Markafoni Alışveriş Sitesindeki Ödeme Seçeneklerii

.EcLiPSe.

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
3.633
10
0
Diğer
Kızlar markafoniden alışveriş yapmak istedim ama kredi kartı olmadan turkcell cüzdan seçenegini kullanmak istiyorum..

Turkcell Cüzdan hakkında bilgisi olan var mı ?

cüzdana nakit para aktarabiliyomuyuz ?
illa kredi kartından mı geçiş yaptırılıyo ?

acil cevap istiyorum bilenlerden :26:

Kızlar markafoniden alışveriş yapmak istedim ama kredi kartı olmadan turkcell cüzdan seçenegini kullanmak istiyorum..

Turkcell Cüzdan hakkında bilgisi olan var mı ?

cüzdana nakit para aktarabiliyomuyuz ?
illa kredi kartından mı geçiş yaptırılıyo ?

acil cevap istiyorum bilenlerden :26:

Cok sacma ama kredi karti istiyolar bendwbi ara param oldukca eklerm dolar falan demistm karttan aktariliyo demislerdi. Yinede turkcelli falan arayip bi sorun. Ama markafoniden benbalisveris yaptim kart icin guvenebilirsn

Cok sacma ama kredi karti istiyolar bendwbi ara param oldukca eklerm dolar falan demistm karttan aktariliyo demislerdi. Yinede turkcelli falan arayip bi sorun. Ama markafoniden benbalisveris yaptim kart icin guvenebilirsn

Ben yaptım alışverişi canım. oluyo yani nakit olarak yükleyebiliyosun.

ama turkcell cüzdan kampanyası 30 kasımda bitiyomuş sanırım.

Ben yaptım alışverişi canım. oluyo yani nakit olarak yükleyebiliyosun.

ama turkcell cüzdan kampanyası 30 kasımda bitiyomuş sanırım.

Ben biseyleri yanlis hatirliyorum o zaman:) ya turkcell cokparami yiyodu vodafona gectm ben zaten:27: ne aldin kizzzz:1:

bnce orasi defolu falan satiyo ondan oyle ucuz gecen sene marjinin botunu almstim icinde yirtk vardi dikisleri faan kotydu bana oyle denk gelmis de olabilir

Ben biseyleri yanlis hatirliyorum o zaman:) ya turkcell cokparami yiyodu vodafona gectm ben zaten:27: ne aldin kizzzz:1:

bnce orasi defolu falan satiyo ondan oyle ucuz gecen sene marjinin botunu almstim icinde yirtk vardi dikisleri faan kotydu bana oyle denk gelmis de olabilir

takı ve bileklik aldım ben canım :27:

dayanamadım orda durmalarına ilkkez bişey begenmişken bende olsunlar istedim :52:

artık bişey alırmıyım bilmiorm internetten alırken bi korkum oluyo herzaman ..

bugün siparişi verdimde rahatladım :23:

takı ve bileklik aldım ben canım :27:

dayanamadım orda durmalarına ilkkez bişey begenmişken bende olsunlar istedim :52:

artık bişey alırmıyım bilmiorm internetten alırken bi korkum oluyo herzaman ..

bugün siparişi verdimde rahatladım :23:

Haha hayrli olsun sefaaan olsun aklinda kalacaginsa cekmecende kalsin hayat prensibim bu:37:
lidyana diye bi site var haariika seyler var cinims bak istersen hep tasarim o yuzden pahali ama begendgn uygun biseler bulursun belkim:16:

Haha hayrli olsun sefaaan olsun aklinda kalacaginsa cekmecende kalsin hayat prensibim bu:37:
lidyana diye bi site var haariika seyler var cinims bak istersen hep tasarim o yuzden pahali ama begendgn uygun biseler bulursun belkim:16:

aynen sefam olsunn :1:
bu aralar alışveriş sitelerine takılı kaldım zaten calışmaya başlasam iyi olcak :27:

bakıyım canımm teşekkür ettim :16:

aynen sefam olsunn :1:
bu aralar alışveriş sitelerine takılı kaldım zaten calışmaya başlasam iyi olcak :27:

bakıyım canımm teşekkür ettim :16:

Ben gecen sene bu alisveris siteleri yuzunden kazanamadm zaten girince cikamiyodum hele bide indirimlerrr falannn:52:
herseyin fazlasi zarar tabii :D

Back
X