Market alısverişi ve anksiyete

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Heidi83 Heidi83 arkadaşların mesajı ile farkettim.Büyük geçmiş olsun..bebeğini güle güle büyüt..pek çok kişinin altından kolay kalkamayacağı zorlu süreçleri göğüslemişsin..gerisi boş..herşey birşekilde yoluna girer.

Heidi83 Heidi83 arkadaşların mesajı ile farkettim.Büyük geçmiş olsun..bebeğini güle güle büyüt..pek çok kişinin altından kolay kalkamayacağı zorlu süreçleri göğüslemişsin..gerisi boş..herşey birşekilde yoluna girer.

Çok teşekkür ederim Allah razi olsun düşmanıma bile yasatmasın. Eskiden kolum bacağim kırılır diye korkardım ama beyin en önemlisiymiş. Ayaktayken bir nöbet kütttt duvara çarpıyor resmen. İnsallah evlatlarımıza daha sağlıklı daha bol bereketli günler gösterir.

Çok teşekkür ederim Allah razi olsun düşmanıma bile yasatmasın. Eskiden kolum bacağim kırılır diye korkardım ama beyin en önemlisiymiş. Ayaktayken bir nöbet kütttt duvara çarpıyor resmen. İnsallah evlatlarımıza daha sağlıklı daha bol bereketli günler gösterir.
bend e beyin tümörü ameliyatı olmuştum damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış en iyi.çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasınn :KK200:

bend e beyin tümörü ameliyatı olmuştum damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış en iyi.çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasınn :KK200:

Aminn aminn Allah düşmanıma yaşatmasın. Rabbim tekrarini yaşatmasın sizede. Simdi yolda yürürken bile korkuyorum. Iyilestim sanıyordum ama daha iyileşmemisim bugün anladım. Evde dümdüz bir hayatta iyi ama bugün dısarıda resmen koskoca kadın çocuk gibi korktum. 😍

Ben hep 50 lirasagadabsgs şaka şaka 🤣
İzah edemiyorum mizah yapayim dedim.
Bence biz önceki hayatımızda çok büyük günahlar işledik ve cezamızı çekmek için bu coğrafyaya,sisteme mahkum edildik.
Düzelir mi bilmem ama freni boşalmış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyoruz

Kızlar lutfen benide linçlemeyin bu konu yüzünden.herzaman bu tarz konular açmıyorum. 6 aylık bebegim var uzun zamandan sonra ilk defa markete gittim. Normalde eşim alıyordu ihtiyaç oldukça. Eşim bebeğe baktı .sen çık bir hava al hemde alısveriş yaparsın dedi. (Demez olaydı 😢) markete girdim yağ yok. neyse 2 3 marketten sonra buldum. Yağ 150tl , yumurta 45tl , zeytin 50tl ,peynir 40tl ,kızın maması 180tl vs. Resmen elim ayağım suratım titredi . Yıllar sonra anksiyeten bugün tavan yaptı. Bu ne yahu. artık insanlar yumurtada mı yiyemeyecekler. Rahmetli ananeciğim iyikide yumurta var fukara aşı derdi. Yumurta sabah öğle akşam yenir derdi. Eskiden yokluk zamanlarında 2 3 yumurta kırar yerdi insanlar. Şimdi o da lüks oldu. Kadının biri yumurta reyonunda artık sabahları 4 kişiye 3 yumurta kaynatıp dilimliyorum diyordu. Yollarda her köşede tek muhabbet bugün yağ şu fiyat. minübüse bindim insanların tek muhabbeti un yağ şeker. Eve kendimi zor attım . Resmen yaprak gibi titredim ve içime büyük bir korku girdi. şuandada sanki dayak yemiş gibi heryerim ağrıyor. Allah sonumuzu hayır etsin herkesin evine bolluk bereket versin. Ama bunlar kötü günlermi yoksa daha kötü günlerin başlangıcımı bilemedim 😦
Hepimizde var o market anksiyetesi. Bende daha çok kasa da oluyor 😕

Aminn aminn Allah düşmanıma yaşatmasın. Rabbim tekrarini yaşatmasın sizede. Simdi yolda yürürken bile korkuyorum. Iyilestim sanıyordum ama daha iyileşmemisim bugün anladım. Evde dümdüz bir hayatta iyi ama bugün dısarıda resmen koskoca kadın çocuk gibi korktum. 😍
bir kaç nöbetler olabiliyor uzak mesafeye gitmediğiniz sürece dışarı çıkmanızda hiç bir sakınca yok.ilaç kullanıyorsunuzdur zaten nöbet için.evin civarında kısa yürüyüşler yapın iyi geliyor yapın termosa kahve iyi havalarda bir banka oturun için bol bol film izleyin izleyemediklerinizi.yanınızda eşiniz ya da güvenebileceğiniz insan olunca şehir bile değiştirebilirsiniz.araba kullanmayın ya da kısa mesafe kullanın daha önce kullanıyorsanız.mesafeleri beyniniz farklı algılar bir süre.ama geçti bitti kurtuldunuz.yeni bir hayat şansı deyin ve küçük şeylere üzülmeyin değmez :KK200:

Evet canim evet yasaklaniyor yavastan bende irite oldum gorunce halbu ki tatli vs yaparken bende bir kac kutu alirim yani sütün stokculugu mu olur.Coluklu cocuklu ev var yaslisi genci süt lazim yani.Yağ 2.si yasak gecmiyor kasadan.

Bende sütü hep 10 15 tane alırım. Biz dışardan paketli gıda fazla yemiyoruz. Tatlı kek vs kutu kutu gidiyor. Sütede kota yapılmazki evde çoluk çocuk var

Ben bu tv filmlerini izlemeyi çok severim. Onlar da malumunuz çekimleri genelde eski. Dün bi film izliyodum dükkanın camında beyaz peynir 7 lira lor peynir 1.25 tl vs böyle böyle yazıyor. Şok oldum baktım filmin çekim tarihi 2014 . Sadece 8 senede fiyatların geldiği yere bakın 🤦🏻‍♀️

Valla lafım size değil ama iki kafa dağıtalım diye kk ya giriyorum, burada da zam konuları.
Çok sıkıldım artık.
Sonumuz hayrolsun.
Bu bir kriz ve geçecek böyle düşünelim, öyle ya da böyle, değişecek bu durum.
Yani inşallah 😵
Çok haklısınız gerçekten hergün şu tür bi konu açılıyor. Tek konudan devam edilse de sürekli farklı başlık aynı konu okumasak...

Şu yaşadığımız durum kolay değil hepimiz biliyoruz ama sürekli konuşmakla düzelmiyor...

Bende aynı şeyi düşünüyorum bu da gelir bu da geçer Allah'ın izniyle...

Çok haklısınız gerçekten hergün şu tür bi konu açılıyor. Tek konudan devam edilse de sürekli farklı başlık aynı konu okumasak...

Şu yaşadığımız durum kolay değil hepimiz biliyoruz ama sürekli konuşmakla düzelmiyor...

Bende aynı şeyi düşünüyorum bu da gelir bu da geçer Allah'ın izniyle...
daha da kötü olacakkkk.başka konularda var sitede ayrıca hem de yüzlerce.konuya bakmayın olur biter

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X