• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mapustaki kv

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne büyük bir kadınsın sen böyle. Allahın çok sevdiği kullardan biriymişsin. Ömrün boyunca her şeyin rast gitsin kardeş.
Allah binlerce kez razı olsun . İnan o kdr beddua etti ki bana araba aldık o arabayla taklalar atın dedi ev aldık borcunu ödeyemezsınız inşşalah dedi neler neler ya ama hep Allaha havale ettim hiç çemkirmedim. Sonuç elhamdülillah hep mutlu huzurlı yuvam oldu . Sadece 1 kez motor kazası geçirdik çok şükür kırıklarla atlattık .

İşte demi istanbulda girse hapse bu kdr zorlanmıcaktık bilgi konusunda . Elin konya sında eşimde sersefil oldu. Cuma ya kadar orda kalmak zorunda .
Giderkende dedim he ne alaka geliyo falan diye ama sonra ne bok yiyosanız yeyın dedim . Al akşamına bu oldu .
Bide neye üzüldüm polisler gelemden önce kayınbiraderimle görüntülü konusuyolarmıs yavrum diyomuş anne gelmeene kaç gun kaldı falan diye . Şimdi anası hapislerde
Buyuk ihtimal kacma amacli gitmis olabilir tahminm

Benim bildigim ilk sucsa sicil temizse cezaevine koymuyolar para cezasi oluyo sadece ama... tabi her suc icin gecerli degil bu tam bilmiyorm
Bizde öyle biliyorduk ama şuan kapalı ceza evinde . Ve 18 ocakta açık ceza evıne gitceğini söylüyorlar .

Aradınız sanırım bence de üzerinize düşeni yapmışsınız.bu kadarı yeterli.

Bu arada anlatışiniz da yorumlar da gülümsetti, Allah da sizleri güldürsün.

Aradınız sanırım bence de üzerinize düşeni yapmışsınız.bu kadarı yeterli.

Bu arada anlatışiniz da yorumlar da gülümsetti, Allah da sizleri güldürsün.
Amin hepimiz gülelim inşallah :KK48:

Var kayınbabam ve kendi ailem den Allah razı olsun onlar ilgileniyor kısmetse 1 sene sonra inşallah
Allah yardımcınız olsun . En yakın zamanda kavusursunuz umarım :110:

Hah hah rahat ol 1 yıl 3 ay daha kafan rahat ; o cezayı yatırırlar ona ; hükmü verilmiş ve üstüne kaçak durumunda yakalanmış; sevinmeyeyim ama etme bulma dünyası diyorum bazende; kimbilir neler yaptı sana ; hiç oralı olma gitme telefonda geçmiş olsun de kp kuru kuru; başkalarının dayatmasıyla hareket etmek zorunda değilsin; suç işlemiş cezasını çekecek mağdur konumunda sanki ilgi istiyorlar

Eee Allahın adaleti bu.. senden çaldığı bir yılı faiziyle ödesin şimdi..bırak elleme..kp erede yerinde olsam atlet don veririm:) götursun karıcığına..

Başlığımda amma afilli oldu .
Gelmiş gemiş en janjanlı başlık.

Merhaba diyerek giriş yapem derdimi dökem , içimi rahatlatam :işsiz:

Eşimle evleneli 5 yıl oldu . 1 yıl kv kaldık hayatımın en b*ktan yılıydı. Daha sonra gözümüzü karartıp ayrıldık sadece kıyafetlerimizle ortada kaldık . Kv hiiç hiiç anlaşamıyorum ayrıldıktan sonra bile bana sataşcak bşeyler buldu ve bu 5 yıl içerisinde 100 kere küstük barıştık . Neyse son 1,5 yıldır kendısını hiçbir şekilde görmüyorum . Eşimde bu 1,5 yıldır görüşmüyordu en son çok fena aramız açıldı çünkü . Neyse yavaştan konuya geçiyorum .

