şikayet etsende bişey yapılacağını sanmıyorum polis çok çok uyarır
inş. kendiliğinden düzelir pis sapık
inanır mısınız inanmaz mısınız bilmem ama ciddi söylüyorum ki karşı dairemde tam bir sapık kalıyor... o kadar mide bulandırıcı şeyler yapıyor ki gördüğüm halde inanmakta güçlük çekiyorum. bir müddet daha bu evde oturacağım. bu adamı şikayet m etmeliyim görmezden mi gelmeliyim.
Adamı şikayet edebilirsiniz etmesine de durum muamma.
Adamın kendi mülkünde çıplak gezme hakkı olduğundan, ceza veya yaptırım almayabilir.
Fakat olayın perdesini ışığını açıp kendi çıplaklığını teşhir etmesi şeklinde komşularını rahatsız etmesi boyutu da var, ceza veya yaptırım alabilir.
Ben olsam adamın kendi evinde çıplak gezmesinden rahatsız olmayacağım için, şikayette bulunmaz, göz zevkimi bozacak kadar çirkin bir vücudu varsa da bakmazdım :)
sen görmezden gel başkası görmezden gelsin düzelmez arkadaşım. bence şikayet et bi sonuç çıkarmı çıkmazmı emin değilim ama sen insanlık görevini yap. etrafınızda onu gören bi çocuk da olabilir. terbiyesiz adam..
bu arada yandaki kızlara yapıyor diyorsun yandaki kızlar kim? yani böyle meraklılarmıdır_?
yani polise şikayet et diyen arkadaşlarım oldu da adam evin içinde yapıyor ya her şeyi şikayet edilebilir mi ki.. poliste dediğiniz gibi en fazla uyarır. pekde uyarıya kulak asacak bir insan değil .
polis gelip kadını taciz eden adama bile bir şey yapamıyor evinde yapana ne yapsın ki..hiç dalaşma kapa perdelerini başka cepheye bakan odan yok mu hiç?her penceren bu adamı görüyorsa işin zor..ama bence uğraşma..o evden cıkman en doğrusu ..
belki aklıma gelen o adamın apartman yöneticisiyle konuşmak eşin konuşsun evliysen ama kesinlikle adam bilmesinşikayetin nerden oldugunu..
ne insanlar var bu dünyada ya , bence şikayet edin , bu adam yüzünden camdan bakamıyorum balkona çıkmaıyorum diyin bunun muhakkak bir cezası vardır olmalı da
yoksa da ev adresinizi verin bize tüm kk olarak toplanıp gelip adamı bir güzel benzetelim bakalım bir daha yapabiliyormu
walla gelin:) ağzınız açık kalır yemin ediyorum size...kime bahsettiysem ertesi gün bana misafirliğe geldiler hepsi görüp yuhhh deyip gittiler... sadece çıplak gezmiyor öyle şeyler var ki cidden nasıl insanlar var dersiniz. böyle biri başka var mırdır bilemiyorum ama cidden normal değil.. her gün yeni bişeye şahit oluyorum.... adam tüm vücudunu sergiledi elinden gelse iç organlarınıda gösterecek
valla tanıdığınız bir polis varsa belki gözünü kokutur yaptığın suç içeri atarız filan diye
yoksa bişey yapılamaz..evinin içinde sonuçta..[/QUOTE
benim apt bir sürü polis oturuyor 2. kattta felan o cephede ama onlar görmüyor mu şaşırıyorum kimsenin bişey dediği yok. ast subay kalıyor bir kaç tane polis kalıyor kimse bişey demiyor ya tek ben görüyorum yada görüp bişey demiyorlar.. ama görmemeleri imkansız taaa iki apartman ötede bile perdeler açık olsa görünür yani
aman kalsın içi de dışı gibidir onun pis herifff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?