manuel nefes alma

Benim gibi ayna nöronu fazla çalışan bikaç kişi duydum ama manuel olayı benimkinin bi kaç üst leveli sanırım :)
Psikoloğa gidin bence, ilerlerse hayatını çok zorlaştırır bu olay.
Ayna nöronu ne ola ki ya bu sebeple psikoloğa gitmek saçma geliyo. Gidip de ben otomatik nefrs alamıyorum desem kalbin de otomatik atmıyodur o zaman der gibi geliyo

Ayna nöronu ne ola ki ya bu sebeple psikoloğa gitmek saçma geliyo. Gidip de ben otomatik nefrs alamıyorum desem kalbin de otomatik atmıyodur o zaman der gibi geliyo
Asıl bu sebepten gidin. Çok ciddi bişey bence bu ilerlemesine mani olun. Bi arkadaş anksiyete yazmıştı bende katılıyorum öyle bişey olabilir.

Çok teşekkür ederim.. evet kendimi kasmam sebep zaten en fazla babamı kaybettikten sonra biraz takıntılı bi insana dönüştüm eskiden kolum kopsa amaan nolcak yenisi çıkar derdim şimdi böyle ufacık şeyler bile sorun gibi geliyo inşallah eski pozitif halime dönücem az kaldı

Çok teşekkür ederim.. evet kendimi kasmam sebep zaten en fazla babamı kaybettikten sonra biraz takıntılı bi insana dönüştüm eskiden kolum kopsa amaan nolcak yenisi çıkar derdim şimdi böyle ufacık şeyler bile sorun gibi geliyo inşallah eski pozitif halime dönücem az kaldı

İnşallah dönersin tabi ki. Başın sağolsun canım.

Bazı insanlar bunu tekrar hatırlatıp tekrar yapmaya başlıyo da o açıdan korktum biraz inşallah tetiklememişimdir diye :) büyük ihtimalle anksiyete ya da panik atak tarzı bi şey diyecek ama ilaca başlamak istemiyorum

O zaman benim yaptığım iyi bi şeymiş diyomuşum :)

başınız sağolsun.zor bir süreç tabiki hasarsız atlatmaniz nerdeyse imkansız.
içinize atıp dilinize dökmediginiz şeylerin,
sözlerin bedeninizde nasıl yankı yaptığını bilemezsiniz.
güçlü bir kadın olduğunuz belli
eminim daha güçlü daha pozitif dönersiniz.
şimdi ne yapıyoruz derin derin nefes alıyoruz
veerrrr
alll
verrrr

ha ha ebru sallinin dilime yapışan nefes egzersizi.
al nefes veeerrrr

Çokk teşekkür ederim... zor bi süreçti ekimde 2 yıl olacak.. bu 2 yıl içinde yaşadıklarımsa 20 yıl :) doktora gitmedim,gitmek istemedim(bunu tabiki övünme maksadıyla söylemiyorum belki de gitmem gerekirdi,kimseye örnek olmak istemem). neler neler yaşadım yani yutma fobisinden tutun,tek başına kalamama korkusuna kadar :) o yüzden son düzlükte gibi hissediyorum kendimi bu son sorunları da halledersem eskisnden güçlü geri dönücem :) güzel sözleriniz için de tekrardan çok çok teşekkür ederim

Bende bazen nefes almadığımı farkediorm ve gerçekten almiyorm çok enteresan farkettkten snr almaya basliorm

Bende yaşadım bir dönem. Ki ben kolay kolay böyle şeyler de yaşamam, ama o dönem çok sıkıntılı bir süreçten geçiyordum, işyerinden ayrılınca kendiliğinden düzeldi. Psikolojikmiş resmen

kendine baska ve ugrastirici mesgaleler bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…