Şimdi 1 ay önce işte eşimi aramış oğlumda oğlum da oğlum diye ağlamış . E tabi ki eşimin annesı asla konuşma görüşme demem . Eşim gitti işte onlar barıştı ben aslaa barışmam diye kırmızı çizgimi çektım .

Eşim ay da bır şehir içi tura çıkar işi gereği . Annesı de demiş ki bende geleyim değişiklik olur . Bunlar ana oğul pazartesi yola çıktıklar akşam Konya ya vardılar.
Gece saat 10 gibi polisler sen oteli baaaasss . Eşim açmış kapıyı ............ burda mı . Eşimde evet annem burda demiş . Annenızın tutuklama kararı var deyip almışlar kadını :oha:
Yolda eşim aradı annemi tutukladılar falan diye tabı ben şook .
Tutuklama sebebi, şuymuş . Eşimin ailesi bir dönem bakkal dükkanı işletti . Orda kaçak sigaramı ne satmışlar polislerde yakalayıp tutanak tutmuşlar. Mahkemeye kadar gitmiş bu olay mahkeme 2,5 yıl hapis cezası falan vermiş bunlar itiraz etmişler 1 yıl 3 aya indirilmiş en son. Sonra bunlar takıp etmemiş mi eve kağıtmı gelmemiş inanın bilmiyoruz eşimle ikimiz mal gbi kaldık .

Şimdi Kv. Kapalı ceza evinde eşim ne zman çıkar diye sormuş adliye 18 ocakta tahliye edilecek demiş ceza evi infaz memuruda 18 Ocakta açık ceza evine tahliye :oha: ordan ne zaman çıkar dıye sordugunda biz bizden çıkana kadar biliyoruz gerisini bilmiyoruz demişler :işsiz:

Şimdi bu kadın 1 yıl 3 ay hapistemı yatcak :KK57::KK57::KK57: Kimse birşey bilmiyor. Şuan akrabalar tanıdık sokmya çalışıyolar tam net bilgi almak için ...

He butun sorunumuz buymuş gibi butun akrabalar benı arayıp bu zor zamanda kp. yanında ol diyolar. Allahım elim ayağım buz kesildi . Bana o kdr kötü şeyler yaşattılar ki hiçbirini unutamıyrum .
Kp. kızma sebebımde hep sustu , hep sustu . Bize siz haklısınız ama karımla kötü olamam dedi. Normal bir baba gibi olup hoop kadın kendıne gel diyemedı eşine:KK62:

Şimdi ben kp arayıp geçmiş olsun deyıp yanına gideyim m i :mad:
Bi yanım ara , bir yanımda hiç kurcalama diyo :110:
Yardım edin akıl verin . Ne güzel 1,5 yıldır rahattım ya :KK61:
Eşim açısından çok üzülüyorum ama kv karşı en ufak bir sevgi kalmamış bazılarınız kızabılır ama sadece eşimin üzülmesine üzülüyorum şuan.
Hiç empatı falan yap demeyin benım yaşadıklarımı yaşasanız kv lafını ağzınıza bile almazdınız.

Daha yazsam neler yazarım da off offf buraya yazmak azda olsa rahatlattı valla.
Hazir kv icerdeyken kp ile baglarinizi guclendirirsiniz.

Başlığımda amma afilli oldu .
Gelmiş gemiş en janjanlı başlık.

Merhaba diyerek giriş yapem derdimi dökem , içimi rahatlatam :işsiz:

Eşimle evleneli 5 yıl oldu . 1 yıl kv kaldık hayatımın en b*ktan yılıydı. Daha sonra gözümüzü karartıp ayrıldık sadece kıyafetlerimizle ortada kaldık . Kv hiiç hiiç anlaşamıyorum ayrıldıktan sonra bile bana sataşcak bşeyler buldu ve bu 5 yıl içerisinde 100 kere küstük barıştık . Neyse son 1,5 yıldır kendısını hiçbir şekilde görmüyorum . Eşimde bu 1,5 yıldır görüşmüyordu en son çok fena aramız açıldı çünkü . Neyse yavaştan konuya geçiyorum .

