Marka Takıntısı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlının haklı olduğu falan yok ,beyaz eşya örneğinden de anlaşılacağı gibi takıntılı
"Ben oradan almam istiyorsan senin için gidelim"
Az bile demişsin , evet resmen ego bu ve en baştan bundan rahatsızlık duyduğunu bilsin , Nerden biliyor o hem ürünlerin çizgisini tarzını tek tek sezon sezon mu takip ediyor. Sen haksız değilsin onun orda susması egosuna gelen eleştiriyi hazmedememesimden.

Ayrıca ego ne kadar çok insanı ele geçirmiş

Haksizsin

Tartismanin baslayisi ve gidisine gore yorumluyorum;haksizsin.. Sen kimsin demen cok agir olmus.. Bi saygi cercevesi goremedim burda.. Bi markayi beğenmeyince kibirli mi oluyoruz? Benim de kesimini dikimini begenmedigim markalar olabiliyor; kimseyi kucuk gordugumden degil..
Nisanlini tanimiyorum, belki de sende bu tarz seyler biriktiginden orda sert tepki vermis olabilirsin.. Hatta kibirli oldugunu dusunuyorsan iliskini gozden de gecirebilirsin belki.. Ama nisanlin daha yapici konusmus gibi geldi bana..
Hem hakli da olsan nu kadar agir cümlelere gerek yok.. Ilerde ikinizin de icinde yara kalır Allah korusun.. Iliskinin tuzu biberi derler ama bence kalpte sogukluktan kirginliktan baska seye yaramiyo kavgalar.. Kiymetini bilmek gerek bazi duygularin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…