Yahu adamın şahsi mülkü tamam da ; toplum ahlakı denen , adabı muaşeret denilen bir şey var .
Yok mu yoksa ?
Kalmadı mı ?
İki üç komşu imza toplayarak şikayette bulanabilirsiniz karşı apartman yönetimine . Onlarda gereken uyarıyı yaparlar ya da yaptırtırlar .
Merak etmeyin bu tarz adamların kapılarına ikaz için gidildiğinde bile ertesi gün tedbili kıyafet dolaşmaya başlarlar korkularından .
aaa neden öyle dediniz amma gelseydiniz adam çok sevinirdi size her yerini açar açar gösterirdi... adam sinirlerimi bozuyor ama tamda komedilik bir adam aslında
birde resimlerini çekin. elinizde delil olsun
birde resimlerini çekin. elinizde delil olsun
Allah kahretmesin o adamı, milletin çoluğu çocuğu var be. Çağıracaksın erkek bir akrabanı iri yarı eline de bir silah, adam cama çıktığı anda silahı bilmem nerelerine doğrultacak, belki kymetlilerine zarar gelir diye korkar da böyle bir şeye bir daha kalkışamaz iğrenç herif.
Neyse bu işin fantazi kısmı ama memlekette hukuk var, kendi evi diye suç değil denilemez, suç olacak diye illa sokağa mı çıkacak ya da bizim evimize mi gelecek? Yukarıda bir arkadaş izah etmiş, ben olsam önce gider karakola anlatırım böyle böyle bir durum var diye. Nasıl ispat edeceğini, hangi kanıtlara ihtiyacın olduğunu onlar söyler sana. Olmadı bir avukata danışacaksın.
Aradaki bazı yorumları okuyamadım, öneren oldu mu bilmiyorum, tente, büyük boy çiçekler veya belki paravan gibi bir şeylerle o manzaradan kurtulmayı denediniz mi?
Görmezseniz rahatsız olmazsınız. Polisti, tck maddesiydi diye daha fazla rahatsız etmeyin kendinizi bence.
Sizi tenzih ederim ama ben bu tarz şeylerde bakan, izleyen insanları da çok mağdur olarak göremiyorum ne yazık ki. Bakmamayı, izlememeyi de öğrenmemiz lazım.
normal olan sizin yazdığınız gibi ama
evımıze hırsız gırdığınde bıle yatak odamıza gırmeden kendımızı savunamıyoruz
bu adama bır ceza vereleceğini snamıyorum
ama tabı yınede polisrten yardım alması en azından sorması en doğrusu
bu adamı gören sadec ekonu sahıbı değildir aslında aprtmandan
toplanıp şikayet edılse belkı daha yararlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?