Şimdi 1 ay önce işte eşimi aramış oğlumda oğlum da oğlum diye ağlamış . E tabi ki eşimin annesı asla konuşma görüşme demem . Eşim gitti işte onlar barıştı ben aslaa barışmam diye kırmızı çizgimi çektım .

Eşim ay da bır şehir içi tura çıkar işi gereği . Annesı de demiş ki bende geleyim değişiklik olur . Bunlar ana oğul pazartesi yola çıktıklar akşam Konya ya vardılar.
Gece saat 10 gibi polisler sen oteli baaaasss . Eşim açmış kapıyı ............ burda mı . Eşimde evet annem burda demiş . Annenızın tutuklama kararı var deyip almışlar kadını :oha:
Yolda eşim aradı annemi tutukladılar falan diye tabı ben şook .
Tutuklama sebebi, şuymuş . Eşimin ailesi bir dönem bakkal dükkanı işletti . Orda kaçak sigaramı ne satmışlar polislerde yakalayıp tutanak tutmuşlar. Mahkemeye kadar gitmiş bu olay mahkeme 2,5 yıl hapis cezası falan vermiş bunlar itiraz etmişler 1 yıl 3 aya indirilmiş en son. Sonra bunlar takıp etmemiş mi eve kağıtmı gelmemiş inanın bilmiyoruz eşimle ikimiz mal gbi kaldık .

Şimdi Kv. Kapalı ceza evinde eşim ne zman çıkar diye sormuş adliye 18 ocakta tahliye edilecek demiş ceza evi infaz memuruda 18 Ocakta açık ceza evine tahliye :oha: ordan ne zaman çıkar dıye sordugunda biz bizden çıkana kadar biliyoruz gerisini bilmiyoruz demişler :işsiz:

Şimdi bu kadın 1 yıl 3 ay hapistemı yatcak :KK57::KK57::KK57: Kimse birşey bilmiyor. Şuan akrabalar tanıdık sokmya çalışıyolar tam net bilgi almak için ...

He butun sorunumuz buymuş gibi butun akrabalar benı arayıp bu zor zamanda kp. yanında ol diyolar. Allahım elim ayağım buz kesildi . Bana o kdr kötü şeyler yaşattılar ki hiçbirini unutamıyrum .
Kp. kızma sebebımde hep sustu , hep sustu . Bize siz haklısınız ama karımla kötü olamam dedi. Normal bir baba gibi olup hoop kadın kendıne gel diyemedı eşine:KK62:

Şimdi ben kp arayıp geçmiş olsun deyıp yanına gideyim m i :mad:
Bi yanım ara , bir yanımda hiç kurcalama diyo :110:
Yardım edin akıl verin . Ne güzel 1,5 yıldır rahattım ya :KK61:
Eşim açısından çok üzülüyorum ama kv karşı en ufak bir sevgi kalmamış bazılarınız kızabılır ama sadece eşimin üzülmesine üzülüyorum şuan.
Hiç empatı falan yap demeyin benım yaşadıklarımı yaşasanız kv lafını ağzınıza bile almazdınız.

Daha yazsam neler yazarım da off offf buraya yazmak azda olsa rahatlattı valla.
Temiz ic camasirlari gonderin:))

Kayınpederi aramışsın zaten daha fazlasını yapma zamanında size destek olmamış şimdi karısı hapise girdi diye hürmet etmeyin.
Küçük çocuk varmış ben en çok ona üzüldüm.
Allah kavuştursun diyemeyeceğim. :110:

Ne yaptigina bagli ? Ama baslik saka gibi ya kendi kv.mi dusundum de ay sesli guldum resmen =D

Back
X