- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 123
- 42
- Konu Sahibi NothingLastsForever
-
Ben de onu hiç sevmiyorum, başımı ağrıtıyorİçen bir tip izlenimi veriyorum demekama dumanlı şeylerin benim hayatımda yeri hiç olmadı nargile hariç oda ayda yılda bir
Ben de onu hiç sevmiyorum, başımı ağrıtıyorİçen bir tip izlenimi veriyorum demekama dumanlı şeylerin benim hayatımda yeri hiç olmadı nargile hariç oda ayda yılda bir
MaalesefTamda bu yüzden böyle bir başlık attım.. Manyak mıyız biz?
Bence hiç alakası yok, ben sürekli derin nefes alırım.hatta yanımda biri varsa birşeye sıkıldım falan sanar, sorar hemen.bu arada şunu söylemeliyim ki, doktor bir tanıdığım nikotinin bağımlılık yapmadığını söylemişti..şu açıklamayı yapmıştı bana ' derin nefes almak iç çekmek insanın içini rahatlatır, sakinleştirir ve iyi gelir, sigara içerkende içimize her çekişimizde aslında ciğerleri şişiriyoruz, ve derin nefes şeklinde veriyoruz, buda bizi rahatlatıyor aslında biz buna bağlanıyoruz' ..
yani buda burda dursun, sıksık derin nefes alıp versek bırakır mıyız acaba fikri oluştu sonrada bende? sizce?
Valla cvpin yazinin sonunda gizli cnm bende biraktim hemde hicbir yardim almadan bi sabah kaltim icmicem dedim seniii yeter be merdiven cikamiyorum yuruyus yapamiyorum kosamiyorum dahasi cebimde para kalmiyooo cok sukurkii kafamda biraktim 1 sene ye askin bir sure oldu tekrar dan sagligima ve cebimde para olmasina kavustummm insaAllah herkes birakir bu ileti.....Merhaba, kahvenin yanında sigara içenler
Merhaba, yemekten sonra tatlı niyetine sigara gömenler
Merhaba, ah biri sigara mı dedi yakayım bir tane diyenler
Yakmayın diyemiyorum, çünkü bunu bende kullanıyorum.. Ne ara düştüm bu tuzağın içine valla hatırlamıyorum.. Ama gel gelelim kii, ciğerlerimin nikotinden çürüdüğünü, dişlerimin de oluşan o lanet lekeleri, bu soğukta titreyerek sigara içmeye dışarı çıktığımı, ona verilen parayla profiterol yapabildiğimi, bir hafta içmezsem bir kazak alabildiğimi, bir ay içmezsem doğalgaz faturası ödeyebildiğimi... daha nicelerini biliyorum...
Sigara benim gözümde yasal uyuşturucu... Öyle bir uyuşturucu ki hemde çok kolay başlayıp vazgeçene kadar senden her şeyini alıyor. Kendine olan saygını, sağlığını, paranı...
Peki nasıl kurtulunur bu uyuşturucudan... Kafa da bitiyor yeaaa.. gibi yorumları şimdiden cevabım.. kafanızı tanımak istiyorum..
Sevgiler..
Bence sigara içmek seksi bir sey.
Ama kocam içmiyor. Bir kere fantazi yapcam iç dedim içmedi vijdonsız.
Ben de içmiyorum kokusuna tahammül edemiyorum ama yine de seksi buluyorum.
ay aklıma şey geldi ; arkadaşımın annesi kocasına nasıl aşık olduğnu anlatıyordu..'sigarayı söndürüşü beni etkilemişti çok seksi basıyordu sigarasını tablaya' dedi...ben koptum arkadasımda 'yaaaa anneee bide anlatıyosun utanmadan' diye gürledi bi...
Banada kafa yapıyor bayılıyorum içmeden sarhoş oluyorum sankiBen de onu hiç sevmiyorum, başımı ağrıtıyor
İçersem sadece kavunlu içiyorumBanada kafa yapıyor bayılıyorum içmeden sarhoş oluyorum sankispeciaellerim var damla sakızı nane mesela
Bizde öyle iki kişi bir tane içiyoruz malum ben dumanlı şeyleri hiç içmediğimden kesiliyoruİçersem sadece kavunlu içiyorum
Baya olmuş şimdi farkettim , adama söyleyeyim bari bi nargile ısmarlasın iki fırt çekerim
Aslında evde iyi fikir, şu küçük olanlarındanBizde öyle iki kişi bir tane içiyoruz malum ben dumanlı şeyleri hiç içmediğimden kesiliyoruama nargileyi bayağı seviyorum ne zamandır içmiyoruz evde vardı düşürüp kafasını kırdım
bu arada şunu söylemeliyim ki, doktor bir tanıdığım nikotinin bağımlılık yapmadığını söylemişti..şu açıklamayı yapmıştı bana ' derin nefes almak iç çekmek insanın içini rahatlatır, sakinleştirir ve iyi gelir, sigara içerkende içimize her çekişimizde aslında ciğerleri şişiriyoruz, ve derin nefes şeklinde veriyoruz, buda bizi rahatlatıyor aslında biz buna bağlanıyoruz' ..
yani buda burda dursun, sıksık derin nefes alıp versek bırakır mıyız acaba fikri oluştu sonrada bende? sizce?
Al birtane daha bendenBen o üçüncü gruba giriyorum galiba "ah biri sigara mı dedi yakayım hemen bi tane" Sigaralı konuları okuyunca canım daha çok sigara çekiyor yav
Gerçi yemekten sonra çekiyo, kahve yanında çekiyo, sakız çiğnerken çekiyo, bdv yi okurken çekiyo, sohbet ederken çekiyo, telde konuşurken çekiyo, durakta beklerken çekiyo, parkta otururken çekiyo, evden içeri adımımı attığım gibi çekiyoçekiyo da çekiyo  ama özellikle adı geçtiğinde hemen çekiyor fakat her çekişinde içmiyorum efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?