Manyak mıyız biz??

ay hakkaten hee ..sigarayı bıraksam haftada 70 lira cebime kalır iki haftada 140 liram olur..bende iki haftada bir kendime bir ayakkabı alabilirim....bana bıraktırsa bıraktırsa bu imkan bıraktırır...ama yinede en fazla iki gün bırakabiliyoom

25 yaşında sigaraya başlamış bir Zekai olarak sık sık kendime sorduğum bi soru. Önceden eşime kızardım şimdi tam bir tiryakiyim. Başladığım güne lanet ediyorum. Yılda 1-2 Nargile ile başlayıp haftada 1 tane vişne aromalı sigara içmeyle devam edip günde nerdeyse 1 pakete yakın sigara içen biri oldum çıktım. Sınırım 4 saat annemlerin yanındayken içemiyorum 4. saatten sonra bana gelmeye başlıyorlar. Çok hayatımı kısıtlıyor. Allahtan evin içinde içmeyi bıraktık, ama balkonda bu soğukta titreye titreye anlamsız bi şekilde içiyorum. Tüm bayanlar gibi avuttum hamile kalınca içmeyeceğim.

bu arada şunu söylemeliyim ki, doktor bir tanıdığım nikotinin bağımlılık yapmadığını söylemişti..şu açıklamayı yapmıştı bana ' derin nefes almak iç çekmek insanın içini rahatlatır, sakinleştirir ve iyi gelir, sigara içerkende içimize her çekişimizde aslında ciğerleri şişiriyoruz, ve derin nefes şeklinde veriyoruz, buda bizi rahatlatıyor aslında biz buna bağlanıyoruz' ..
yani buda burda dursun, sıksık derin nefes alıp versek bırakır mıyız acaba fikri oluştu sonrada bende? sizce?

Bence hiç alakası yok, ben sürekli derin nefes alırım.hatta yanımda biri varsa birşeye sıkıldım falan sanar, sorar hemen.
Ama sigara içmedim mi beynim uyuşuyor resmen.

Valla cvpin yazinin sonunda gizli cnm bende biraktim hemde hicbir yardim almadan bi sabah kaltim icmicem dedim seniii yeter be merdiven cikamiyorum yuruyus yapamiyorum kosamiyorum dahasi cebimde para kalmiyooo cok sukurkii kafamda biraktim 1 sene ye askin bir sure oldu tekrar dan sagligima ve cebimde para olmasina kavustummm insaAllah herkes birakir bu ileti.....

Bence sigara içmek seksi bir sey.
Ama kocam içmiyor. Bir kere fantazi yapcam iç dedim içmedi vijdonsız.
Ben de içmiyorum kokusuna tahammül edemiyorum ama yine de seksi buluyorum.

ay aklıma şey geldi ; arkadaşımın annesi kocasına nasıl aşık olduğnu anlatıyordu..'sigarayı söndürüşü beni etkilemişti çok seksi basıyordu sigarasını tablaya' dedi...ben koptum arkadasımda 'yaaaa anneee bide anlatıyosun utanmadan' diye gürledi bi...

Ayy tam benim kafadanmış yaa cok cekici bir harekett

Ben o üçüncü gruba giriyorum galiba "ah biri sigara mı dedi yakayım hemen bi tane"  Sigaralı konuları okuyunca canım daha çok sigara çekiyor yav
Gerçi yemekten sonra çekiyo, kahve yanında çekiyo, sakız çiğnerken çekiyo, bdv yi okurken çekiyo, sohbet ederken çekiyo, telde konuşurken çekiyo, durakta beklerken çekiyo, parkta otururken çekiyo, evden içeri adımımı attığım gibi çekiyo çekiyo da çekiyo  ama özellikle adı geçtiğinde hemen çekiyor fakat her çekişinde içmiyorum efenim

Banada kafa yapıyor bayılıyorum içmeden sarhoş oluyorum sanki speciaellerim var damla sakızı nane mesela
İçersem sadece kavunlu içiyorum
Baya olmuş şimdi farkettim , adama söyleyeyim bari bi nargile ısmarlasın iki fırt çekerim

İçersem sadece kavunlu içiyorum
Baya olmuş şimdi farkettim , adama söyleyeyim bari bi nargile ısmarlasın iki fırt çekerim
Bizde öyle iki kişi bir tane içiyoruz malum ben dumanlı şeyleri hiç içmediğimden kesiliyoru ama nargileyi bayağı seviyorum ne zamandır içmiyoruz evde vardı düşürüp kafasını kırdım

Bizde öyle iki kişi bir tane içiyoruz malum ben dumanlı şeyleri hiç içmediğimden kesiliyoru ama nargileyi bayağı seviyorum ne zamandır içmiyoruz evde vardı düşürüp kafasını kırdım
Aslında evde iyi fikir, şu küçük olanlarından daha hijyenik

Biliyor musunuz benim de bazen aklıma şöyle bir şey gelir; bir kurşun kalem alsam elime ve onu sigara içiyormuş gibi yapsam tatmin olur muyum, kendimi kandırabilir miyim acaba diye... Hiç denemedim gerçi de, zihni sinir fikirler işte

Son düzenleme:
Al birtane daha benden
Yatmıştım ya şimdi kim kalkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…