Marifetli Hanmlarn dikkatine:))

suvesabun

Rabbim yolundan ayırma!
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.859
12
318
42
İstanbul
havalar soğudu a.s üşütmesinler sonra .... :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Eklentiler

• $sunshine.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 37
delikafadulden :1shok: delikafadulden
aaaaaaaaaaa.....aaaaaaaaaa....aaaaaaa....
:roflol:
vallahi pes....bu modeli alıp yapacağım...ve kendi el emeklerimiz bölümünde yayınlıcam...:roflol:

:1shok: yok artık bunudamı yapmışlar. Bunu bir erkeğin kullandığını düşünemiyorum :roflol::roflol:

beğenen arkadaşlara sesleniyorummm... ne olur yaparsanız bana da bir tane gönderin :jeyyar: malum elimden pek örgü işi gelmez :teytey: hepinizi öptümmm Şeniz

aaaaaaa kokuşum anam ben bunun pullu boncuklu modeli yokmu ısık sönünce parlaması lazım :jeyyar::jeyyar:

Son düzenleme:
koptum....allahım kimin aklına gelmişte yapmış böyle yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bekar arkadaşlar size sesleniyorum biz evlenirken yoktu böle şeyler çeyzime koyamadım.ama siz mutlaka 2,3 tane yapın.::roflol:düşünsenize nişan tepsisinde iğne oyası olarak çok şık durur.:teytey::teytey::roflol::roflol:lülülülülülü

hatta ucuna mıknatıs takıp buzdolabı süsü bile olur :jeyyar:

şimdiki kızlar çok şanslı bizim zamanımızda yoktiki çeyizimize koyalım .. renk renk yapin boncuklarlada süslemeyi unutmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…