi boşver kalbini dinle,o ne diyorsa yap.
diğer konulara birşey diyemem ama bazı erkekler özel günleri önemsemezler. Sevgilim de benim 4 senedir doğum günümü kutlamadı. Yani konuşurken doğum günün kutlu olsun gibi geçiştirdi şimdiye kadar. Ama ben takmıyorum bunlara..
Tabi sen önemsediğin halde, o hala düşünmüyorsa o zaman sorun olur işte
hayır ilgisizlik basından beri var aslında zaten sırf bana karsıda degil genel krakteri bu annesine babasına karsıda bole annesi hasta oldugunda yurtdısından ben hastaneye cıcek yollatıyorum falan boyle seyler aklına gelmıyor ve benım devamlı yapacagımı bıldıgınden sanırım onemsemıyor.
normalcok ıyı bi insan hicbirseyime karısmaz sadece etrafımda yalnızken kımler oldugunu bılmek ıster bana cok guvenıyor zaten o yuzden o konularda sorun yok ama ben ona guvenmedıgım ıcın benden uzaktayken hep sorun oluyor bu bı gercek
onunda son 3 senedır aslında cok sorunlu bır hayatı var aılevi acıdan ama ne sorunlarıyla yuzlesıp bısıler yapıyor ne de benle ılgılı sorunlarla ılgılı bısı yapıyor.
bu sene yazın annesını hıc goremıyor dıye gıt annenın yanında kal dedım ben ama dınlemedı annem ıstemıyor zaten dedı ve 2 ay yazlıkta kaldı sımdıde annesı darıldı gonlunu almaya calısıor eglence daha kolay geldıgı ıcın bunu tercıh ettı sorumsuz denebılır
asmin yazını okurken kafamda cevap bulamadıgım cok seyi cevapladım diyebilirim..
ben bir ömrü hep onun duzelmesini bekleyerek bi umudla gecıstırcem sanırım eger devam edersem 23 yasındayız ikimizde ama 4 senedir degişen bişi olmadıgı icin artık umutlarımda tukendi ben zaten benim istedigim sekilde hediye olsun istemiyorum ama gonlumu almayı beni mutlu etmeyi bilsin belkide baskasina gore bi insanı cok mutlu eden biridir ama bana yaptıklarıyla ben mutlu olamıyorum ve onu degıstırmeye calısıyorum.. yapılcak sey belli sanırım ama gucumu toparlamam gerekiyor ne yazıkki fransada yalnız oldugum ıcın ve tek dostum arkadasımda aynı zamanda o oldugu için cokta iyi dusunmem gerek
ben boyle seylerden inanilmaz mutlu oluyorum ve bunu belirttimkac kereona ragmen bişi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?